Bildirim
Tipim 10 üzerinden kaç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 numara adamsın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 kilo versen daha iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3
destuur barbaros hayrettin paşa
-
5,25
-
Bana benziyo , pedere türkonordik tipii arastirdim Uygur taraflarina kadar gidebildim J2a haplogrubuyum kilo ver sonra Rusları çalkala. Türk sarişinliğinin genel olarak R1a etkisi nerde varsa oralardan geliyor.
Uygur-Kirgizistan buralarda Pik. Türklerde kısmi aryanlik var zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EE2524EE -- 28 Ağustos 2024; 16:14:21 >
Benim saçları dökülmeyen ve daha zayıf halimsin. Fenotipimiz çok benzer. Yaşlar da aynı.
-
sakalı kessen belki 10/6
-
benide yorumlar mısınız hocam az çok görmüşsünüzdür
Gördüm. Çukurovadan ankaraya bi paralel cek oralarda biyerde memleketin heralde. Kucukluk fotografinda sibirya ve dogu asya etkisi daha belirgin. Biraz koreli genetigi vardi. Erkek kardesin padisah II. OSMAN a benziyo osmanlilara benziyosunuz da tam nokta atisi diyemem andiriyor
Biyerde yörüğüm yazmışsın. Yörüksen sibirya etkisi ondandir nerenin yörüğu artik toroslarin mi...
babanem uşak yörüğü falan. dedem kayserili. anne tarafı komple arnavut kosovadan gelme. (toska)
Eyvallah reiz 😇
Sagol reis analiz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X