Şimdi Ara

TIP KAZANMAK ZEKA GEREKTİRİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikirlerinizi bekliyorum tıp kazanmak icin belli bir kapasiteye sahip olmak gerekir mi veya sadece calisarak basarılı olabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zekanın etkisi lise sınavında falan fayda eder Üniversite sınavında iradesi güçlü disiplinli olan adam her türlü çakar geçer zeki olana. 8. sınıfa kadar elime kalem almadan teogda 480 mi ne yapmıştım ilk teog bize yapılmıştı sonra lisede de 4 sene boyunca mal gibi yattım boş boş takıldım anca şimdi sınava 3. girişim olacak sınavın o*spuısu oldum artık neden çünkü iradesiz bir malım mezun senemde kesin çok çalışırım deyip deyip yattım yine bu sene de ne b*k olacağı belli değil yine patlarsam şaşırmam yani sınava 10 gün kalmış bak hala sabah 159878 tane alarm kurup hepsini erteliyorum öğlen 12 de uyanıyorum neden çünkü iflah olmayan bir malım sabah erken kalkıp çalışmaya başlayan adamlar tokatlayacak beni mesela

Sence bunlar zeki tiplere benziyorlar mı ? Şuan ikisi de DOKTOR bu arada .
  • Up

• Zekaya inanmam,emeğe inanirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kişiye göre değişir kimisinin test çözme yeteneğinden başka becerisi olmaz hayatta hiçbir zeka belirtisi göstermez kimisi de düzenli çalışmayla yanlışlarını çok iyi öğrenip güçlü bir hafızayla kazanır

• Sence bunlar zeki tiplere benziyorlar mı ? Şuan ikisi de DOKTOR bu arada .
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Hocam oyle diyosunuz da ygs 1. Si olan adam harbiden zekidir bence sadece hitabet yetenekleri kotu olabilir

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kız canavar gibi bakiyor

Bune la ahahuahauaua vedat türkçeyi bilmiyo helal olsun kolay degil turkce bilmeden 12. Olmak

• zeka+emek. zeka dediğin sonuçta sınavda soruları analiz etme ve çözebilme yorum yürütebilme yeteneğidir üniversite sınavında. emek zaten adı üstünde.
  • einstein olman gerek kardeşim bir de 1.sınıftan başlamazsan geçmiş olsun kendine sanayiden iş aramaya başla
  • hayır ama zeka sınav başarısını çok etkiliyor.çalışmayla çok şey oluyor ama çalışmayla olmayacak şeyler var ve o insanlar ona doğuştan sahipler :D
  • Hocam mesela normal insan zekası 90 110 iq arasinda tıp kazananlarin cogu bu aralîkta mı acaba?

• Dostum eğitim uzmanları falan tvlere cikip yks zeka sinavi degil duzenli calisan herkes tip kazanir basarili olur falan diyorlar ama herkesde kazanmiyor iste kazanamamalarinin sebebi acaba algilama yetenegi dusuk olmasi zeka falan mı onu merak ediyorum.

• Up

• Green190309 G kullanıcısına yanıt
    nadiren dediğiniz gibi olabilir ama çoğunluk için geçerli değil bence.sınav anı çok önemli bir faktör mesela bir çok insan yapabileeğini yapamıyor o an da.yanlış çalışan insan da çok fazla mesela.
  • Tipi bilmeme de soyle hacettepe cerrahpasa falan bence zeka gerektiriyor

• Bence mesele düzenli ders çalışmak çalışıpta yapamayan yok bence tabi düzenli çalışan adam için bu da benim düşüncem
  • Oklopsun kullanıcısına yanıt
    Hocam duzenli calismak konusunda haklisiniz ama duzenli calisipta ilk 20k ya giremeyen cok insan var tabi dis faktorlerde etkili olabilir sadece zeka olamaz

• Zekanın etkisi lise sınavında falan fayda eder Üniversite sınavında iradesi güçlü disiplinli olan adam her türlü çakar geçer zeki olana. 8. sınıfa kadar elime kalem almadan teogda 480 mi ne yapmıştım ilk teog bize yapılmıştı sonra lisede de 4 sene boyunca mal gibi yattım boş boş takıldım anca şimdi sınava 3. girişim olacak sınavın o*spuısu oldum artık neden çünkü iradesiz bir malım mezun senemde kesin çok çalışırım deyip deyip yattım yine bu sene de ne b*k olacağı belli değil yine patlarsam şaşırmam yani sınava 10 gün kalmış bak hala sabah 159878 tane alarm kurup hepsini erteliyorum öğlen 12 de uyanıyorum neden çünkü iflah olmayan bir malım sabah erken kalkıp çalışmaya başlayan adamlar tokatlayacak beni mesela
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.