Bildirim
Tır ehliyeti hangi sınıf?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
C sınıfında çekici var CE römorklu e zaten tır römorklu nasıl olacak bu iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelletto
Amacın ne güzel kardeşim Googleye yaz bak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
CE Tır, C Kamyon, çekici de sürebiliyorsunuz C ile ama römorksüz. Bende Kamyona başvurdum bugün, eğitim ve sınavı Çekici ile yaptırıyorlar. B'den direk CE alamıyorsunuz, ilk önce C sonra CE almanız gerekiyor. C ve CE aldığınızda C1'i de (Kamyonet) almış oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltaeagle -- 10 Ekim 2019; 18:54:36 > -
Römorksuz çekici olmaz boş gitmez hiçbir çekiciquote:
Orijinalden alıntı: Deltaeagle
CE Tır, C Kamyon, çekici de sürebiliyorsunuz C ile ama römorksüz. Bende Kamyona başvurdum bugün, eğitim ve sınavı Çekici ile yaptırıyorlar. B'den direk CE alamıyorsunuz, ilk önce C sonra CE almanız gerekiyor. C ve CE aldığınızda C1'i de (Kamyonet) almış oluyorsunuz.
Yani anladığım C kamyon
Tir içinde CE almak gerekiyor
Siz ne için aldınız ehliyeti
İş için zarar tabi römorksüz çekici, ama C (Kamyon ) ehliyetin var ise kullanabiliyorsun sonuçta. Resmi olanı yazdım. :) Dediğim gibi C Kamyon, CE Tır. B'den direk CE alınmıyor, öncelikle C'nin alınması gerekiyor.
Ben Japonya'ya gideceğim orada şoförlük yapabilmek için çıkarıyorum. Mitsubishi, Isuzu türevi kamyonetleri kullanabilmek için. Dedim hazır direk alınabiliyorken B sınıfından. Kamyonet yerine kamyon almayı tercih ettim.
En Beğenilen Yanıtlar

Amacın ne güzel kardeşim Googleye yaz bak
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- külbütör kapak contası değişimi fiyatı
- opel astra 1.4 turbo
- sök tak ile değişen arasındaki fark
- mercedes e serisi paket sıralaması
- fren sertleşti araba çalışmıyor
- 2008 peugeot 2024
- id4 yorumlar
- ds9 en dolu paketi hangisi
- android auto müzik uygulaması
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X