Şimdi Ara

tıpçı hocalarım bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • top vakıf tıplar (koç, medipol) genelde araştırmacı hekim üzerinde duruyorlar, teşvik ediyorlar ve olanakları çok iyi. mesela koç'ta sırf araştırma yapmak için belirli zamanlar veriyorlar ve kulüp gibi bir şeylerde var nöroloji, kök hücre gibi (buradan pek emin değilim farklı bir şey hatırlıyor olabilirim) ama top devlet tıplarda bile böyle araştırmalara yönelik tanıtım bile göremedim ve sadece ders verip geçiliyormuş gibi anladım. gerçekten böyle bir durum var mı ? devlet tıptaki hocalarım araştırmalar ve olanakları hk. bilgi verebilir mi ?

• Pdö’ler falan var 7-8 tane devlet tıpta. Onun dışında genelde anabilim dallarının eğitim toplantıları oluyor köklü fakültelerde her hafta, 1. sınıftan 6. sınıfa kadar herkes katılabiliyor genelde.
    Onun dışında dediklerinden ziyade Medipol,Koç’un diğer tüm devlet tıplardan farkı Usmle odaklı bir eğitime sahip. ABD’de staj, gözlem vs yapmayı kolaylaştıran ve önünü açan bir yapısı ve bağlantıları güçlü hocaları var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • devlet tıpla koç, medipol karşılaştırılamaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :(

• Ankara tıpta olmayabilir ama sbüde böyle imkanlar mevcut , Araştırma yapmak isteyen öğrenciler sbü yazabilir . (Hamidiye olandan bahsediyorum)

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    öyle mi olmuş kanka

• ankara tıp hariç diyecektin sanırım orada makalesi olmayan öğrenci bulamazsıntıpçı hocalarım bakabilir mi ?  ve kulüpler de baya etkin

sinir bilim, kök hücre topluluk, bilimsel araştırma topluluğu, türk msic gibi topluluklar olsun

ve 3. sınıfta sadece araştırma ile uğraşıyorsun

tıpçı hocalarım bakabilir mi ?ankara üniversitesi tıp fakültesi
    Dönem 3 Öğrencilerimiz APY Dersi Kapsamında Posterlerini Sundu
    http://www.medicine.ankara.edu.tr/2023/01/23/donem-3-ogrencilerimiz-apy-dersi-kapsaminda-posterlerini-sundu/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam sizin ankara tıp tanıtım konularınızı da okudum + bu söylediklerinize göre ankara tıp tr'nin en iyi devlet tıpı ?

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

evet öyle hocam ve bu sene de md-phd programı da başlatıldı ayrı yeten

Bizde sizden önce başlamış o zaman

• KlerhFi K kullanıcısına yanıt

Damakcatlatan öyle diyor ben ona karşılık yazdım

• yerleştirmede ilk 5bin şartı var?tıpçı hocalarım bakabilir mi ? 

Sınıfın yüzde 90 ı ilk 5 k da zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 20 Eylül 2023; 20:17:7 >
  • Terliksi it kullanıcısına yanıt

En iyi devlet tıp sbü , dönem 3 de bizde de bu tarz şeyler olmuştu . Stajlarda da oluyor .

• Başlığa tıp yazmayın abi hamidiyeli eleman spawn oluyor bir anda

eskiden yüksekti şimdi düşmüş tıplar:(

cerrahpaşa tıp varken sbü mü en iyisi????

Cerrahpaşadaki prc asistanıyla konuştum,murat dilmenere taşınma işlerinden sonra memnuniyetsizdi. Ben de kardiyo-kvc stajında dünya standartlarındaki işlemleri izliyorum siyamide . Siyami gerçekten 10 numara bir yer

Bu konuda haklısın Siyami Avrupa’da ilk 3’tedir. Avrupa’daki rakiplerinin bütçesinin 5-6 katı olmasına rağmen.

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Bizim hastaneler iyi zaten , 3. Basamak hastanelerde nerde staj veriliyor böyle

istersen dilekçe verip , başka hastaneye de geçebilirsin belli bir sayıda arkadaşınla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 20 Eylül 2023; 21:20:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.