Bildirim
Tıp tercih edecekler merak ettiklerini sorabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam çok fazla çalışıyor musunuz gezmeye fırsatınız oluyor u yorucu oluyor mu zor mu bölüm çok merak ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Diğer fakültelere oranla daha fazla çalışıyoruz hocam özellikle son hafta tempoyu epey arttırmalısınız bölüm zor ama yinede üniversiteden üniversiteye değişir zorluğu.Kendimizede vakit ayırabiliyoruz.Ben 1 ve 2.sınıf için konuştum hocam 3 ve 4 de zorluğu dahada artıyor ama siz seviyorsanız bölümü sıkıntı olacağını düşünmüyorum ,bölüme ve tempoya alışılıyor yaniquote:
Orijinalden alıntı: batgul
Hocam çok fazla çalışıyor musunuz gezmeye fırsatınız oluyor u yorucu oluyor mu zor mu bölüm çok merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sececeklere tavsiye: iyi muhendislikler gelirse yazin siralamanizi cop etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla çok istiyorum ama koşturması beni korkutuyor birde uzun yıllar sürmesi yoksa seviyorum bölümü çok siz hangi üniversitedesiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X