Şimdi Ara

Tıp Okuyarak Yurtdışına Gidilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15-10 k lık üniversiteden mezun olsam. İngilizcem çok iyi , konuşabiliyorum. ( esnafın dediği şekil iyi ingilizce değil ) Kendimi geliştirsem , gidebilir miyim ?

+ Almanca dil olarak.

• Evet
  • Evet
  • anadoluda bi mühendislik kazancaksın çok ümitlenme
  • usmle sinavı us.medical licencing examination boşa çapalama çok zor otur tusa çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

anadoluda bi mühendislik kazancaksın çok ümitlenme

Hadi ya , ülkede doktor yokmuş o zaman
  • USMLE araştır Amerika için, avrupa için pek araştırmam olmadı açıkçası sadece norveçi araştırmıştım dili bilmen gerekiyor ve en az tus kadar zor bir sınava giriyormuşsun norveççe sıkıntı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

USMLE araştır Amerika için, avrupa için pek araştırmam olmadı açıkçası sadece norveçi araştırmıştım dili bilmen gerekiyor ve en az tus kadar zor bir sınava giriyormuşsun norveççe sıkıntı.

Hocam şuan daha erken araştırmak için , gidip gidemeyeceğimi öğrenmek istiyorum. Ve ne kadar zor olduğunu.
  • Kulüpler aracılığıyla gidiliyor ama az kişi gittiği için o kulüp içinde baya aktif olman lazım.Ayrıca tek senelik ve yazın gidiliyodu diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Kulüpler aracılığıyla gidiliyor ama az kişi gittiği için o kulüp içinde baya aktif olman lazım.Ayrıca tek senelik ve yazın gidiliyodu diye hatırlıyorum.

Yasamak icin diyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Kulüpler aracılığıyla gidiliyor ama az kişi gittiği için o kulüp içinde baya aktif olman lazım.Ayrıca tek senelik ve yazın gidiliyodu diye hatırlıyorum.

Yasamak icin diyorum hocam

Hocam Türkiye daha güzel ne yapacaksın oraları

Şaka maka bende düşünüyorum ama burayıda bırakamıyorum

• Benim arkadaşım dis okuyor hocaları bitirdikten sonra en az 2 yıl yurtdışı için çalışman lazım demiş.Yani zor biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.