Şimdi Ara

tıp okuyorum ailemin yanına geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isparta yazdım ama burdan hiçbir şey herşeye sıfırdan başladım çok sıkılıyorum dakika başı kendi şehrimi özlüyorum annemleri özlüyorum ve ordaki üniversitede çok arladaşım var burda kimseyi tanımıyorum geçmeli mi yoksa orda oku mu dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam daha yenisiniz elbette olacak böyle şeyler ama alışırsınız zamana ihtiyacınız var ilk dönem bitsin baktın olmuyo düşünürsün bişeler dersler nasıl bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç de geçmek için yıl sonunu beklemen lazım.

• yatay gecisten bahsediyorsaniz oyle gecmelimiyim der gibi basit degil ne yazikki 2 yariyili(yani 1yil) yuksek not ortalamasiyla ve hic bir dersten kalmamak kaydila bitirmeniz ve suresi icerisinde gecmek istediginiz uniye basvurmaniz gerekli.Sartlar uniden uniye degisir.Kisacasi 1 yil daha sabretmeniz gerekiyor
  • Ailenin yanında okuma benden sana tavsiye.
  • Hort olacak kusura bakmayin.Arkadaşım ben de Izmir'de tıp okuyorum. Kararin değişti mi bilmiyorum ama ben de aynen senin hissektiklerini yaşıyorum. Tıp zor bir bölüm özellikle 6. sınıfta hem hastanede çalışıp hem de sınava hazırlanacağız. O yuzden ben seneye ailemin yanına geçmeyi düşünüyorum. Kafan hangi türlu rahat olacaksa onu yap bence

• Peki tıptan memnun musunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer tıp okuyorsan muhakkak ama muhakkak ailenin yanında oku , sana tıp 2.sınıfta okuyan birinden tavsiye.
    Ailene ve ana baba sevgisine öyle muhtaç kalırsın ki , ders çalışırken kafanı kaldıramazsın zaten , en iyisi ailenin yanında tıp okumaktır.
    Başka bölümler için bir şey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

Eğer tıp okuyorsan muhakkak ama muhakkak ailenin yanında oku , sana tıp 2.sınıfta okuyan birinden tavsiye.
    Ailene ve ana baba sevgisine öyle muhtaç kalırsın ki , ders çalışırken kafanı kaldıramazsın zaten , en iyisi ailenin yanında tıp okumaktır.

Neden aile ortamına ihtiyaç duyuluyor tıpta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

quote:

Eğer tıp okuyorsan muhakkak ama muhakkak ailenin yanında oku , sana tıp 2.sınıfta okuyan birinden tavsiye.

Aynen çok merak ettim. 5-6 tane farklı şehirlerde yalnız yurtta okuyan çok iyi arkadaşım var 1.sınıf ve şuan hepsi mutlular.
  • quote:

quote:

Bir defa sabah 8 akşam 5 okula gidip geleceksin birinci sınıfta olmasa da iki ve üçte bu böyle. Eve geldiğinde evi topla mutfağı temizle derken vaktin geçecek, çamaşırları yıka evin ihtiyaçlarını gider , yemek yap vs uğraşacaksın, ama aile yanında olursan her sabah hazır bir kahvaltıya uyanırsın, eve geldiğinde yediğin önünde yemediğin arkanda olur, daha az hasta olursun çünkü ana yemeği ile kendi yaptığın yemek bir olmaz sağlıklı beslenemezsin, en önemlisi de ana baba sevgisinden uzak kalırsın arkadaşların her gün ailesiyle birlikte olurken sen teksindir diğer bölümlerde bunu hissetmezsin ev arkadaşlarınla dolar taşar sabaha kadar gır gır şamata vs ama tıpçı dediğin genelde tek takılır ve sessiz ortam ister ben bu yüzden geçen sene 3kişi çıktıgımız evden ayrılıp bu sene tek başıma kalıyorum, keşke ailemi de getirsem yanıma diyorum ama olmuyor işte, eğer böyle bir imkanınız varsa bunun kıymetini bilin,

• bende pişman oldum boğaziçi yazacakken gittim tıp yazdım aklımı seveyim.Gençler eğer yırtık bir tip değilseniz şehir dışını yazmayınnnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

bende pişman oldum boğaziçi yazacakken gittim tıp yazdım aklımı seveyim.Gençler eğer yırtık bir tip değilseniz şehir dışını yazmayınnnnnnn

Aile yanında olmadığınız için mi yoksa Boun yerine tıp yazmanız nedeniyle mi pişmansınız?

Not: Bu arada Boun da hangi mühendisliğe girebiliyordunuz?
  • quote:

quote:

bende pişman oldum boğaziçi yazacakken gittim tıp yazdım aklımı seveyim.Gençler eğer yırtık bir tip değilseniz şehir dışını yazmayınnnnnnn

Aile yanında olmadığınız için mi yoksa Boun yerine tıp yazmanız nedeniyle mi pişmansınız?

ikiside ama şehir dışına çıkmam daha etkili
    inşaata girebiliyordum

• quote:

quote:

quote:

inşaata girebiliyordum

Misal Çapa tıpta okusaydınız fazla sorun yaşamazdınız, öyle mi...

Özellikle tıp okuyan yada bitirenlerin görüşlerini veya hayal kırıklıklarını anlamaya çalıştığımdan soruyorum bu soruları...

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşaata girebiliyordum

Misal Çapa tıpta okusaydınız fazla sorun yaşamazdınız, öyle mi...

Özellikle tıp okuyan yada bitirenlerin görüşlerini veya hayal kırıklıklarını anlamaya çalıştığımdan soruyorum bu soruları...

büyük ihtimal yaşamazdım ama bounu seçerdim gene

• PM attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

quote:

quote:

Bir defa sabah 8 akşam 5 okula gidip geleceksin birinci sınıfta olmasa da iki ve üçte bu böyle. Eve geldiğinde evi topla mutfağı temizle derken vaktin geçecek, çamaşırları yıka evin ihtiyaçlarını gider , yemek yap vs uğraşacaksın, ama aile yanında olursan her sabah hazır bir kahvaltıya uyanırsın, eve geldiğinde yediğin önünde yemediğin arkanda olur, daha az hasta olursun çünkü ana yemeği ile kendi yaptığın yemek bir olmaz sağlıklı beslenemezsin, en önemlisi de ana baba sevgisinden uzak kalırsın arkadaşların her gün ailesiyle birlikte olurken sen teksindir diğer bölümlerde bunu hissetmezsin ev arkadaşlarınla dolar taşar sabaha kadar gır gır şamata vs ama tıpçı dediğin genelde tek takılır ve sessiz ortam ister ben bu yüzden geçen sene 3kişi çıktıgımız evden ayrılıp bu sene tek başıma kalıyorum, keşke ailemi de getirsem yanıma diyorum ama olmuyor işte, eğer böyle bir imkanınız varsa bunun kıymetini bilin,

2 arkadasim cerrahpasa tiptalar ve yoklama zorunlulugu da yok derse gitmiyolar uygulamalar haric , sinavlari da 1 ay incesinden ezberlemeye basliyolar hic de siylendigi kadar zor degil . Itu odtude makine ,elektronik okumak daha zordur bence.

60la gecip kotu hekim olmakla isin hakkini vermek arasinda daglar kadar fark var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.