< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TIP BIRAKMAK GTÜ CENG veya BOUN MAT ÖĞRT.

-
-
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boun mat. Öğretmenliği cidden trdeki en underrated 3 bölüme girer.Hak ettiği sıralama min 20k-30k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam
Yazdıklarınıza bakılırsa sizin için en mantıklı seçenek boun matematik öğretmenliği. Bilgisayar mühendisliği çok stresli bir iş, durmadan gelişim halinde olmalısınız. Ayrıca boun öğretmenlik mezunu olup da sadece öğretmen maaşıyla kalan görmedim ben, asıl parayı özel derslerden kazanıyorlar. Öğrencilik zamanında bile iyi bir para kazanırsınız, eğer ileride özel liselerde çalışmak isterseniz bazılarında maaşlar çok iyi. Ha ben devlete atanır özel derslerden parayı kırarım diyorsanız da zaten boun mezununa kpss çerez gibi gelir. Ben sizin yerinizde olsaydım bu yolu seçerdim. Yalnız tıptan nefret etmiyorsanız bence bir şans daha vermeyi de düşünün, o da bir seçenek olsun.
Benim bildiğim öğrencileri bölümdeyken güzel paralar kazanıyorlar özel dersten.
Hocam Tıp konusunda sürekli ezber yapmak ve biyoloji tarzı şeyler olması beni nefret ettirdi ben bu sene hiç bakamadım bile.
tıptan devam et. bu üçü de değmez. pişman olursun.
-
Bu arkadaşı dikkate alma hocam kendisi sorunlu biri. Sırf kendisi sevmediği bir bölüme girdiği için herkesi o bölümleri sevmeyecek sanıyor.
-
Çok ciddi bir karar hocam. İyi düşünün.
Sizin anlattıklarınızı göze alınca matematik veya öğretmenliğini seçmek daha mantıklı gözüküyor.
Yerinizde olsam boun mat öğrt ve odtü matematik hocalarını, müfredatını ve mezunlarını araştırırım. Gerekirse okuyanlara ulaşmaya çalışırım. Aşağı yukarı bir karar verirsiniz o sırada zaten.
-
Matematik öğretmenleriyle görüştüm hepsi yakınıyor.Piyasa asgari ücretin altına çalışcak eğitimci kaynıyor falan diye.
Karakterine göre seç hocam. Öğretmenlik çok sabır isteyen, öğretme yeteneği olan sosyal birinin yapabileceği genel matematiği iyi olanlar için bir meslek.
Bilgisayar mühendisleri ise çoğunlukla asosyal (bilgisayar başında günlerini geçirmekten rahatsız olmayan) , odaklanma problemi yaşamayan, analitik matematiği iyi insanların işi...
Yani birbirinden çok farklı alanlar seçmek istediklerin. Birbirine tam zıt...
-
Hocam analitik matematiğe güveniyorum ama Odaklanma açısından sıkıntılar çok yaşadım sınav zamanı.Öğretme yeteneğimin iyi olduğunu düşünüyorum.
Dedikleri doğrudur hocam.
Peki matematik okuyup eğitime yönelmek nasıl? Formasyon vb durumları nedir?
Benim bilgim yok ama aklıma gelenleri size söylüyorum perspektif olsun diye. odtü matematik mezunu öğretmenim vardı dershanede. Çok kalifiye bir hocaydı, hayat görüşü genişti aydın bir insandı.
Ayrıca matematik okuduktan sonra başka alanlara da yönelmeniz ve iş bulmanız mümkün.
-
Eğitim düşünen insanların matematik okumasını tavsiye etmiyorlar hocam.Çok kasıntı bir matematik olduğundan bahsediyorlar ve matematiği sevdiğim söylendiğinde lisedeki matematik değil bu matematik gibi dönüşler alıyorum.
Tıbbı bırakıp ilköğretim mata geçen vardı forumda onun gibi sizde aynı şeyleri yazmışsınız ve yapmak istedikleriniz de benzer. Üstelik bilgisayar mühendisliği üstteki arkadaşın dediği gibi devinim halinde olmayı gerektiriyor bu sebeple boğaziçi matematik öğretmenliği daha mantıklı bence. Çünkü odtü matematik seçsen yine de aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü direkt matematik bilimi bilgisayarla büyük oranda aynı olduğundan bir yerden sonra sizi zorlayacak (sevmediğiniz için) artık formasyonda yok bildiğim kadarıyla ki olsa bile o eğitimden sonra öğretmenlik saçma olur. Zaten o şekilde matematik eğitimi alıp da hakkını verememek emeğinize de fazlasıyla yazık eder.
-
Saydığı üç bölümde de okumuyorum?
bruh...
-
Hocam o abimizle konuştuk telefonda benziyoruz evet.O abimiz kayseride okuduğu yerde bir öğretmenlik tercih etti rahatça üniversiteye bile gitmedim çok diyordu.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- psikolojik karın guruldaması
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
- dhmi memur maaşları
- hukuk okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X