Şimdi Ara

Tır'ın Altında CAN pazarı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Ölen olmaması sevindirici,Büyük geçmiş olsun...Konuya dönersek C sınıfı bir BMW'nin sağlamlığı mı söz konusu sizce? Mesela B sınıfı bir araç olsaydı?

Çorum'da TIR'ın çarptığı otomobilde sıkışıp yaralanan 2 kişi yaklaşık 1.5 saat süren çalışma sonunda kurtarıldı.
    Kaza bugün Çorum-Anakara karayolu 7'nci kilometresinde meydana geldi. Samsun'dan Ankara istikametine giden Mehmet Meşe (44) yönetimindeki 42 AHE 52 TIR, iddiaya göre aynı istikamette giden ve kavşağa kontrolsüz giren Miraç Göker Çelenk (22) yönetimindeki 06 DR 9936 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, TIR altına aldığı otomobili metrelerce sürükleyerek orta refüje çıktı. TIR'ın altında ters dönen otomobilin içerisindeki sürücü Miraç Göker Çelenk ile yanında bulunan Aylin Uysal (43) araç içerisinde sıkıştı. Kazadan TIR sürücüsü Mehmet Meşe de hafif yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Ekipler otomobilde sıkışan iki kişiyi kurtarabilmek için uzun süre uğraştı. Yaklaşık 1.5 saat süren kurtarma çalışmaları sonucu sıkııştıkları yerden çıkarılan iki kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

https://store.donanimhaber.com/c6/a1/9d/c6a19dc7ad8b85fd07215e3ceb48018b.jpg

https://store.donanimhaber.com/6c/c9/74/6cc9741fb302803570abfbd9bb3c2c9d.jpg

https://store.donanimhaber.com/06/2d/f4/062df47a58e05a079a3030b6b1d9ad92.jpg

https://store.donanimhaber.com/91/9a/ee/919aee0912b2b47032ca7ca78adff568.jpg

https://store.donanimhaber.com/19/23/5d/19235d4db6d632a8005dbce3b7668a87.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 30 Mayıs 2014; 1:27:40 >

• Mobilde resimler gozukmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Mobilde resimler gozukmuyor.

Bir bakayım hemen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Mobilde resimler gozukmuyor.

Baktım şimdi Gözüküyor hocam? Link verdim tıklarsanız resimler açılır...
  • Kavsaga kontrolsuz girdi kismindan yanlamaya calistigini cikardim ben ne kadar doğru bilemiyorum. Bu tir soforleride asiri dikkatsiz kesinlikle daha ciddi tedbirler daha egitimli soforler lazım. Altlarindaki aletler devasa boyutlarda kullananlarsa herhangi bir durumda yorgunlugu bahane ediyorlar. Beceremiyorsan başka is yapacaksin arkadas her gün otobanda tirin farketmeden yirttigi surttugu surukledigi arabalari duymaktan sıkıldım. Belki bu kaza da bmw surucusu sucludur ben genel konuştum.
  • Valla konu sağlamlık BMW Mercedes her şey olur. Sürücü 22 yaşında altında BMW aynı benim arkadaşım altında 525 xdrive arabasına binince her duayı ediyorum insan kendi canına kastedmesine canlı canlı şahit oldum önümüzdeki fiorino yol vermeyince iyice sağından sıkıştırarak dalıverdi sollamaya ani direksiyon hareketine bağlı mıcıra kapıldı araba arkayı öyle bir attı ki patlayacaz bir yerde dedim ama 4 çekermiş arabası bişe olmazmış endişeliyim daha o arkadaşım içim ailesinin tek evladı dizginlemek zor oluyor malesef bu anlattığım olayla bağlantılı değil ama sadece yaş ve cahillik ile alakalı :( arkadaşa geçmiş olsun umarım önemli bir durumu yoktur ve konu hakkındaki önerim kara taşımacılığının yerini artık tren taşımacılığın almasının zamanı geldi duble yol yapmakla olmaz bu iş kamyon-tır-otobüs=ölüm makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 30 Mayıs 2014; 1:39:38 >
  • tabiki bmw nin etkisi var ne kadar güvenlik ölçütü ile ölçülmeyen bir firmada olsa bmw de cogu rakibine göre saglamdır. farklı bir araç olsaydı ikiside ölmüştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BMw 1 serisi sanırım.

Bu gören kadınlar kocalarında yüksek araç ister artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

tabiki bmw nin etkisi var ne kadar güvenlik ölçütü ile ölçülmeyen bir firmada olsa bmw de cogu rakibine göre saglamdır. farklı bir araç olsaydı ikiside ölmüştü.

Farklı derken hani elden gelmeyince birşey yapamazsın ama bir Polo,Fiesta,Clio olsaydı dediğinizi düşünmedim değil..C segmenti kurtarırdı olayı diye düşünüyorum..Herhangi bir C segmenti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Valla konu sağlamlık BMW Mercedes her şey olur. Sürücü 22 yaşında altında BMW aynı benim arkadaşım altında 525 xdrive arabasına binince her duayı ediyorum insan kendi canına kastedmesine canlı canlı şahit oldum önümüzdeki fiorino yol vermeyince iyice sağından sıkıştırarak dalıverdi sollamaya ani direksiyon hareketine bağlı mıcıra kapıldı araba arkayı öyle bir attı ki patlayacaz bir yerde dedim ama 4 çekermiş arabası bişe olmazmış endişeliyim daha o arkadaşım içim ailesinin tek evladı dizginlemek zor oluyor malesef bu anlattığım olayla bağlantılı değil ama sadece yaş ve cahillik ile alakalı :( arkadaşa geçmiş olsun umarım önemli bir durumu yoktur ve konu hakkındaki önerim kara taşımacılığının yerini artık tren taşımacılığın almasının zamanı geldi duble yol yapmakla olmaz bu iş kamyon-tır-otobüs=ölüm makinesi

Benim de bir yeğenim de aynı araç var,Aile dostumu benden küçük o yüzden yeğenim diyorum...Allah'a emanet cidden yaşı da 23 henüz...Laf dinlemezler kardeşim...

• Hafif araç her zaman daha fazla hasar alır. Aracın mercedes veya başka bir marka olması sonucu değiştirmeyecektir.
  • Çorum da ikamet ediyorum @berkecelik arkadaşın dediği kısmen doğru araç tırın sağından geçmeye çalışmış haliyle tirda görmeyince sonuç ortada geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 30 Mayıs 2014; 1:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Çorum da ikamet ediyorum @berkecelik arkadaşın dediği kısmen doğru araç tırın sağından geçmeye çalışmış haliyle tirda görmeyince sonuç ortada geçmiş olsun.

Vay selam Hemşehrim Ben de Çorum'dayım, o saatlerde o yoldan da geçtim. Durum fena görünüyordu zaten; ama TIR şoförü ifadesinde "Araç sağımdan gelip sola girmeye çalıştı" demiş. Aslında görüntü de bunu kanıtlıyor gibi. Herhalde "Nasıl olsa alırım virajı" demiştir ama patlamıştır TIR'ın altında. Dikkatli olmak lazım, Allah şifa versin..

• İşin içinde şans faktörü de var bence. Araç sağlamlığı tabii ki önemli ama, bazen öyle kazalardan burnu kanamadan kurtuluyor ki insanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

İşin içinde şans faktörü de var bence. Araç sağlamlığı tabii ki önemli ama, bazen öyle kazalardan burnu kanamadan kurtuluyor ki insanlar...

Bu kaza da Milyon da bir olur..Sonunu bilmiyoruz gerci,Beyin kanamasi,ic kanama..Bence durumu gordugun gibi degildir aslinda...

• quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Çorum da ikamet ediyorum @berkecelik arkadaşın dediği kısmen doğru araç tırın sağından geçmeye çalışmış haliyle tirda görmeyince sonuç ortada geçmiş olsun.

Tamam haksiz da,Bmw'de bayagi saglammis....
  • Şahinle bu kazada araçta sıkışan olmazdı
  • Çok kötü bir kaza Allah korusun ama bu tır şoförlerinin en az %50'si katil gibi davranıyor.

Kendi yaşadığım olayı anlatayım:
    TEM'de kapıştığım 420d emniyet şeridinden büyük bir tırın önüne geçti. Aslında hiç huyum değildir ama peşinden ben de emniyet şeridine gireyim dedim ki tır şoförü emniyet şeridinin yarısına kadar geldi ve bana geçecek yer bırakmadı. Hızım en az 200'dü ve nasıl fren yaptıysam tozu dumana katmışım ve 1 metre kala tırın arkasında hızımı 30-40'lara indirebildim. O sırada tır da frene basıyordu yani kelimenin tam anlamıyla canıma kast etti şerefsiz. Sonra tırın önüne kırıp durdurmayı düşündüm ama bu psikopat biçebilirdi de, dolayısıyla sakinliğimi korudum ve la havle çekip gittim. O tır şoförü bir şekilde durup aracından inseydi, ona neler yapardım bilemiyorum.

• Çok kötü bir kaza Allah korusun ama bu tır şoförlerinin en az %50'si katil gibi davranıyor.

Kendi yaşadığım olayı anlatayım:
    TEM'de kapıştığım bir 420d emniyet şeridinden büyük bir tırın önüne geçti. Aslında hiç huyum değildir ama peşinden ben de emniyet şeridine gireyim dedim ki tır şoförü emniyet şeridinin yarısına kadar geldi ve bana geçecek yer bırakmadı. Hızım en az 200'dü ve nasıl fren yaptıysam tozu dumana katmışım ve 1 metre kala tırın arkasında hızımı 30-40'lara indirebildim. O sırada tır da frene basıyordu yani kelimenin tam anlamıyla canıma kast etti şerefsiz. Sonra tırın önüne kırıp durdurmayı düşündüm ama bu psikopat biçebilirdi de, dolayısıyla sakinliğimi korudum ve la havle çekip gittim. O tır şoförü bir şekilde durup aracından inseydi, ona neler yapardım bilemiyorum.
  • Yıl 2002
    İş yerinin verdiği 1996 model Broadway ile Fatih Köprüsü gişe kuyruğunda bekliyordum. O zamanlar nakit ödenerek gişeden geçilebiliyordu. Bir süre sonra önümde bekleyen 2-3 aracın kuyruktan ayrılarak ara boşluktan gişelere doğru ilerlediklerini fark edince yeni gişe açıldı zannederek ben de peşlerine takıldım.
    Bir süre gittikten sonra aslında yeni gişe açılmadığını diğer kuyruklara kaynak yaptıklarını görünce ben de mecburen kaynak yapıp bir otomobilin kuyruğuna takıldım. Otomobilin hemen arkasında tır bekliyordu ve otomobille arasına benim burnumu sokacağım kadar mesafe bırakmıştı. Öndeki otomobil geçince hemen ben de peşinden dalayım dedim ve tırın sağından kuyruğa girmek için hareketlendim. Ama tır durmadı ve bana sol sürücü kapısından değdirip yavaç yavaş gişeye sürüklemeye başladı, ne kadar korna çalsam da nafile prese girmiş gibi tır ve gişe betonu arasında yavaş yavaş eziliyordum. Sol tarafta tır, sağ tarafta gişe betonu ve ben araçta mahsur kaldım. İçimden psikopat bir şoföre denk geldim ve sırasını çaldığım için benden intikam alıyor diye düşündüm.
    Bu manzarayı gören gişe görevlisi dışarı çıkıp tırın durması için el işaretleri yaptı ve tır durdu. Bu esnada ben kendimi yolcu koltuğuna yatırıp iki ayağımla birden hızlıca sürücü kapısına vurdum ve yamulan kapıyı güç bela açıp dışarı çıkabildim.
    Tır şoförü aracından inmiş şaşkınlıkla manzarayı izliyordu "Nerden çıktın sen!!!!??" Dedi ben de sinirli bir şekilde "Tombaladan" dedim, şoförün üzerine yürüyordum ki gelen polisleri fark ettim.
    Tutanak tutuldu, tır şoförü polislere görmediğini söyledi. Ben de sürekli kornaya bastığımı hani kornayı duymasa bile arabayı yavaş yavaş ezdiği için vurma sesini duyabileceğini söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 30 Mayıs 2014; 9:49:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.