Şimdi Ara

TIPTA 4.0 ORTALAMA YAPMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
3
Favori
20.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o ortalamayı rte üniversitesinde yapabilirsin.diğer tıplarda en fazla 3.7 yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu güzel yazı üzerine tekrar tekrar düşüneceğim.Bir heves işte durumlar ülke durumları her şey etkiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muglatıp M kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir tam olarak kolay mi veyahut 4.0 denk gelen ortalama mi farkli

• Son hafta taktiği ben de yapıyordum sonuç 10k

• SherlocKHolmes666 kullanıcısına yanıt
    hem kolay hem de 4.0 e yuvarlıyolar.

• Almanya , bir çok Avrupa ülkesi Kanada filan sadece dil sınavını geçerseniz kabul ediyor. Amerika için ise USML sinavini geçmesi gerekiyor

• Amerika için ek para da veriyoruz dimi yüklü miktar.

• Hocam hangi üniversiteyi düşünüyorsunuz benimde 10.200 sıralama. Trakya tıpa gidicem sanırım ve Trakya çok zor olduğu için yatay geçiş resmen imkansızmış. Umarım Erciyes falan gelir de bir ümidim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size erciyes gelir bence hayırlı olsun Mersin geliyor bana sanırım ama çok aşırı zormus birebir konuştum belki listeden çıkarırım aile var diye yazmıştım.Ama sana gelir erciyes rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: SherlocKHolmes666

Teşekkürler herkesin ekstrem mi çalışması gerekiyor?Bu yapıya da bağlı değil Mi?
    4 ortalamadan bahsediyorsan evet ekstrem çalışman gerekiyor hele bir de çan sistemi yoksa her sınavdan 90+ alman gerekiyor zaten başkaları da yazmış komitelerde anlatılan dışından bile soru gelebiliyor kimse 100 almasın diye. Zaten göreceksin en çalışkan insanlar bile yeri geliyor bazı konuları eliyor zor veya yetişmez diye. Senin böyle bir lüksün de olmayacak.

Sen günü gününe çalış hakkını ver çalışmanın zaten 3.5 civarı ortalama yaparsın 1.sınıf olmasa bile 2'de 3'te geçiş yaparsın. Ama söyleyeyim şimdiki düşüncelerin ile seneye bir olmaz belki çok iyi arkadaşlıklar edineceksin okulunu seveceksin ve geçiş yapmak istemeyeceksin. Ayrıca tıpta nereden mezun olduğunun bir önemi yok. Yani cerrahpaşa istemenin sebebi ne mesela? Adı var en yüksek puanlı okul diye mi? Eğer böyleyse, emin ol 1-2 sene sonra ne kadar çocukça düşünmüşüm diyeceksin.

• Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    Sebebi beklenti çevrenin beklentisi benden ilk bindi kapasite olarak neden orda değilim diye kendimi defalarca yayılıyorum bunun sebebi çevrem daha doğrusu manevi problemler türkiye geneli sınavlarda ilk bin de idim hep en kötü tyt de sözel kısmı yapamam her şeyime engel oldu ben de kendimi kanıtlamak için istedim aslında sonra kendim de kasmadığım aklıma geldi.Burdaki yorumlar önemli o yüzden benim için.

• Klinik hekimlikte kimse yurtdışında sana iş vermez. İhtiyaçları yok çünkü aynı zamanda 3. Dünya ülkesinden doktor almakla ilgilenmiyorlar ancak akademi okursan yurtdışı şansını eşde edersin.

Bu arada adamlar diploma notundan ziyade pratikte ne yaptığına bakıyor.

• 4.0 ortalama yapan adam suan calısyır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • savangee kullanıcısına yanıt
    Anladım sagolun

• 🤔🤔

• Demek 4.0 ortalama yapacaksın

TIPTA 4.0 ORTALAMA YAPMAK
  • Hocam diş geliyomu yaptınız mı tercih listesi

• tarcus699 kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam inşallah gelir diş. Listede sadece Erzurumla Tokatın yerini değiştirdim onun dışında foruma attığim listenin aynısı

• Çan egrisiyle mumkun.90 uzeri hic notum olmamasina ragmen 3,41 ortalama yaptim mesela.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.