Şimdi Ara

Tıpçılar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce okurken tablet ne kadar gerekli? Ayrıca tablet almayıp kağıt/kitaptan çalışmaya göre ekonomik farkı ne kadar oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• İleride kağıda gelecek zammı da düşününce tablet daha mantıklı bence. Kitaptan,nottan çalışmak daha zevkli bence ama tablet baya büyük kolaylık. Hem yük olmuyor hem sürekli şu bilgi hangi notta yazıyordu falan diye kendini kağıt kalabalığının ortasında bulmuyorsun. Youtubeda bununla ilgili baya içerik vardı onları izlersen kafanda daha net fikir oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Temmuz 2023; 17:2:26 >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Hocam yt den izledim ama buradaki agalardan da bilgi almak istedim teşekkürler bu arada

• Bu arada eğer tablet mantıklıysa hangisi marka/model mantıklı?

• 100k ya bi iPad yapıstırabilirsin

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Hocam iPad Air 256gb + 2. Nesil kalem 29700 filan inanılmaz ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hiç düşünmeden git tablet al kağıt falan çok masraflı oluyor hiç düşünme git al fiyatlar yükselip duruyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pozeha3 P kullanıcısına yanıt

Geçen yaz İpad Air 128gb 2. Nesil kalem+airpodsu öğrenci indirimiyle 13.700'e almıştım.

• Tablet, telefon kategorisine mı giriyor bilgisayar mı? İndirimi ona göre bekleyeceğim.

• kesinlikle gerekli

• Rraiden R kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi fiyata kapatmışsınız bir de şuan da apple sitesinde 128 GB olanı maalesef yok . İki seçenek 64 GB ve 256 aralarında sanırım 5k var yani 256 biraz fazla gereksiz ama 64 çok az mecbur kalıyor insan

• yks83571 kullanıcısına yanıt
    Hocam alırsam zaten bu ay alırım umarım o zamana kadar zam gelmez ya . Sınavdan önce baktığımda 19k oluyordu bu dediklerim şuanda ne hale gelmiş ya

• Bu arada 128 GB iPad pro 11 inç mi yoksa 256 GB iPad Air mi aralarında 2 bin küsur fark . iPad dışında güzel önerileriniz varsa onlar da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozeha3 -- 8 Temmuz 2023; 18:16:23 >
  • Sana bağlı ben çalışırken elimde kağıt kalem olmasını seviyorum bu yüzden tablet kullanmıyorum işin ekonomik boyutu da var ayrıca kağıt kalem her türlü uyguna geliyor

• Dönemin yarısında tablet diğer yarısında bilgisayar kullandım. Bilgisayar daha rahat geldi bana

• İpad pro sadece tıp dersleri, notlar, dizi-film için kullanilacaksa aşırı lüks kaçıyor bence. Ben düz ipad 9 kullanıyorum gayet de rahat hiçbir sorunu yok. 64 GB az olabilir ama. 128 veya 256 GB almak iyi olur, kalemi de mutlaka al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Temmuz 2023; 18:47:16 >
  • Kesinlikle tablet mantıklı bizde mesela başta kağıtla ilerleyenler vardı ilerleyen kurullarda inanılmaz derecede yük bindi bı de topluca olunca okula getir götür ayrı bir yük bı de tablette arama kısmına kelimeyi yazıp direkt istediğin yeri bulabiliyorsun fakat kağıtta mümkün olmuyor.

Kalemi 1. nesil mi?

Hocam 10 inç sanırım sizinki.

Kağıt gibi kullanırken sıkıntı oluyor mu, küçük kalıyor mu? Yazı yazarken filan rahatsız edici hissiyat var mı?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.