Bildirim
tipiniz (ss) (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghost fire
BU ne lan korktum,fotomontaj değilse bence sen yaşama git camdan atla,varlığın Dünyaya zarar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Merhabax
quote:
Orijinalden alıntı: ghost fire
BU ne lan korktum,fotomontaj değilse bence sen yaşama git camdan atla,varlığın Dünyaya zarar.
Rahat olun fotoşop
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov
quote:
Orijinalden alıntı: Red___
avatarımın altından facebook yada google+'a tıklayarak profilimden ss mi görebilirsiniz
Ss'i se se diye mi okuyosun
Çok iyi İngilizce'm var, herşeyi izleyebiliyorum, %100 İngilizce bir bölümde okuyorum. Online oyunlarda ince espriler bile yapıyorum.
Ama gelgelelim ben de "se se" diye okuyorum, ne var yani.
-
-
Forum işkenceye döndü. Anlık hata mesajının nedenini son gezilen konular, son mesaj gönderen, aktiviteler vesair gibi kısımlara SQL'in insert into/update işlemlerini yaparken çuvallamasına yoruyorum. Yoksa anlık hata mesajına rağmen topic üzerine mesaj aslında kaydoluyor. -
- Hortlatalım 5 sene sonra
-
Söyler misiin 10 yıl sonra bu mesajı bulup değiştirmek nereden aklına geldi? 😂😂 Bildirim gelmiş bana.
Konuya da büyük bir hort 👻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mesajin silinmesini istedim 2 ay olmustur yeni gelmis heralde:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adınıza facebook hesabı açılmıştır 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ezeldeki eren değil mi bu @hamza5806
-
Adam 2020'de konuyu hortlatmış, kimse mesaj atmamış acıdım la
-
-
Vbkjgffj
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X