< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tip mi vücut mu önemli

-
-
Tip tip tip
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
zarganalık her türlü düzelir ama tip düzelmez ha soruyosan ikisi arasından her türlü tipi iyi olan adam alır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tip tabiki ulan dusunuyom bazen tipim iyi olsaydı ne spor derdi olurdu ne kizlar bakmıyor derdi hayat daha güzel olurdu lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tip tabiki.
balık etli tipi iyi olan bir adam > iyi vücutlu kötü tip
-
vücut senin % 90'ını oluşturuyor
yüz ise küçük bir parçan. Vücut daha önemli
-
Abi senin niye sevgilin yok ozaman bende vücut geliştirirken benimde olmayacakmi
Hocam 10 uzerinden -2 olan bir tip estetikle jawline ile felan kaç olur?
Tip ve boy önemli,vücut yapılır.
Mantığa bak, beynimizin %100ünü kullanırsak ne olur kanıtı
Vücuda aşık olmaz bir insan sadece cinsel olarak arzular. Ama Tipe aşık olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bvücut senin % 90'ını oluşturuyor
yüz ise küçük bir parçan. Vücut daha önemli
-
Tip diyenler mesela çok güzel yüzlü ama rezalet fizikte ne memesi ne bacakları kalçaları olmayan bir hatunu, 90 60 90 vücutlu ya da hayalindeki fizikte ortalama yüzde bir kadına tercih eder mi acaba
Bunu hiçbir erkek herhalde yapmaz yaparsa zaten cinsel anlamda sıkıntıları vardır.
-
Tip önemli ama kalıpla tamamlamak kaydıyla. Kas olmasa da kalıp olacak. Tip olduktan sonra en kasa bakan kızlar bile arkanda dolanır. -
En önemli kriter zeka,kültür,ahlak ve tiptir bir insan sonradan kas kazanabilir ama sonradan zeka, kültür,ahlak,tip kazanamaz.
insanları dış görünüşten yargılayan biri değilimdir ama kendimi düşünerek cevap veriyorum, bence tip sonuçta bedenimizin nasıl şekilleneceğine biz karar veriyoruz, ister 100 ister 50 kilo oluruz bu da kendimizi nasıl mutlu hissettiğimizle ilgili bir konu, dışarıdan kimsenin düşüncelerine gerek yok, tabii sağlık problemi yok ise.
-
ne tipi arkadaşlar
tip diyen asosyaldir
150 kilo vücutlu birine kıvanç tatlıtuğ kafasını koyun bakalım cevap tip miymiş?
cevap kesinlikle vücuttur, fiziktir... aşk ve birlikteliğin ortak kapısı biyolojiden geçer
kadınlar; sağlıklı, güçlü ve kendine en yakın sağlam bağışıklık sistemini seçerler, senin mavi gözünü değil yani...
-
Yıllardır vücut geliştiren biri olarak söylüyorum tip daha önemli. Balık adam kendini kandırmaya devam etsin, vücudun katkısı +2 bilemedin +3 olur o da tabi mankenlerdeki gibi kusursuz vücudun varsa, gittin 1 yıl ağırlık kaldırdın kızların dibi düşmüyor... yani 5/10luk adamsan etse etse 7/10 eder seni. Tipin iyi olduğu müddetçe çok kötü bir vücudun olmasın her türlü kızları götürürsün, illa geniş omzun geniş göğsün olup sixpack olması gerekmiyor. Obez olma kocaman göbeğin olmasın tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 7 Aralık 2020; 15:26:33 > -
Herkes de obez olmuyor ama hocamquote:
Orijinalden alıntı: scirocco7ne tipi arkadaşlar
tip diyen asosyaldir
150 kilo vücutlu birine kıvanç tatlıtuğ kafasını koyun bakalım cevap tip miymiş?
cevap kesinlikle vücuttur, fiziktir... aşk ve birlikteliğin ortak kapısı biyolojiden geçer
kadınlar; sağlıklı, güçlü ve kendine en yakın sağlam bağışıklık sistemini seçerler, senin mavi gözünü değil yani...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşınız kaç arkadaşım ?
Forumun alayı tipiyle kafayı bozmuş. Lise çağındaysan bunlara takmana hak veririm ama hayatta bundan büyük problemler mevcut yemişim tipini.
Öncelikle kendinize bir saygınız olsun, kimse için spor yapmayın. Kimse için bir şeyler yapmaya çalışmayın. Kendiniz için çabalayın.
Şu forumdakileri okudukça ben utanıyorum.
Yok vücut yaparsam kızlar bakacak, bu düşünceyle spora başlayan en fazla 2-3 ay içinde zaten bırakıyor sporu çünkü sırf birilerine beğenilmek için katlanılacak çile değil bu iş.
Tekrar söylüyorum bu düşünceyle yola çıkan max 2-3 ay içinde sporu bırakıyor.
Öncelikle değişmesi gereken bir algı var, bizim türk erkekleri seçilmek için çabalıyor. Seçmek için çabalacaksınız arkadaşım, kimsenin kapısında köpek olmayın. Zamanında vazgeçmesini bilin.
Topluluk karşısında kendini ifade edemeyenler tip mi vücut mu diye ağlıyor, ne tip ne de vücut alır bu versusu.
Kendini ifade edip her yerde gülümseyen insan kazanır. Tip ve vücut bir araçtır. Ön izlenimde kazanç sağlar ama bu öz izlenimi düşürecek veya yükseltecek olan dildir. O dili ve vücudunu kullanmasını bilen kazanır.
Bu gözler neler gördü, tip var vücut var dilinde sadece body, vücut başka bilgi yok.
Adamın hayatı spor spor spor. Başka bir şey yok adamın hayatında.
Kendimi yineliyorum, ailenizden başka kimse fazla değer vermeyin ve vaktinizi kendiniz için harcayın.
Bakın burda güzel bir örnek vereyim, adamda ortalama bir tip ve sağlam vücut var. Ama aldatıldı.
Kim bu zach zeiler derseniz söyle alayım sizi https://www.instagram.com/zachzeiler/
Şunu da ekleyim günümüzde sağlam bir ilişki kurmak çok zor, Neden mi ? açın bir kız profili bakın bakayım kaç tane alternatif çıkıyor karşınıza haliyle kadının doğası da değişiyor, elinde istemediği kadar seçenek var.
Sorarım sana bir kadın olsan, şuanki halinle birliktelik yaşar mısın ?
Ulan o kadar yazdık, kimse okumaz bu yazıyı burda
En Beğenilen Yanıtlar

Abi senin niye sevgilin yok ozaman bende vücut geliştirirken benimde olmayacakmi |
Yaşınız kaç arkadaşım ? Forumun alayı tipiyle kafayı bozmuş. Lise çağındaysan bunlara takmana hak veririm ama hayatta bundan büyük problemler mevcut yemişim tipini. Öncelikle kendinize bir saygınız olsun, kimse için spor yapmayın. Kimse için bir şeyler yapmaya çalışmayın. Kendiniz için çabalayın. Şu forumdakileri okudukça ben utanıyorum. Yok vücut yaparsam kızlar bakacak, bu düşünceyle spora başlayan en fazla 2-3 ay içinde zaten bırakıyor sporu çünkü sırf birilerine beğenilmek için katlanılacak çile değil bu iş. Tekrar söylüyorum bu düşünceyle yola çıkan max 2-3 ay içinde sporu bırakıyor. Öncelikle değişmesi gereken bir algı var, bizim türk erkekleri seçilmek için çabalıyor. Seçmek için çabalacaksınız arkadaşım, kimsenin kapısında köpek olmayın. Zamanında vazgeçmesini bilin. Topluluk karşısında kendini ifade edemeyenler tip mi vücut mu diye ağlıyor, ne tip ne de vücut alır bu versusu. Kendini ifade edip her yerde gülümseyen insan kazanır. Tip ve vücut bir araçtır. Ön izlenimde kazanç sağlar ama bu öz izlenimi düşürecek veya yükseltecek olan dildir. O dili ve vücudunu kullanmasını bilen kazanır. Bu gözler neler gördü, tip var vücut var dilinde sadece body, vücut başka bilgi yok. Adamın hayatı spor spor spor. Başka bir şey yok adamın hayatında. Kendimi yineliyorum, ailenizden başka kimse fazla değer vermeyin ve vaktinizi kendiniz için harcayın. Bakın burda güzel bir örnek vereyim, adamda ortalama bir tip ve sağlam vücut var. Ama aldatıldı. Kim bu zach zeiler derseniz söyle alayım sizi https://www.instagram.com/zachzeiler/ Şunu da ekleyim günümüzde sağlam bir ilişki kurmak çok zor, Neden mi ? açın bir kız profili bakın bakayım kaç tane alternatif çıkıyor karşınıza haliyle kadının doğası da değişiyor, elinde istemediği kadar seçenek var. Sorarım sana bir kadın olsan, şuanki halinle birliktelik yaşar mısın ? Ulan o kadar yazdık, kimse okumaz bu yazıyı burda |
Benzer içerikler
- şapkalı e
- mevlana pide nedir
- gliserin kulak damlası kulağımı tıkadı
- şınav çekmenin faydaları
- buzlukta 2 yıllık et yenir mi
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X