Şimdi Ara

Tıpçı disçi maaslarina son nokta koyuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
10.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bizzat şahit olduğum bir asistan doktor 4 - 4.5 k alıyor alanında tanınmış adamlar hariç büyük çoğunluğu sandığımız kadar uçuk maaşlar almıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stormcloud kullanıcısına yanıt
    Asistan döner sermayeden para kazanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tpdrpri -- 9 Ekim 2017; 0:18:12 >
  • Doğrudur hocam siz daha iyi bilirsiniz ama uçuk paralar dönmüyor gibime gelmişti

• Ben anlamiyorum ya sonra para icin seciliyor diyince saldiriyorlar,habire maaş konusu açılıyor,ben coğunluğunun kendi ilgi ve yeteneklerine göre seçtiğine inanmıyorum, %80 %90ı para ve statüsü için seçiyor.

• Bence herkes aynı parayı almıyor, yıllardır neden herkes doktorun, diş hekiminin parasını konuşuyor ya..
  • Tpdrpri T kullanıcısına yanıt
    gayet de kaanır. minimum döner sermayeden alması gereken para vardır onu alır.
  • Sonunda mantıklı maaslar duymaya basladim. Dis teli taktirmaya gittim adam 5dkda takti gitti 4000 lira aldi. Gunde ayda kac kisi geliyodur siz dusunun. Dolgu 150 kanal 400 olan bi yerde dis hekimlerinin 8bin den az almasi hic mantikli gelmiyodu. 20bini duyunca mantikli olmaya basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tpdrpri

Asistan döner sermayeden para kazanmaz.

Afiliye hastane kavramını duymamışsınız sanırım bilmediğiniz konularda kesin konusmayın asistanlarda döner sermaye alır

• Aslında doğru olan bence genç yaşlarda çok fazla kazanılmıyor (asistanlık, döner sermaye az oluşu VS) yaş ilerledikçe artar...

• Lan bunu yazan adam 50 yaşında 50 1985 yılında üniye girmiş bir zahmet O zamanki ile şimdikiler bir mi mantıklı olun

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    Her mühendis çok kazanmıyor ama kazanan da tam kazanıyor.

Arkadasımın babası makine muh. 43-45 yasinda olsa gerek ne kadar kazandığını bilmiyorum ama villa da felan otuyorlar, bindikleri araba 2016 cx90 (en ucuzları 450 bin).

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    Babahahahahahah 7-10 gün nöbet sayısı o kardeş oldu sen 7-10 gün çalış devlet de maaş versin kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin 5-10 arası nöbet tutar haftada 5-6 gün çalışırlar o nöbetler ne zamana denk gelirse ona göre dinlenirler nöbet mesela bu hafta nöbeti tutar 2-3 gün gelmez hemşirelerde böyle çalışır her doktor böyle değil cerrahlar daha az çalışır ama ona görede iş yaparlar

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Zor buluyorsan okuma kardeşim. Burda bize duygu sömürüsü yapma, git ötede yap onu. Hade hade anca...

• Akademisyen diş tabibi donanımhaber'de maaş yaygarasında.

Saygı duyulan bir kaç meslekten biriydi elinize sağlık doktor bey içine ettiniz kendi elinizle.

Siz nasıl akademisyensiniz nasıl bir lüzumsuzluk nasıl salakça bir ego "az mayış aldığını düşünenlere kapaq mı yapıynz".

Ülke tümden kafayı sıyırdı zaten Allah aşkına siz bari kendinize gelin.

• Ülkenin gözbebeği doktoru donanımhaberde maaş, drtus'ta cin,melek,şeytan, bilmem kaç harfliler tartışmasında.

• Yaşınız kaç?

• KayıtOlmayaÜsenenMisafir kullanıcısına yanıt
    Adam 50 yaşında

• ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    Ohh neredeyse babam yaşında. Allah bereket versin daha çok kazansın da insanlara 40 50 yaşında kazanacakları para için kimse bolum sectirmesin. Sonra pisman oluyorlar, gençlik yılları heba oluyor. Isteyen istediği bölüme gitsin.

• UYDURMA RAKAMLAR.
  • 20k nedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.