Bildirim
TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLER BURAYA!!! (18. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tıp okuyan arkadaşlar konuma bakabilir mi lütfen? (Kararsızlıktan ölmek üzereyim)
http://forum.donanimhaber.com/m_93983179/f_//tm.htm#93983179
-
Arkadaşlar 3300 sıralamayla ankarada hangi tıpı yazmalıyım sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara tıp baya iyi diye biliyorum ben
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mf3 sıralamam 5600 istanbulda devlet tıp tutmuyo yeditepe yarı burslularda gitmem mantıklı olur mu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Black4blue
Merhaba ben mf-3'te 3071. oldum, Ege tıp düşünüyorum.
Ama şu sonuçlarda hata olduğu meselesi canımı sıkıyor. Umarım bi halt çıkmaz.
Hata derken ne gibi😭
Arkadaşlar gazi ve yıldırım beyazıt ne kadar düşer sizce bu sene?
5 Sayfayı okudum Pamukkale tıpla ilgili çok detaylı bilgi bulamadım. Başlık biraz hortlamış ama neyse
Pamukkalede beni en çok cezbeden şey derslerin ing olmamasına rağmen hazırlıkla ingilizce takviyesi ve ders programlarına baktığımda her sene ingilizce görüyor oluşları.
İngilizce çalışmaktan nefret eden bi insanım ve zaten geçemem de muafiyet sınavını.
Hazırlık okuycam artık paşa paşa. Tabi gidersem.
Bunun dışında Pamukkalede okuyan biri üniversiteyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesleki eğitime önem veriliyor diye duydum, stajlar iyi geçiyormuş. 6. Sınıfta internlük çok zor geçmiyormuş, TUSa önem veriliyormuş, doğru mu?
İlk üç sınıfta komiteler 2 hafta arayla yapılıyormuş, açıkçası benim gibi ders çalışmayı sevmeyen birine 6-7 haftalık komite pek iyi gelmez, çünkü son gün çalışırım. Çalışmaya zorlayacak bi şey olması lazım.
Akreditasyon almış mı üni.?
Ve çok zorlanıyor musunuz sınavlarda?
Şehirden memnun musunuz, ulaşım sıkıntı mı?
Hocalarla ilişkileriniz nasıl?
Bunun gibi soruları cevaplayabilirseniz çok yardımcı olursunuz, şimdiden çok teşekkür ederim
Bi de Manisa Celal Bayar mı, Pamukkale mi?
Şunu da ekliyim, psikiyatri için istiyorum tıp okumak. Hedefim, hayalim, idealim hep buydu yani, hep psikiyatri uzmanı olmak istedim. Bunun için TUS çalışabileceğim bi yerde olmam lazım. Şimdilik düşünmüyorum ama yurt dışı da düşünebilirim, bunun için sınav sisteminin yurt dışındaki üniversitelerle örtüşmesi gerekiyor.
O kadar çok araştırdım ki, bi çok üniversite hakkında +lar -ler bir çok şey çıkardım. Her yer yakın geliyor şu an, neresi gelirse gelsin mutlu olcakmışım gibi hissediyorum. Ama en çok Manisa Celal Bayar ve Pamukkale arasında gidip geliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaridakibiri -- 1 Temmuz 2014; 5:57:47 >
-
arkadaşlar benim sıralamam 11500 ve süleyman demirelle karadeniz teknik üniver arasında kaldim lütfen bi düşüncesi olan yardim edebilir mi
düşüncelerini beyan edenlere şimdiden teşekkür ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: netscelm
düşer miiii???? -
quote:
Orijinalden alıntı: disaridakibiri
5 Sayfayı okudum Pamukkale tıpla ilgili çok detaylı bilgi bulamadım. Başlık biraz hortlamış ama neyse
Pamukkalede beni en çok cezbeden şey derslerin ing olmamasına rağmen hazırlıkla ingilizce takviyesi ve ders programlarına baktığımda her sene ingilizce görüyor oluşları.
İngilizce çalışmaktan nefret eden bi insanım ve zaten geçemem de muafiyet sınavını.
Hazırlık okuycam artık paşa paşa. Tabi gidersem.
Bunun dışında Pamukkalede okuyan biri üniversiteyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesleki eğitime önem veriliyor diye duydum, stajlar iyi geçiyormuş. 6. Sınıfta internlük çok zor geçmiyormuş, TUSa önem veriliyormuş, doğru mu?
İlk üç sınıfta komiteler 2 hafta arayla yapılıyormuş, açıkçası benim gibi ders çalışmayı sevmeyen birine 6-7 haftalık komite pek iyi gelmez, çünkü son gün çalışırım. Çalışmaya zorlayacak bi şey olması lazım.
Akreditasyon almış mı üni.?
Ve çok zorlanıyor musunuz sınavlarda?
Şehirden memnun musunuz, ulaşım sıkıntı mı?
Hocalarla ilişkileriniz nasıl?
Bunun gibi soruları cevaplayabilirseniz çok yardımcı olursunuz, şimdiden çok teşekkür ederim
Bi de Manisa Celal Bayar mı, Pamukkale mi?
Şunu da ekliyim, psikiyatri için istiyorum tıp okumak. Hedefim, hayalim, idealim hep buydu yani, hep psikiyatri uzmanı olmak istedim. Bunun için TUS çalışabileceğim bi yerde olmam lazım. Şimdilik düşünmüyorum ama yurt dışı da düşünebilirim, bunun için sınav sisteminin yurt dışındaki üniversitelerle örtüşmesi gerekiyor.
O kadar çok araştırdım ki, bi çok üniversite hakkında +lar -ler bir çok şey çıkardım. Her yer yakın geliyor şu an, neresi gelirse gelsin mutlu olcakmışım gibi hissediyorum. Ama en çok Manisa Celal Bayar ve Pamukkale arasında gidip geliyorum
ben de pamukkale düşünüyorum. bilgisi olan varsa...
-
arkadaşlar sıralamam 1502 cerrrahpaşa ya da egeyi düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim ve neden? -
Uppp
Kimse yok mu Pamukkale'den? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zamska_
quote:
düşer miiii????
Neden hiç yok mu düşme ihtimali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
düşer miiii????
Yani mesela 5400 benim sıralamam yıldırım beyazıt geçen sene 5200 almış olmaz mı giremez miyim
-
Kıbrıs yakındoğuyu terch edecek olan varmı aranızda
quote:
quote:
quote:
quote:
düşer miiii????
Yani mesela 5400 benim sıralamam yıldırım beyazıt geçen sene 5200 almış olmaz mı giremez miyim
neden diye kafasını duvara vuran arkadaşa sesleniyorum düşer mi derken bende dussun anlamında yazdım da bilmiyorum fikri olan varmı bende dussun istiyorum
-
Hocam merak ettim hangisi oldu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorisko -- 2 Temmuz 2014; 1:44:07 >
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
düşer miiii????
neden diye kafasını duvara vuran arkadaşa sesleniyorum düşer mi derken bende dussun anlamında yazdım da bilmiyorum fikri olan varmı bende dussun istiyorum
Kontenjan arttı mı azaldı mı bilgi alsak yorum yapabiliriz aslında
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X