Şimdi Ara

Tıpçı disçi maaslarina son nokta koyuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
10.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    orası rusyamı kilo ile alıyor maaşı.
  • KayıtOlmayaÜsenenMisafir kullanıcısına yanıt
    Bende o kafadayım abi İnsan yaşlıyken para çok enerji Yok gençken enerji çok para yok aq kapitalist sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    Bir de şöyle bir şey var. Herhangi bir işe emek vererek ve o işi severek yaparsan 40 50 li yaşlarda her işte çok para kazanma şansın olabilir.

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Şunun ettiği şu lafı şikayet edin biriniz hastanesine veya okuluna da aklı başına gelsin. Korkudan silmiş zaten ama kaydı var. Önce adam olmak lazım.
  • KayıtOlmayaÜsenenMisafir kullanıcısına yanıt
    Ayn öyle zaten sorun o sevdiğin işi bulabilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: muzdaripstudent

1 doktorun gününe bak bir mühendisin gunune. 35 yaşımızda istedigimiz ilde çalışma hakkımız olacak. Asistanken haftada yaklaşık 120 saat çalışacagiz. 36 ve 48 saat kesintisiz çalışacağız. Ölümle içli dışlı olacagız.Her an vurulma bıçaklanma yumruk yeme korkusuyla çalışacağız. Insanlar ustumuze kusacak işeyecek sıçacak. Yeri gelecek 8-10 saatlik ameliyatlar yapacağız. 6 yıl okuyoruz.(ben 7). Okuması en masraflı bölümlerden biri. Bu maaşın 3-4 katını hak ediyoruz.

Niye düzenledin yemedimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

20k nedir

K kilo demek. Kilo bin demek.

20.000 TL maaş aldığını söylemiş sanki yeni mezun gibi.

50 yaşında 85 mezunu(32 yıllık) hem de akademisyen ve de özel hastanede çalışyor 20bin maaş diyor, bu demek oluyor ki yeni mezunlar 4bin anca kazanıyor.

Arkadaşlar forum sizi yanıltmasın, 32 yıllık bir hekimin maaşına bakarak köşeyi döneceğinizi falan sanmayın. 50 yaşından sonra gelen 20bin maaşı seveyim yıllarca 4bine süründükten sonra. Dişçiliğin aylık bin lira okurken malzeme+kitap gideri olur, 5 yılda da bitiren çok nadir olur(tabi sonradan açılmış sözde üniversitelerde okumuyorsanız, çoğunun hocası bile yok, şuan dolgu yapmayı öğretmeden mezun eden sözde üniversitelerimiz var, 3 tane kaliteli üniversite tanırım bu alanda, birincisi Hacettepe, ikincisi yeditepe, üçüncüsü GATA,bunlarn dışında mezun olan doktorun özel muayenehanesine bile kolay gitmem kolay kolay, isterse dolguyu 100 liraya yapsın, bilmeden dedem de yapar :D , paşa pala veririm 200 Hacettpeli birine giderim)...

• Elevator E kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayan asistan 6 7 k arası uzman 11 14 arası alor ortalama o Ham maastir senin dediğin 0 döner le ama sanmıyorum ham maaş bi 6 7 yine vardır uzman in

• Yalan inanmayın 5bin alan uzman gördüm adama üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: muzdaripstudent

1 doktorun gününe bak bir mühendisin gunune. 35 yaşımızda istedigimiz ilde çalışma hakkımız olacak. Asistanken haftada yaklaşık 120 saat çalışacagiz. 36 ve 48 saat kesintisiz çalışacağız. Ölümle içli dışlı olacagız.Her an vurulma bıçaklanma yumruk yeme korkusuyla çalışacağız. Insanlar ustumuze kusacak işeyecek sıçacak. Yeri gelecek 8-10 saatlik ameliyatlar yapacağız. 6 yıl okuyoruz.(ben 7). Okuması en masraflı bölümlerden biri. Bu maaşın 3-4 katını hak ediyoruz.

sen doktorsan vay bu hastaların haline (inanmadım gerçi)
    o zaman asker ,polis gibi mesleklerde olsan öldüm diye gezerdin herhalde
    madem bu kadar kötü bir mesleğin var niye duruyorsun ,silah zoruyla mı çalıştırıyorlar seni ?

• Eeee diş hekimi bekar kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 11 Ekim 2017; 4:38:33 >
  • Yılların doktoru akademisyeni ile maaş üzerinden tahmin yapmak çok yanlış şimdi herkes doktorları 10k dan aşağı almıyor sanacak...

• Karşı argümanı mühendisler yetiştirmiş hemen bu ülkede sadece mühendis ve hekim yok o çok kazanıyor bize az veriyorlar diyeceğinize toplum olarak yükselelim herkes az alıyor deyin, hep bana hep bana olmaz.

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    Konunun açılması bile saçmayken bir de yorum yapmışsınız. Her bölümün kendine özel zorlukları var. Kimse tıp okuyan adam şu bölümü oturarak 5 kez amuda kalkarak 3 kez okur diyemez. Bu terbiyesizliktir, verilen emeğe karşı saygısızlıktır.
    Birisi demiş ki geber doktor bulama diğeri demiş ki aile hekimleri akşama kadar yatıyor.
    Ben aile hekimiyim güzel kardeşim, merkezde bir yer seçme şansım ve şu anki maaşımın 2 katı kazanmak varken köydeki vatandaşa hizmet vermek için günde 50km yol yapıyorum, gerekirse gidip evinde muayenesini yapıyorum. Senin benim meslektaşlarımı zan altında bırakmaya hakkın yok.
    Terbiye sınırlarını aşmayın lütfen.
    Her gün eleştirdiğiniz adamlar vatandaşı memura düşman ettiler siz de çıkıp onların ekmeğine yağ bal çalıyor, istediklerini yapıyorsunuz.
    Memlekette çalışan herkes kıymetlidir, ister ilkokuldan dahi mezun olmasın ister ordinaryus mertebesinde olsun.
    Sidik yarıştırmak için hiç uygun bir alan değil.

• ankaratipli haklıymış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.