Arkadaşlar evde bir tıraş makinem var, gayet de memnunum fakat kulak üstlerini almakta zorlanıyorum. İşin kötüsü, kulak üstlerindeki saçın uzayıp kulak üstüne düşmesinden nefret ediyorum. Wahl Color Pro ürününde kulak üstleri için 2 adet tarak geliyor, kullananlar cevaplayabilirse sevinirim; bu taraklar işe yarıyor mu? |
Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (277. sayfa)

-
-
Ben şarjlı combo modelini kullanıyorum ve memnunum. Parçanın alt tarafı kısa, üst tarafı uzun kesiyor kademeli olarak. Saç çizgisiyle kulak arasındaki boşluğu iyi dengeleyip keserseniz baya düzgün oluyor. Benim ilk zamanlar yaptığım gibi kulağa tamamen dayayarak keserseniz biraz daha uzun kalıyor alt tarafları. Keyfinize göre makasla uçlarını düzeltmek isteyebilirsiniz. Başlığını/bıçağını bulamıyordum bir kaç gündür evde. Yanlışlıkla attığımı düşündüğüm için yeni ürün bakıyordum. Sırf o taraklar için birebir aynı ürüne karar vermiştim ki kayıp bıçak ortaya çıktı :)) Ürünü pandemi zamanı almıştım ve hala kullanıyorum. Şarjı daha kısa sürede bitiyor ama hala bir tıraş çıkarıyor bana. Gerekirse kabloyla da kullanabildiğim için sıkıntı olmuyor. Combo set düşünüyorsanız hiç gerek yok bu arada. Yanında gelen, kalem pille çalışan bir işe yaramıyor.
-
Teşekkürler, taraklar işe yarıyorsa benim için yeterli. Combo set düşünmüyorum, evde o işler için gerekli cihazlar var zaten. Saç tıraşı için de mevcut makinem son derece iyi ancak kulak üstü için taraklar olması amacıyla bir tane de bu cihazdan alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 30 Mayıs 2025; 13:55:47 > -
Arkadaşlar vücut için tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı? Philips mg7920 kullandım hiç randıman alamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Philips MG3720 Erkek Bakım Seti 7'si 1 arada Saç & Sakal Şekillendirici
Altındaki kuponla 699₺
app.hb.biz
Philips MG3720 Erkek Bakım Seti 7'si 1 arada Saç & Sakal Fiyatıhttps://app.hb.biz/y5g5gkqAmH4fPhılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi
Altındaki kuponla 629₺
Philips Erkek Bakım Ürünlerinde 200₺ Kupon Var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 2 Haziran 2025; 15:51:53 >
-
++
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 2 Haziran 2025; 16:47:21 > -
Braun 3 Serisi 300 BT BLK 3’ü 1 Arada,Kablosuz ve Kuru Kullanım Tıraş Makinesi/Traş Makinesi
1.899₺
amazon
Braun 3 Serisi 300 BT BLK 3’ü 1 Arada,Kablosuz ve Kuru Kullanım Tıraş Makinesi/Traş Makinesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0822Y66H5 -
Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici
sepette 200₺ kupon ile 899₺
app.hb.biz
Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici Fiyatıhttps://app.hb.biz/CcgVij7odSiI -
hocam tekrar selamlar önderdiğiniz modelleri inceledim.
ben tek bir makine alsam 3200'ü, enseleri de temizleyebilir miyim tarak takmadan çalıştırırabiliyır muyuz yani hiçö tarak kullanmadan enslerei çizip temizleyebilir miyiz onu merak ettim
şu an tek bir makine alma şansım var o sebeple sordum
merhabalar hocam, 3200 taraksız kullanabilirsiniz tabiki fakat makine üzerinden uzunluk ayarları 0.8 ile 2 mm arasında yani makinenin alabileceği en kısa saç/sakal uzunluğu 0.8 mm olacaktır, diğer t bıçaklı modellerde bu uzunluk yaklaşık 0.2 mm civarında, yani 3200 ense çizimi için bir tık uzun kalır ama ense çizgilerini iz yapıp bir ayna yardımıyla jiletle enseyi alabilirsiniz veya yine ense çizgisini belirleyip 2 mm ayarı ile üzerinden geçip naturel ense denilen izsiz kesimi yapabilirsiniz ben genelde bu şekilde yapıyorum.
bu arada özellikle belirtmem gerekir ki ; yaptığım tüm kullanım önerileri genel olarak kendi kullanım şeklim ve saç sakal tipime göre yaptığım öneriler, sert yumuşak sık seyrek vs... gibi saç/sakal tiplerinde bu tür makinelerin performansları da herkeste farklı olacaktır , benim saç/sakal tipim sert ve sık ona göre bu makinelerden aldığım performansta diğer kullanıcılara göre farklı oluyor haliyle, 3200 genel kullanıcı için yeterli bir makine güçlü ve uzun şarj süresine sahip, 3-5 sene öncesine kadar t bıçaklı modeller yokken bu makineler vardı ve yine her işimizi bunlarla görüyorduk o yüzden saç sakal için tek makine alacaksanız 3200 sizin için daha uygun olacaktır ama saçları komple 1-2-3 numaraya vururum sakal içinde kullanayım derseniz diğer T bıçaklı modellere bakabilirsiniz 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Wahl 79305-1316 Wahl Saç Kesme Makinesi
622₺, ödeme sayfasında
-
Philips MG3720 Erkek Bakım Seti 7'si 1 arada Saç & Sakal Şekillendirici
FİKO300 koduyla 689₺
app.hb.biz
Philips MG3720 Erkek Bakım Seti 7'si 1 arada Saç & Sakal Fiyatıhttps://app.hb.biz/ojpa5qOjGWjm -
Herkese selamlar,
Sakal tıraşı için makine üzerinde mm ayarı olan bir ürün arıyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon
Saç Sakal Vücut Ense Tıraş Makinesihttps://www.amazon.com.tr/Sakal-V%C3%BCcut-Ense-T%C4%B1ra%C5%9F-Makinesi/dp/B0CG3KM3FJ
Hocam tr758 yağlama periyodu nedir, her kullanım sonrası değil herhalde? Bide kaç damla dökülmeli..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kutu içerisinden çıkan yağ ile üstteki hareketli bıçaklara köşelerden ve ortadan olmak üzere toplam 3 damla yeterli olacaktır , bu işlemi makineyi tek seferde kullanma sürenize bağlı olarak her 2-3 kullanım sonunda tekrar ederseniz hem performansı hemde bıçak kesinliği uzun süre devam eder.
Eyvallah hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X