Şimdi Ara

Tıp yazmak isteyenlere tavsiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
8
Favori
7.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anatomi atlasım yanımda degil zaten :)
    triceps surae kasları olabilir mi
    m.gastrocnemius
    m.plantare
    m.solei
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

anatomi atlasım yanımda degil zaten :)
    triceps surae kasları olabilir mi
    m.gastrocnemius
    m.plantare
    m.solei

doğru hepsi eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 2 Temmuz 2013; 23:43:18 >
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    ikisi de var , ama netteri aldıgıma pisman oldum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

anatomi atlasına bakma olm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ikisi de var , ama netteri aldıgıma pisman oldum :/

netterin çizimler iyidir daha rahat kavrarsın, sobotta cin ali gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 2 Temmuz 2013; 23:45:08 >
    sobotta cok daha gercekci, kadavrada netter hiç işe yaramıyo malesef :@
  • quote:

sobotta cok daha gercekci, kadavrada netter hiç işe yaramıyo malesef :@

kadavrada hiçbişey işine yaramıyo hoca göstermezse
    o da dogru
  • şu konuda tıpçılar arasında dönen muhabbetten sonra tıp kazanmak için çok ileri zekalara sahip olmanın gerek olmadığını görmüş oldum,saolun beyler
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    tıpcılar cok ileri zekaya sahiptir diyen kim ki sana ?

çalışan yapar kardeş, bunu unutma.
  • Hayatiniz boyunca o mesleği yapacaksiniz ona gore karar verin tip adami depresyon a sokar

• son kez söylüyorum ki beni yanlış anlamayın. parası için değil de sevdiği için idealist olduğu için tıp yazacak kişiler başımın üstüne. her konuda da yardımcı olurum. ders notlarından tutun seçeceği fakülteye kadar. ama parası için tıp seçecek adam hayal kırıklığına uğrar. ben bi tıp öprencisi olarak bi çok şey gördüm. burada bol keseden atanlardan daha bilgili olduğumu düşünüyorum en azından. saygısız saygısız cevap verenlere de açıklama yapmaya çalıştım. elimden gelen budur. sanki millete tıp yazma diyince o kontenjanlar dolmayacak değil. biri yerleşmezse başka biri yerleşecek ve yine dolacak o kontenjan. bana girip çıkan bişey yok dediğim gibi. sadece mutsuz doktorlar ve doktor adayları olmasın istiyorum benim gibi. o hayal ettiğiniz paraları belki biraz şanslıysanız 40'ınızdan sonra özel hastaneye kapat atarsanız kazanırsınız. isteyen zaten takmaz yazdıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 3 Temmuz 2013; 0:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

kucuklukten berı hava ıle ılgılı bır meslekte calısmak ıstemısımdır hata hava harb okulunu kazanıp mulakatta elendım sımdı ıse ıtu ucak veya odtu havacılık veya thk burslu tutucak gıbı sızce ne yapmalıyım tıp veya dıs hekımlıgı yazmayıda dusunuyorum ama sırf parası ıcın ıstanbul ankara ızmırde dıs veya tıp tutarsa yazabılırım yardım plss sımdıden teskkrler yrmlarınız ıcın gecen sene 2012de 24 bın oldum yazmadım bu sene mf3 10.2 mf4 10.5

mf4 10.5k ise itü ve odtü yü unut ama para için tıp veya diş demişsin tıp da harcayacağın zamanı havacılık sektörüne harcarsan ve eğer dediğin gibi istekli isen 3-5 doktor maaşı alırsın havacılık iyidir istediğin işi yap.
  • gecen sene ıtu cak 9.7 odtu hava 9.8 ıle kapatmıs bu sene kıbrısta odtu kontenjanlar acmıs vede ılk 10k ıcınde toplam bınden fazla yenı tıp kontenjanı acılmıs ıtunun ıng bazı bolumlerı kapatması etkıler ama cok etkıleyıcegını sanmıom digerler etkenlerı dusununce oyuzden gelme ıhtımalı var dıye dusunuyorum yınede şans ısı eger gelmese sızce mugla afyon gıbı tıplarımı yazmalıyım yoksa ıstanbul dıs hekılıklerınımı yazayım yoksa krdsm ızmırde okuyo ege dişimi yazayım
  • quote:

gecen sene ıtu cak 9.7 odtu hava 9.8 ıle kapatmıs bu sene kıbrısta odtu kontenjanlar acmıs vede ılk 10k ıcınde toplam bınden fazla yenı tıp kontenjanı acılmıs ıtunun ıng bazı bolumlerı kapatması etkıler ama cok etkıleyıcegını sanmıom digerler etkenlerı dusununce oyuzden gelme ıhtımalı var dıye dusunuyorum yınede şans ısı eger gelmese sızce mugla afyon gıbı tıplarımı yazmalıyım yoksa ıstanbul dıs hekılıklerınımı yazayım yoksa krdsm ızmırde okuyo ege dişimi yazayım

Vallahi mühendislik sorsan yaparım kıyas falan ama ben olsam muğla tıp yerine istanbul diş yazarım ama seni bilemem istanbul da mı oturuyorsun
  • denizlide oturuyorum ama ıstanbulda okumak rum bıde makına ıle ucak muhendıslıgı arasında ne fark war
  • quote:

denizlide oturuyorum ama ıstanbulda okumak rum bıde makına ıle ucak muhendıslıgı arasında ne fark war

http://www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/plan/MAK/201210.html

http://www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/plan/UCK/201010.html

kendin gör farkı ikisi de sağlamdır öyle tıp ve diş gibi otur ezber yapla 10 saat çalışla iş bitmez kafa da sanş da gerekiyor bir süre sonra

• hiç bir farkını goremedım makınada 2 3 fazla daha ders war ama genlleede nasıl ogrenıcen o ayrı bıse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

Sanırım bahsettiğin sistem bir tek Ege tıp ta var ancak orada komite denmiyor blok deniyor yani Blok sistemi var.

valla arkadaşın bahsettiği sistem çapanın sistemini anımsattı, internette araştırınca trakya tıpta varmış. çapada ders ders geçme var sanırım. bizim fakültede komiteler+final+büt var. hacettepede, dokuz eylülde ve bi kaç fakültede de böyle olması lazım

ders ders sistemi kalktı Çapaya da komite geldi,aklı olan gelmesin Çapaya,sürekli sistemi değişiyor son senelerde ,oturtamadılar bir düzen gitti. Cerrahpaşa yazın daha iyi

• Temmuz 3 oldu hala ders calisiyorum neden cunku butunlemelerim var. Herkes tatildeyken ben calisirim yaparim diyorsaniz gelin kardesim. Ama bana deseniz ki 18 yasina geri donseniz tercih asamasinda olsaniz ne yazarsin yine tıp yazarim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.