Şimdi Ara

Tıp İstiyorum ama... Aması var işte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tıp istiyorum doğu batı kuzey güney fark etmez.. Ama şöyle bi durum var. Bu sene barajı geçemedim :D:D lys'den...Meslek lisesiyim ... Nolur dalga geçmeyin.

• Çalışıp kazanırsan gazeteye manşet olursun Şaka bir yana imkansıza yakın bu.

Ben veteriner fakültesinde okuyorum, meslek lisesinden gelenler var da zorlanıyorlar biyoloji okumamışlar tıbbi bilimlerde çakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Çalışıp kazanırsan gazeteye manşet olursun Şaka bir yana imkansıza yakın bu.

Ben veteriner fakültesinde okuyorum, meslek lisesinden gelenler var da zorlanıyorlar biyoloji okumamışlar tıbbi bilimlerde çakıyorlar

vallahi gazeteye çıkarız :D:D ama ne biliyim hayal işte. Hayal ediyor herkes.. En çokta şu konuşmayı duymak istiyorum ; nerde okuyorsun - tıpta okuyorum
  • up
  • Barajı geçmeyen çocuk 2 sene sonra boun bilgisayar Müh kazanmıştı galiba, burada okumuş olmam lazım sıkı calisirsan olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 21 Temmuz 2012; 3:22:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Barajı geçmeyen çocuk 2 sene sonra boun bilgisayar Müh kazanmıştı galiba, burada okumuş olmam lazım sıkı calisirsan olur bence

sıkı çalışmak derken nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Barajı geçmeyen çocuk 2 sene sonra boun bilgisayar Müh kazanmıştı galiba, burada okumuş olmam lazım sıkı calisirsan olur bence

Konuları bitir mümkün olduğunca çabuk ve sürekli soru çöz bütün soru bankalarını bitirmeye bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Konuları bitir mümkün olduğunca çabuk ve sürekli soru çöz bütün soru bankalarını bitirmeye bak

dostum daha temelim yok benim

• Git uyu geçer o heves.
  • Gördüğüm en büyük "ama" bu sanırım. Neyse ciddi olayım; aga ben de bir çok şey istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

Gördüğüm en büyük "ama" bu sanırım. Neyse ciddi olayım; aga ben de bir çok şey istiyorum

demi:(
  • Tıpa yakın meslekler var onlara yönel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Çalışıp kazanırsan gazeteye manşet olursun Şaka bir yana imkansıza yakın bu.

vallahi gazeteye çıkarız :D:D ama ne biliyim hayal işte. Hayal ediyor herkes.. En çokta şu konuşmayı duymak istiyorum ; nerde okuyorsun - tıpta okuyorum

arkadasım tıp yerine 2 yıllık ftr, beslenme diyetetik falan dusunsen daha gercekci daha kolay ulasabilcegin seyler olur...

ya da gercekten calısıcam, ben yaparım dersen..............................olabilir neden olmasın.

• Barajı geçemeyen adamın temeli yoktur bak yoktur bile çok eksik bir kelime aslında, sıfırsın sen sıfır. Lisede eğitim 4 yıl 1 yılda bitirebilecek olsan tüm konuları lise 4 yıl değil 1 yıl olurdu. Temelin olsa derim tamam 1 yılda konulara iyi ayar çekilir ama temelinde yok. Yüksek ihtimalle işlem önceliği falan bile bilmiyorsun. Tıp isteyen adamlar şimdiden çalışmaya başlamışlar senin grubunda. Başlamamış olsalar bile 2013'te tıp kazanacakların temeli vardır. Bu işler öyle meslek liseliyim istiyorumla maalesef olmuyor. 2 yıl adam akıllı çalışırsan belki girersin, ama yine de belki diyorum çünkü yüksek ihtimalle ders çalışmaktan sıkılacak ve birkaç ay (maksimum) sonra dersi bırakacaksın.

Burda kimse senin kötülüğünüde istemiyor bunu da unutma. Hayallerinin peşinden koşmak tamam güzeldir ama hayallerde bir yere kadar.
  • imkansız bunun heralde 1 tane örnegi var ama o da 10 milyonda 1 olur heralde
  • bakın arkadaşlar. umut vermek güzeldir, ama aşırı özgüven iyi değildir. uçarsın gümlersin sonra.

dostum senin en büyük hatan kusra bakma ama daha barajı geçememişsin. sen tıp diyorsun. hedef konulurken öncelikle küçük konulur sonra büyük hedeflere gidilir. ne bileyim meslek lisesi çıkışlıysan okuduğun meslekte en iyisi ol. falan filan. tıp kazanmak istiyorsan hayatta rekorlara imza atmış kişilerin sahip olduğu hırsı içinde barındırman gerek. ki bu da meslek lisesi çıkışlılarda istisnadır. lakin istisnalar müstesnadır. amma bu 1 yılda zor. ben ygs lys için 10 un yazında başlamıştım.
    puanını ne kadar yükseltebiliyorsan yükselt 1 senede. sonra konuşuruz 2. seneyi pilin tükenmiş olabilir zira!
  • gereçekten istiyorsan bir senede olmassa iki senede olur. iki senede olmazsa üç senede olur. lisenin konuları 1 senede biter, bitirdim ordan biliyorum 4 senede görülecek bir şey görmedik lisede ama sen temelim yok diyorsun ya işte orası sıkıntılı. o yüzden gerçekten istiyorsan ve maddi durumun yeterliyse azimle duvarı delebilrsin diye düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar tıp istiyorum doğu batı kuzey güney fark etmez.. Ama şöyle bi durum var. Bu sene barajı geçemedim :D:D lys'den...Meslek lisesiyim ... Nolur dalga geçmeyin.

özel ilgilenen hoca bulursan olabilir diyorum yoksa özel dershanelerde olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrisonun Kuklası -- 21 Temmuz 2012; 13:58:22 >
  • tıpı kazanırsan gel evi üzerine yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2özürlü

tıpı kazanırsan gel evi üzerine yapacam

nick-mesaj uyumsuzluğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.