|
Tip mi vücut mu önemli (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7Yaşınız kaç arkadaşım ?
Forumun alayı tipiyle kafayı bozmuş. Lise çağındaysan bunlara takmana hak veririm ama hayatta bundan büyük problemler mevcut yemişim tipini.
Öncelikle kendinize bir saygınız olsun, kimse için spor yapmayın. Kimse için bir şeyler yapmaya çalışmayın. Kendiniz için çabalayın.
Şu forumdakileri okudukça ben utanıyorum.
Yok vücut yaparsam kızlar bakacak, bu düşünceyle spora başlayan en fazla 2-3 ay içinde zaten bırakıyor sporu çünkü sırf birilerine beğenilmek için katlanılacak çile değil bu iş.
Tekrar söylüyorum bu düşünceyle yola çıkan max 2-3 ay içinde sporu bırakıyor.
Öncelikle değişmesi gereken bir algı var, bizim türk erkekleri seçilmek için çabalıyor. Seçmek için çabalacaksınız arkadaşım, kimsenin kapısında köpek olmayın. Zamanında vazgeçmesini bilin.
Topluluk karşısında kendini ifade edemeyenler tip mi vücut mu diye ağlıyor, ne tip ne de vücut alır bu versusu.
Kendini ifade edip her yerde gülümseyen insan kazanır. Tip ve vücut bir araçtır. Ön izlenimde kazanç sağlar ama bu öz izlenimi düşürecek veya yükseltecek olan dildir. O dili ve vücudunu kullanmasını bilen kazanır.
Bu gözler neler gördü, tip var vücut var dilinde sadece body, vücut başka bilgi yok.
Adamın hayatı spor spor spor. Başka bir şey yok adamın hayatında.
Kendimi yineliyorum, ailenizden başka kimse fazla değer vermeyin ve vaktinizi kendiniz için harcayın.
Bakın burda güzel bir örnek vereyim, adamda ortalama bir tip ve sağlam vücut var. Ama aldatıldı.
Kim bu zach zeiler derseniz söyle alayım sizi https://www.instagram.com/zachzeiler/
Şunu da ekleyim günümüzde sağlam bir ilişki kurmak çok zor, Neden mi ? açın bir kız profili bakın bakayım kaç tane alternatif çıkıyor karşınıza haliyle kadının doğası da değişiyor, elinde istemediği kadar seçenek var.
Sorarım sana bir kadın olsan, şuanki halinle birliktelik yaşar mısın ?
Ulan o kadar yazdık, kimse okumaz bu yazıyı burda
Valla ben okudum, dediklerin doğru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X