< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TIP-MÜHENDİSLİK HELALLEŞME KONUSU

-
-
doktor maaşları ile ilgili yeni bir bilgi var mı
-
85’di Temmuz ile 140 oldu (özel) (1. Dereceden yakınım) (KBB uzmanı)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2FFF0565Edoktor maaşları ile ilgili yeni bir bilgi var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özelde cerrah 250k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence tıp ceng helalleşmesi olmalı diğer mühendisler etliye sütlüye pek karışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
halis mi
-
Bir mühendis adayı olarak sağlık çalışanlarının bizden fazla kazanması beni hiç rahatsız etmiyor. Hatta fazla kazanmaları kadar normal bir şey olmadığını düşünüyorum. Şu hayatta en önemli şey sağlık. Çalıştıkları şartlar da zor, ben yapamazdım.
-
Katılıyorum pandie dostum
-
kanka herkes cengçi de mi
-
ben helalleşmiyorum kardeş, her türlü lafı yiyip susmamı beklemesin kimse. kabullenecekler
-
Hocam mühendislik için tablet alacağım, s pen'i bile var!
-
Ee muhendisler ne kadar maaş alıyor?
Herkes aynı maaşı alabilir mi bir meslek grubunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 13 Ağustos 2023; 19:34:12 >
oyle bir iddiam yok
Burasi bile kavga yerine dondu.. Ne onemi var ya ilk basta komikti falan da artik sikmaya basladi. Ikisi de gelecek icin cok onemli iki meslek iste tartismaya gerek yok.. Stem denilen yasam formunu da fazla takmayin gazi ceng tutsa su an ceng ovuyordu. Burada gelmis tersini yapiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 13 Ağustos 2023; 19:39:37 > -
hocam ben helal etmiyorum hakkımı :D
şaka bir yana “siz dayak yemeye devam edin” “köpek gibisiniz size kemik fırlatmak lazım” diyen bir organizma kitlesine cevap verme tenezzülünde dahi bulunmuyorum ama herhangi bir hak geçtiyse de hiçbirini helal etmiyorum
ses kes, ben isteseydim ankara ceng, gebze teknik uçak müh, gazi,ytü eem yazabilirdim. tıp mantığını kavrayamazsın kapasiten yetmez
-
Olm onu diyen tıp seçen victa değil mi awk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bir mühendis adayı olarak sağlık çalışanlarının bizden fazla kazanması beni hiç rahatsız etmiyor. Hatta fazla kazanmaları kadar normal bir şey olmadığını düşünüyorum. Şu hayatta en önemli şey sağlık. Çalıştıkları şartlar da zor, ben yapamazdım. |
![]() kanka herkes cengçi de mi |
Burasi bile kavga yerine dondu.. Ne onemi var ya ilk basta komikti falan da artik sikmaya basladi. Ikisi de gelecek icin cok onemli iki meslek iste tartismaya gerek yok.. Stem denilen yasam formunu da fazla takmayin gazi ceng tutsa su an ceng ovuyordu. Burada gelmis tersini yapiyor.. |
hocam ben helal etmiyorum hakkımı :D
şaka bir yana “siz dayak yemeye devam edin” “köpek gibisiniz size kemik fırlatmak lazım” diyen bir organizma kitlesine cevap verme tenezzülünde dahi bulunmuyorum ama herhangi bir hak geçtiyse de hiçbirini helal etmiyorum |
Benzer içerikler
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- doğrunun parabole en yakın noktası
- itü siber güvenlik mühendisliği
- aile evinde üniversite okumak
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X