Bildirim
TIP FAKÜLTESİ HEDEFLER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Biraz daha yüksek hedeflerim.
Mat 60-65, 345 ve endemik
Fizik 22-23 denge, palme
Kimya pek çözmedim ama 22-23 gelir istisnalar dışında, sınavda daha yüksek yaparım diye düşünüyorum geçen yıl öyle oldu
Biyoloji 25+ denge ve yayın denizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ygs sıralama kaç hocam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vikingr
ygs sıralama kaç hocam
4K hocam, yerimde kalmaya çalışcam bakalım inşallah olursa. Sizin kaç netler? Ygs kaç?
Hocam endemik 1.Deneme sunucunuzu öğrenebilir miyim?
13k hocam netler mat 55-60 fizik 18 kimya 15-25 arası oynuyor biyo da 20 -27 arası oynuyor. Hedef mat 60 fizik 20-22 kimya ve biyo 25 er. Ben de yerimde kalsam üzülmem ama asıl hedef 10k içine girmek _____________________________ -
ygs 58
hedef ctf ingilizce
mat 65-70
fizik 25-27
kimya 25-27
bio 27-30
mat icin ozellikle geo icin ne yapmam lazim sizce
quote:
Orijinalden alıntı: XaslanparçasıX
Hocam endemik 1.Deneme sunucunuzu öğrenebilir miyim?
Hocam 60'tı heralde, daha düşük de olabilir.baya oldu çözeli, ilk denememdi zaten, gerçi çok gelişme yok da
_____________________________ -
quote:
13k hocam netler mat 55-60 fizik 18 kimya 15-25 arası oynuyor biyo da 20 -27 arası oynuyor. Hedef mat 60 fizik 20-22 kimya ve biyo 25 er. Ben de yerimde kalsam üzülmem ama asıl hedef 10k içine girmek
Fizik kimyaya ağırlık verip yükseltin bence hocam, fen önemli çünkü, hele mf3'seniz_____________________________ -
aynen hocam şu sıralar tekrar yapıyorum çünkü çabuk öğreniyorum am sürekli unutuyorum konuları tekrarlar bitse denemelere hız vericem _____________________________ -
quote:
aynen hocam şu sıralar tekrar yapıyorum çünkü çabuk öğreniyorum am sürekli unutuyorum konuları tekrarlar bitse denemelere hız vericem
Hocam yanlışlarını da mutlaka öğren, daha yükseltirsin netlerini
36dan çekmeyi düşünüyorum ben de olursa Muğlaya giderim olmazsa Zonguldak
Mat 60-65
Fizik 22-23
Kimya 26-27
Biyo 24-25 civarında netler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ And I'm always where the sun don't shine
The tears don't show, won't hurt me now 'cause
Heart's been broke, I hate myself, but
It won't show, I constantly lose all
ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği -
Paü var kafamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tek bir şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak. -
5.8 mi 58 mi direkt
quote:
Orijinalden alıntı: batgem6
5.8 mi 58 mi direkt
58. hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yazacak bir şey aranıyor... -
Akdeniz düsünüyorum :D
60-65 mat
Fizik değişken 20-27 arası ama ortalama 23-25
Biyo 25+
Kimya 22-25 arası daha çok
YGS 6.7K_____________________________ -
Fizik tavsiyesi ver yerim seni 
Mf4 ten iyi R yapmışın
Geometri iyi bir kardeşimizdi.. Kanka baktım ya mat geo abancam ya biyo.. Kolay yolu seçtim galiba
Valla palme ka + teknofem + fen bilimleri sb+ meb+ azıcık da yaradan şans verecek= +25 hayırlı olsun.._____________________________ -
Hocam kimya neden bu kadar degisken yazdınız riske atmayın bence 23 25 araligina çekin önemli kimya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Umut bizim mahallede küçük bir çocuk ismi -
Şuan 22-23 geliyor modern yok :( bizim ahmet 28 yapıyor sonra kötü diyor psikolojimi bozdu iyice
Bionun neyine abanıyon yaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55287E84C -- 13 Mayıs 2017; 19:43:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- ayt netleri ne zaman artar
- 2027 yks
- yds ne işe yarar
- tıp mı mühendislik mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt