Şimdi Ara

TIP PİŞMANLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Umarım değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIP PİŞMANLIKTIRMIDIR ?
  • herkes aynı şeyi söylüyor. dişçiler daha fazla para kazanır diye. doktorlar sürünür diye falan ama pek inanmıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

TIP PİŞMANLIKTIRMIDIR ?

tebrik ediyorum hocam olayi cozmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenim 3 sene evvel hacettepe tıpa girdi türkiye 500 küsürüncüsü olarak. geçende arkadaşlarıyla konuşmuş. benden tembel adamlar okuduğu bölümde derece yapmış, ben gece gündüz çalışıyorum ama 70 puana tavım diyor.
    üstelik çoğu özel üniversiteden tam burs+yurt davetleri gelmişti kıza. aklım olsa sabancıda mühendislik okurdum, hayatım garanti olurdu diyor.
    ben de gördüm kızcağızın sarfettiği eforu. idealin tıpsa, ben doktor olcam ulan diyorsan oku, yoksa çekilecek yük değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

kuzenim 3 sene evvel hacettepe tıpa girdi türkiye 500 küsürüncüsü olarak. geçende arkadaşlarıyla konuşmuş. benden tembel adamlar okuduğu bölümde derece yapmış, ben gece gündüz çalışıyorum ama 70 puana tavım diyor.
    üstelik çoğu özel üniversiteden tam burs+yurt davetleri gelmişti kıza. aklım olsa sabancıda mühendislik okurdum, hayatım garanti olurdu diyor.
    ben de gördüm kızcağızın sarfettiği eforu. idealin tıpsa, ben doktor olcam ulan diyorsan oku, yoksa çekilecek yük değil.

• Zor olmasına zor da okunuyor bir şekilde alışıyorsun.
  • yakınını kaybeden barzonun tekinden dayak yemek hoşunuza gidiyosa doktor olun
  • şöyle bişey varki bugün elektrik mühendisliği mekatronik ya da bilg mühendisliği rağbet görüyor olaiblir 5 yıl sonra meslek doyar açıkta kalırsın ama doktorlukta öyle bişey yok herkes hasta olur mutlaka doktora gider doktorlar boş kalmaz
  • şu anda lise son da olsam öküz gibi çalışırdım tıp için.

dip not : itüdeyim 2.senem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

şu anda lise son da olsam öküz gibi çalışırdım tıp için.

lise sonda çalışıp tıpı kazanabilirmiydin
  • 40 yıllık tipsızım ilk kez böyle soru görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jones20

quote:

öyle aman aman ders çalışmadım. günde 2 saat falan çalışmışımdır hergün değil o da. daha kararlı çalışsam veya 1 sene daha hazırlansam kazanırdım gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

40 yıllık tipsızım ilk kez böyle soru görüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=qZN6TeEUy80
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

yakınını kaybeden barzonun tekinden dayak yemek hoşunuza gidiyosa doktor olun

senin gibilerle ayni forumda takiliyorum.. dusunceye bak. medya insani ne hale getirmis.

• quote:

quote:

quote:

öyle aman aman ders çalışmadım. günde 2 saat falan çalışmışımdır hergün değil o da. daha kararlı çalışsam veya 1 sene daha hazırlansam kazanırdım gibime geliyor.

hocam hangi bölüm itü de ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hangi bölüm itü de ?

gemi ve deniz teknolojileri mühendisliği(ing) 26bin ile girdim.

• Çok uğraştılar benimle tıp yazayım diye,ama yazmadım, bana uygun değildi eğitim ve okul sonrası çalışma tarzı, o yüzden hukuk yazdım memnunum şuan verdiğim karardan. çevrenin gazına gelip tıp yazmayın, gerçekten istiyorsaniz yazın, kendinizi yakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Çok uğraştılar benimle tıp yazayım diye,ama yazmadım, bana uygun değildi eğitim ve okul sonrası çalışma tarzı, o yüzden hukuk yazdım memnunum şuan verdiğim karardan. çevrenin gazına gelip tıp yazmayın, gerçekten istiyorsaniz yazın, kendinizi yakmayın.

hocam sendemi tıp kazandın ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.