Şimdi Ara

TIRAŞ KOLONYASININ NORMAL KOLONYADAN FARKI NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıraştan sonra tıraş kolonyası kullanıyoruz ya nedir bunun mantığı tıraş kolonyası diye satılan kolonyanın normal kolonyadan farkı ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 13 Ekim 2011; 0:25:26 >

• daha güzel kokuyor ayrıca asitlik ve bazlık oranları farklı bir de traş değil de tıraş diye yazılır bu da farklı bir bilgi olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

daha güzel kokuyor ayrıca asitlik ve bazlık oranları farklı bir de traş değil de tıraş diye yazılır bu da farklı bir bilgi olsun :)

yüzdeki yakmayı ikiside kesiyor sonuçta :))
  • o kokuya hasta olan hatunlar tanıdım, limon kokmaktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

daha güzel kokuyor ayrıca asitlik ve bazlık oranları farklı bir de traş değil de tıraş diye yazılır bu da farklı bir bilgi olsun :)

yüzdeki yakmayı ikiside kesiyor sonuçta :))

yüzdeki yanmayı kesiyor mu, vallahi ben yüze sürdüğüm anda geberiyormuş gibi hissediyorum
  • Kokusu yeter çoğu kadın sever tıraş kolonyasının kokusunu.Limon kolonyasından da nefret ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

o kokuya hasta olan hatunlar tanıdım, limon kokmaktan iyidir

Aynen kız arkadaşım Arko Men Cool'un kokusuna bayılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında pek de bir fark yok. Sadece koku olarak daha keskin bir kokuya sahip oluyor. Ayrıca alkollün yanı sıra acıyı almak için emollients denilen bir katkı maddesi oluyor içinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.