Şimdi Ara

Tıp fakültesinde 100 ortalama yapanlar var. Yada hile yapanlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cerrahpaşa tıp fakültesinin yatay geçiş sonuçlarına baktım. 4 ortalama yapanlar var hem devlet hem de özel üniversitelerde. Üçüncü sınıfa yatay geçiş yapmış agno 4 görünüyor. 5 senedir tıp okuyorum daha bir sınavdan 100 alanı görmedim. Adam Tekirdağ üniversitesinde tüm sınavlardan 100 almış iki sene boyunca. Bana inandırıcı gelmedi. Olabilir mi böyle bişey. Buyrun ss
    Tıp fakültesinde 100 ortalama yapanlar var. Yada hile yapanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torpil değildir de hep çıkmış soruyorlardır. Bazı fakülteler gerçekten çok basit oluyor:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2C7B754C -- 22 Ağustos 2019; 16:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B2C7B754C

Torpil değildir de hep çıkmış soruyorlardır. Bazı fakülteler gerçekten çok basit oluyor:/
    Hocam 3 farklı üniversitede okudum. Bizde de çıkmışlar oluyo. Ama bir kere bile 100 alan görmedim komiteden. Sen gördün mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

Hocam 3 farklı üniversitede okudum. Bizde de çıkmışlar oluyo. Ama bir kere bile 100 alan görmedim komiteden. Sen gördün mü ?

Alıntıları Göster
    Bizim okulda 98 gördüm çok az çıkmış olmasına rağmen.

Full çıkmış sorulan bir okulda 100 almak zor olmaz:/

Torpil ihtimali zor değil mi?
  • veterinerlik okuyorum aynı durum bizde de var. yeni açılan fakültelerde ortalaması 3.95 olanlar mı dersin 4 yapanlar mı. çan sistemi + basit olunca ortalama kasması çok kolay oluyor. bizde çan yok geçme notu 60. ne kadar çok çalışırsam çalışayım 3.30'un üstüne çıkamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 luk sistem kullanan bazi uniler yuzluk sistemdeki belli not aralikarini 2 - 2.5--3--3.5--veya 4 e ceviriyorlar. Ornegin bildigim bi yerde 90 100 arasi 4.0 olarak geciyor Tıp fakültesinde 100 ortalama yapanlar var. Yada hile yapanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 25 Ağustos 2019; 2:2:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortalaması 60dır sınavın, AA 85den çizilmiştir oradan 4 ortalama gelmiştir. İlla 100 almak gerekmiyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 90 üstü otomatik 100 yani 4 geliyor onda bir sorun yok ama benim yeni yüyıl üniversitesi için şüphelerim var. Bunlar herhalde her komite 2+2 soruyorlar herkesin puanı 4 ulan bıktım yeminle

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsincir

Ortalaması 60dır sınavın, AA 85den çizilmiştir oradan 4 ortalama gelmiştir. İlla 100 almak gerekmiyor ki?
    3.97 ler falan var ya çok saçma o zaman 3.97 daha yüksek bi not oluyor büyük ihtimalle 4 ten

• Tüm dersleri AA dır. Tam hatırlamıyorum ama çoğu fakültede 90 ya da 85 üstü AA
  • artık sorular kolaylastı meclıstekılerın cocukları bırıncılıkle mezun oluyor
  • ibenim en cok zoruma giden 40 50 binle ozel tipa girip sonra ortalama kasip yatayla devlete gecenler,, bu yil bizede gelmis bir ton. bu nasil sistem. parasi olsa 50 bin kisi tip okuyabiliyor ozaman

• bu arkadaşları tusta da görmek isteriz
  • 100ortalama diye bir şey yok,90-100 arası 4 diye geçiyor fakültesine göre. tabi bu değiştiği için saçma bir haksızlık doğuyor.

mesela bi arkadaşın 93ortalaması 3.72 küsür diye görünüyor diyelim-okulundan dolayı-,diğeri 90 ortalama ile ortalaması 4 görünüyor-gene okuluna göre-. 90 olanı alıyorlar saçma bir şekilde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 28 Ağustos 2019; 0:33:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.