< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cewoke4444 -- 22 Temmuz 2017; 19:46:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cewoke4444 -- 22 Temmuz 2017; 19:46:56 > |
Gönülsüz işten hayır gelmez çok kişi gördüm zorla tıpa girip 2. veya 3 cü sınıfta tıpı bırakan sende onlardan olma.
|
Tıp faşizmine boyun eğmiyoruz
|
Muhendislik > tip diyorum ve konuyu usulca terk ediyorum
|
Ben özellikle bu yaşlılardaki tıp merakını anlamış değilim, ben üniversiteye gireli 4 sene olcak nerdeyse, 3 sınıf oldum uzay mühendisliği okuyorum ve dedem bana hala neden tıp okumadın diyor.Tıp öyle onların kafasında kurguladıkları gibi bir bölüm değil gerçekten, herkesin yapısı kaldıramaz.Ben Türkiye 1.si olsam bile tıpı hayatta okuyamazdım çünkü bana göre bi meslek asla değil ama yok anlamıyorlar işte.Cins cins insanlarla iletişimin olcak, 40-50 yaşına gelsende sürekli çalışman gerekcek falan.Ben kan görmeye bile fazla dayanabilen insan bile değilim yani.
Ben sürekli neden tıp okumak istemediğini anlatman gerektiği tarafındayım çünkü başka türlü olmaz, istemediğin bi meslek okuyup mutlu olmayacaksan hiç okuma daha iyi. |
Babam kafayı yiyecek kızı dişçi olacak diye. Tıp yaz diye tutturdu herkes. Allah herkese sabır versin.
![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|