Şimdi Ara

Tıp ilk 3 sene yks çalışır gibi youtube'den götürülebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'de ders videoları var tıp adına gerek ingilizce gerek türkçe. Yeditepe ingilizce yazacağım için anlamazsam youtube üzerinden türkçe destek ile götürebilir miyim? Önerdiğiniz tıp kanalları var mı ingilzice veya türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Şahsi fikrim youtube videolarindaki hocalarla kendi hocanizin anlattigi ustunde durdugu seyler farkli olabilir. Bence ögretir ama yüksek not aldirmaz hocam. Her zamsn derse giren hocanin anlsttigi ustunde durdugu seyler dahs onemlidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esatfx kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar farklı olabilir ki kemik kemik değil midir biraz cahilce olacak ama.

• Diş okuyorum ama temel tıp dersleri için söyleyim hocalar birebir kendi slaytlarından soruyor anatomi çalışırken de maket farklılığı var her maket sizin lab sınavında çıkacak maketlerle uyumlu olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-616A5C9B6

Hocam ne kadar farklı olabilir ki kemik kemik değil midir biraz cahilce olacak ama.

anatomi belki ama diğer dersler sıkıntı, slaytları ezberlemek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok götürülemez . Eğer öğrenmek istiyorum diyorsan kendin oturup textbookları , güncelleri okuyacaksın . Eğer geçmek istiyorum diyorsan ders notlarını çalışacaksın .

Fakat bazı noktalarda anlatılan şey insanın gözünde canlanmayabiliyor . Ben mesela kalpte onu yaşardım . Animasyon vs izlemiştim . Çözmüştüm . Daha çok böyle görsel şeyler konusunda destek alabilirsin .

Onun dışında sistolik , diastolik üfürümleri ve akciğer oskültasyonunda duyabileceğin ral , ronküs gibi bulguların nasıl olduğunu gene youtube dan öğrenebilirsin .

Onun dışında nörolojik muayene , ortopedi/ftr gibi branşlarda yapılan menisküs testlerini vs izleyip aklında daha kalıcı hale getirebilirsin . Çünkü ders notundan kol 90 derece fleksiyon , ordan abdüksiyon demenin çok bir kalıcılığı yok .

Tıp serüveninde başarılar dilerim . 6. Sınıf öğrenciyim istediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam öyle düşünme.Her hocanın değindiği yer farklı.Kimisi sayılara takılır kimisi detay kimisi yeni yayınlamış bir makaledeki bilgiye takılır.Hatta şöyle diyeyim bir tıp öğrencisi başka bir üniversitenin tıp sınavını çözemiyor öyle.Bu dedigim 3.sinifta degisiyor ama ilk 2 yılda çok farklı şeyler anlatılıyor.Youtubede pek bilgi yok Türkçe adına konusuyorum.Yabancılar da kendi sınavlarına yönelik hazırlıyor videoları pek işine yaramıyor açıkçası.

Slaytı ezberlemeden olmuyor hocam.Baska kaynak aramaya gerek yok.

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Çok güzel açıklamışsınız çalışma düzenimi ona göre düzenleyeceğim.

• negra1 N kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bana çok garip geldi bu. Vücut belli sonuçta diye düşündüm.

• Anatomi yine belli başlı kalıplara oturtulmuş bir ders.Ama kalanları çok ayrı dünyalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.