Bildirim
Tır ehliyeti hangi sınıf?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
C sınıfında çekici var CE römorklu e zaten tır römorklu nasıl olacak bu iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelletto
Amacın ne güzel kardeşim Googleye yaz bak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
CE Tır, C Kamyon, çekici de sürebiliyorsunuz C ile ama römorksüz. Bende Kamyona başvurdum bugün, eğitim ve sınavı Çekici ile yaptırıyorlar. B'den direk CE alamıyorsunuz, ilk önce C sonra CE almanız gerekiyor. C ve CE aldığınızda C1'i de (Kamyonet) almış oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltaeagle -- 10 Ekim 2019; 18:54:36 > -
Römorksuz çekici olmaz boş gitmez hiçbir çekiciquote:
Orijinalden alıntı: Deltaeagle
CE Tır, C Kamyon, çekici de sürebiliyorsunuz C ile ama römorksüz. Bende Kamyona başvurdum bugün, eğitim ve sınavı Çekici ile yaptırıyorlar. B'den direk CE alamıyorsunuz, ilk önce C sonra CE almanız gerekiyor. C ve CE aldığınızda C1'i de (Kamyonet) almış oluyorsunuz.
Yani anladığım C kamyon
Tir içinde CE almak gerekiyor
Siz ne için aldınız ehliyeti
İş için zarar tabi römorksüz çekici, ama C (Kamyon ) ehliyetin var ise kullanabiliyorsun sonuçta. Resmi olanı yazdım. :) Dediğim gibi C Kamyon, CE Tır. B'den direk CE alınmıyor, öncelikle C'nin alınması gerekiyor.
Ben Japonya'ya gideceğim orada şoförlük yapabilmek için çıkarıyorum. Mitsubishi, Isuzu türevi kamyonetleri kullanabilmek için. Dedim hazır direk alınabiliyorken B sınıfından. Kamyonet yerine kamyon almayı tercih ettim.
En Beğenilen Yanıtlar

Amacın ne güzel kardeşim Googleye yaz bak
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X