Şimdi Ara

Tipsizim, konuşmam bozuk ama kızlarla aram iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tipsizim, konusmam bozuk, sosyal degilim, bostanli pazarindan aldigim kiyafetleri giyerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 11 Ağustos 2015; 23:05:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Tipsizim, konusmam bozuk, sosyal degilim, bostanli pazarindan aldigim kiyafetleri giyerim.

Lise boyunca cok yalniz bir hayat gecirdim. Universiteye gectim gene fazla arkadasim yok.

Ara ara kizlarla tanisiyorum, ve su son 1 senedir 5 farkli kisi ile iliskim oldu.

Ve bunlar boyle cirkin tipler de degiller, tabi manken gibi degiller ama gayet hos insanlardi.

Bir de kizlara boyle yavsayan bir insan degilim konusurum ama fazlasi degil.

En son bir facebook grubunda birisi ile tanistik, internet uzerinden 2-3 hafta konustuk falan tatil bitip geri donunce kiz evime geldi 3-4 saat oturduk konustuk falan sonra iyicene gevsemeye basladi, rahat rahat bacaklarini uzatmaya, bilgisayarda bir sey yazacaginda bana surtunup uzanmaya basladi, sonra mutfaga falan gidip geldikten sonra arkamdan sarildi ben otururken memelerini bastirarak tombikliymis memelerin dedim ben de guldu falan iste saat 3 oldu yarin okulum var rahatsiz olmayacaksan bende kal dedim tamam dedi tam yatacagiz seviselim mi dedi ben saka yapiyo sandim ciddiymis.

Ben mi cok sansliyim yoksa universitede boyle mi oluyor hep? Tipi duzgun sosyal insanlar her gece farkli bir kizla mi takiliyor o zaman?

Tipsizim, konusmam bozuk, sosyal degilim, bostanli pazarindan aldigim kiyafetleri giyerim.

Lise boyunca cok yalniz bir hayat gecirdim. Universiteye gectim gene fazla arkadasim yok.

Buraya kadar doğru
    Gerisi CSB

• quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Ara ara kizlarla tanisiyorum, ve su son 1 senedir 5 farkli kisi ile iliskim oldu.

Ve bunlar boyle cirkin tipler de degiller, tabi manken gibi degiller ama gayet hos insanlardi.

Bir de kizlara boyle yavsayan bir insan degilim konusurum ama fazlasi degil.

En son bir facebook grubunda birisi ile tanistik, internet uzerinden 2-3 hafta konustuk falan tatil bitip geri donunce kiz evime geldi 3-4 saat oturduk konustuk falan sonra iyicene gevsemeye basladi, rahat rahat bacaklarini uzatmaya, bilgisayarda bir sey yazacaginda bana surtunup uzanmaya basladi, sonra mutfaga falan gidip geldikten sonra arkamdan sarildi ben otururken memelerini bastirarak tombikliymis memelerin dedim ben de guldu falan iste saat 3 oldu yarin okulum var rahatsiz olmayacaksan bende kal dedim tamam dedi tam yatacagiz seviselim mi dedi ben saka yapiyo sandim ciddiymis.

Ben mi cok sansliyim yoksa universitede boyle mi oluyor hep? Tipi duzgun sosyal insanlar her gece farkli bir kizla mi takiliyor o zaman?

Buraya kadar doğru
    Gerisi CSB

+1

• _____________________________
  • seviştiniz mi yani sen onu söyle

iceteapoppin
  • Olabiler. Normal. Şansta değil ortam öyle.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.