Şimdi Ara

TIP KAZANMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şurda 3 ay kaldı ygs ye denemeler 80 Net civarı
    Ygs ye kadar rapor alıp 2.dönem açık liseye geçeceğim
    bu 3 ay içinde ygs konularını tekrar edip her dersten 1er kitap bitirmeye çalışacağım
    bana yardımcı olmasını beklediğim madde "Ritalin"
    Ayrıca 1 tanede mat2 kitabı bitirmeyi planlıyorum

İlacı kullanan varsa bana yorum yazabilir
    İsteyen yorum yapabilir
    Saygılar

• aynen akrdeşim bu plan ile 400 küsür gün sonra bile kazanamazsın 1 mat kitabı bitirerek tıp olmaz benim mezuna kalma düşüncem var aşağı yukarı 30 bin civarı bişey cıkartabilirim bu sene max ama ben bile 2 kitap ve 1 kitap kadarda parça parça soru çözerim diye düşünüyorum.
  • Nickinin önündeki dr yi şimdiden sil bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz yorumlar yapmayin ! Kimsenin kapasitesini bilemezsiniz... belki o yapacak ? Onun azmi ve kavrama yeteneği daha iyi ?? Okul puaniyla beraber 480lik veya 470lik yere girebilirsin bence.
    Niye -lediniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi springminnak -- 11 Aralık 2014; 7:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 den başlıyor tıp puanları.eğer yer gibi sıkıntınız yoksa düşünürsünüz bu yerleri.neden olmasın?
  • Yorumlarınız için sağolun
  • nedense nickine istemsizce güldüm

ocakta başlayıp 20k olanda var bütün yıl çalışıp 60k olanda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5. Girişte Tıp Kazanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 değilde en azından 100 olaydı bişeyler söylerdikte 80 den şimdiden sonra tıp kazanmak için çok çalışman lazım çook. Günde en az 10 saatten bahsediyorum. Sen çalışabildiğin kadar çalış olmassa çok istiyosan mezuna kalır yine kazanırsın ben geçen sene umutsuzdum ve calısmadım bu sene çok pişmanım ona göre aklında bulunsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.