Şimdi Ara

Tipo on tampon 380ytl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
19.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun fiat yetkili servisini aradım tiponun ön tamponu kaç para diye ( araba alacaz ya parça fiyatlarına bakıyoruz) sis farlı tampon 380 ytl dedi.

gerçekten böylemi eger boyleyse biz şahin alalım ya

• tipoya zaten kaportada yok arabada bi yumruk vursan içine göçüyo kapılar. ön düzenide sürekli dağıttığını duymuştum. ama şahinden iyi görüntüsü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_a_m_a_r_a

tipoya zaten kaportada yok arabada bi yumruk vursan içine göçüyo kapılar. ön düzenide sürekli dağıttığını duymuştum. ama şahinden iyi görüntüsü var.

nickine bakılırsa seninde çok süper aracın yok..ama o araca bu araba
    kendi aracına demek biraz adaletsizlik olmuyormu..

simdilerde firmaların yeni yeni söylediği güvenlik kafesi , kapı içi çelik barlar, katlanan kaporta , 1989 senesinde tipoda vardı.you tubeden çarpışma testini izleyebilirsin....

lütfen çekmeden aracları iyice arastırıp öyle hareket edelim..şimdi ben clio , megan 2 ye plastik çamurluklu diye desem haksızlık etmiş olmazmıyım...

dh tempra bölümünde tipo ile aynı platform üzerine kurulu tempranın güvenlik özellikleri mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_12171516/mpage_7/key_/tm.htm

kardeş servis fiyatı malesef öyledir..ama servis dışında orjinal aynı tamponu daha ucuza kapatabilirsin..ben 170 diye duymuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavis717 -- 22 Ocak 2008; 19:31:29 >

• elimde 8,5 civarı para var bu fiyata tipo uygu olur diye dusunuyordum ama tampon o para ise daha buyuk bi masrafta cokeriz heralde şahine yonelecez
  • Heralde bu konu şimdiye kadarki bu forumun en saçma konusudur. Tampon fiyatına göre araba tercih edildiğini ilk defa duyuyorum.
    Anlamadğım, tipoyu alınca her ay tampon mu değiştirecek arkadaş. Hadi onu boşver Tipo parça fiyatları bakımından en ucuz arabalardan birisidir. Sonuçta o da tofaş. Sadece bir tampon fiyatıyla bunu kıyaslamak da işin en saçması.

Lütfen biraz mantıklı olalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: focusum

Heralde bu konu şimdiye kadarki bu forumun en saçma konusudur. Tampon fiyatına göre araba tercih edildiğini ilk defa duyuyorum.
    Anlamadğım, tipoyu alınca her ay tampon mu değiştirecek arkadaş. Hadi onu boşver Tipo parça fiyatları bakımından en ucuz arabalardan birisidir. Sonuçta o da tofaş. Sadece bir tampon fiyatıyla bunu kıyaslamak da işin en saçması.

Lütfen biraz mantıklı olalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

elimde 8,5 civarı para var bu fiyata tipo uygu olur diye dusunuyordum ama tampon o para ise daha buyuk bi masrafta cokeriz heralde şahine yonelecez

şahinin tamponunu sordunuz mu servise? sanayide 30 lira, serviste ne kadar acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Orijinal Kolcak
    6 yıl önce açıldı
    Clio 5 ön cam çatlağı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palio'nun ithal tamponu 80 lira yerlisi 50 lira tiponun parçaları neden bu kadar pahalı hiç anlamadım.
  • sayın focusum ben acemi birisi olarak ilk arabamı alacagım ve bu yuzden merak etmiştim bu kadar pahalı olması hayret uyandırdı bende . yoksa her ay tampon değiştirecek değilim. Ama şahin doganın tamponu 30-40 iken tiponun tamponu bukadar pahalı olması bi garip diil mi.

ve tampon sadece bir ornekti benim için diger parçaları da aynı oranda pahalı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

quote:

Orjinalden alıntı: s_a_m_a_r_a

tipoya zaten kaportada yok arabada bi yumruk vursan içine göçüyo kapılar. ön düzenide sürekli dağıttığını duymuştum. ama şahinden iyi görüntüsü var.

nickine bakılırsa seninde çok süper aracın yok..ama o araca bu araba
    kendi aracına demek biraz adaletsizlik olmuyormu..

simdilerde firmaların yeni yeni söylediği güvenlik kafesi , kapı içi çelik barlar, katlanan kaporta , 1989 senesinde tipoda vardı.you tubeden çarpışma testini izleyebilirsin....

lütfen çekmeden aracları iyice arastırıp öyle hareket edelim..şimdi ben clio , megan 2 ye plastik çamurluklu diye desem haksızlık etmiş olmazmıyım...

dh tempra bölümünde tipo ile aynı platform üzerine kurulu tempranın güvenlik özellikleri mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_12171516/mpage_7/key_/tm.htm

kardeş servis fiyatı malesef öyledir..ama servis dışında orjinal aynı tamponu daha ucuza kapatabilirsin..ben 170 diye duymuştum...

seninde çok süper aracın yok demişsin sanki benim aracı görmüş gibi. aracım 2001 model 1.5 i çok noktadan enjeksiyonlu. lpg ye gerek bile duymuyorum şehir içi km de 172 bin tl yakıyor. ve yaktığının fazlasıyla hakkını veriyor. 3 viteste 140 yapıyo biliyorum bu sana saçma gelcek şimdi ama hiç samara kullanmamışsın heralde sen bi kullanda gör tipoya benzemez serilik olarak ta sağlamlık olarakta tipodan çok çok üstündür bana göre. samaranın tek eksiği içinde kullanılan plastiğin kalitesiz olması ve bu yüzden tıkırtılar gelmesidir onun dışında her yönüyle senin tipondan üstündür. saygılarımla tipocu kardeş

• tiponun abisi tempranın 8 valfli ve (lpgli)özellikle belirtiyorum s en donanımsız kasasıyla lpg ile 211 km radara yakalandım sen hangi serilikten bahsediyosun samaraymış ben tempranın 1.6 sıyla bugünkü birçok 1.6 araca kafa tutarım.heleki senin 1.5 isterse neresinden enjeksiyonlu olursa olsun havanı alırsın.bilip bilmeden boş laf konuşma sonra yolda kapak olursun. ayrıca tipo alıcak arkadaş arabayı alıyosan kaskoyu mutlaka yaptır markası ne olursa olsun ama benim sana naçizane tavsiyem şahin doğan almada ne alırsan al.tiponun orjinal tamponu 170 ytl dir
  • bana servis oyle dedigi için ben de oyle yazdım sizin dediginizde dogrudur. ve tipoda çok guzel araç.
    ben acemi şofor oldugum için korktum fiyatı duyunca. şu anda reno 19 ile tipo arasındayım hidrolik olsunda bide temiz olsun yeter
  • Açıkçası eğer acemi iseniz tipo almamanızı tevsiye edebilirim en nihayetinde alacağınız araç 10 yaşından aşağı olmayacak ve kullanan bilir çok güzel arabadır alışan kolay kolay bırakamaz ama acemi birisini üzebilir. Ön tampon orjinal italyan tampondur sanırım ve SLX için olan modelinin fiyatıdır o. Piyasada yan sanayi uygun fiyatlı tampon bulabilirsiniz ama orjinalin yerini tutmaz. Gerçekten çok fark var orjinali ile arasında bana kar kıyamette arkadan bir kartal vurmuştu kartalın farlar tampon panjur ön tarafta ne varsa kırıldı tamponu soğuk dolayısıyla paramparça oldu döküldü arabanın üstünden ama benim orjinal tamponda iz bile yoktu sadece arka çerçeve biraz esnedi onuda çektirip düzelttim, inanıyorum yan sanayi tampon olsaydı benimkide kartalın tampon gibi soğuk dolayısıyla paramparça olacaktı.

Eğer tipoya karşı özel bir merakınız varsa acemiliğinizi daha sıradan bir araçla attıktan sonra zevkle yıllarca binebilirsiniz.

• kardeş bence tipodan tempradan uzakdur. çok başını ağrıtır. benden söylemesi yine kendin bilirsin
  • @ s_a_m_a_r_a
    aracın hayırlı olsun..sen güle güle kullan..ama benim anlatmak istediğimin zerresini bile anlamışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

sayın focusum ben acemi birisi olarak ilk arabamı alacagım ve bu yuzden merak etmiştim bu kadar pahalı olması hayret uyandırdı bende . yoksa her ay tampon değiştirecek değilim. Ama şahin doganın tamponu 30-40 iken tiponun tamponu bukadar pahalı olması bi garip diil mi.

ve tampon sadece bir ornekti benim için diger parçaları da aynı oranda pahalı olabilir.

Canım kardeşim ben de onu anlatmaya çalıştım. Sadece tampon fiyatıyla aracın diğer parçalarınında ucuz olup olmadığını kıyaslayamazsın. Eğer tiponun diğer araçlara göre parça fiyatını öğrenmek istiyorsan: triger seti, baskı balata seti, buji fiyatları, fren balata fiyatlarına bakabilirsin. Hiç birine de bakmaya zamanın yoksa en basitinden hava filtresine bak. tiponun hava filtresi 4 lira. Toyota opel gibi arabaların filtreleri 30 lira civarıdır. Birde şu var. Tamponun yapısıda fiyatı etkiler. Tiponun tamponu palio ya göre daha pahalı olabiir. Çünkü palio nun tamponu daha basittir. Basit derken Tamponda fazla bir malzeme yoktur. Doğan şahin zaten dümdüz birşey anlatmaya gerek yok.

Sonuç olarak şahin doğandan sonra tipo parçası en ucuz arabadır. Aksini iddia eden varsa buyursun tartışalım.

• Teşekkur ederim verdiginiz bilgiler için artık hayırlısı dedik temiz bi tane bulursak tipo yada 19 alacaz inşallah
  • Valla gerçektn parçası pahalı özellikler fiber ve plastik aksamı pahalı...
  • BENCEDE TİPONUN PARÇASI ŞAHİN VE DOĞANDAN BİRAZ PAHALI OLABİLİR AMA NE TİPONUN PARÇALARI AYNI MALZEME NEDE TİPO, ŞAHİN DOĞAN DEĞİLDİR..
  • AYRICA PARÇA FİYATINA BAKARSANIZ BROADWAYDE ÇOK UYGUN AMA ÖYLE DİYE TİPOYLA KIYASLANABİLİRMİİ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.