Yalan söylediğini tekrar kanıtladığın için teşekkürler ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 28 Temmuz 2021; 15:44:29 > |
TIP BIRAKMAK GTÜ CENG veya BOUN MAT ÖĞRT. (2. sayfa)

-
-
hmm gtü bilgisayarda okuyormuşum. eyv bilgilendirme için..
-
@aceleetmepapazefendi krdşmle birlikte odtü matematik yazın beraber okursunuz
-
1.sınıftayken hiç düşünme bırak derim. Sadece 6 sene ile bitmiyor tusu var asistanlığı var nöbeti var... o kadar emeğe alınan paraya değmediğini düşünüyorum. Ben de geçen sene tıp fakültesine yerleştim sene içerisinde de geçiş hep aklımdaydı. Ne benlik bir meslek ne de sevmeyen biri için okunmaya değer olduğunu düşünüyorum. İtü elektriğe geçiş yapıp orada hazırlık okuyup sonrasında da bu seneki 4k tyt'yi koruyup üstüne iyi bir ayt ile bilgisayara geçmeyi düşünüyorum.
-
Okuduğunu da algılayamıyormuşsun demek ki
Yarım yamalak da olsa yazmayı öğrenmişsin hiç yoktan iyidir.
-
Hocam siz daha idealist bakıyorsunuz olaya o arkadaştan o sebeple sizin iyi bir yerde mat öğretmenliği seçmeniz sizi her açıdan kamçılar. Siz işlem yapmayı ve matematiksel problemleri çözüp iyi bir yerde okumak istiyorsunuz o arkadaş yanlış hatırlamıyorsam direkt ilköğretim mat şeklinde fokuslanmıştı.O yüzden bence gönül rahatlığı ile boğaziçini seçin.
-
Hocam ben sana şunu seç diyemem ama bilgisayar mühendisliği ile ilgili yorum yapayım. Bi arkadaş bilgisayar mühendisleri asosyal demiş :D Bu bile inanılmaz bir bilgi eksikliğinin göstergesi. Bilgisayar mühendisliği belki de insan ilişkilerinin en sık olduğu bölümdür. Çünkü hep geliştirilen bir proje vardır. O proje süreci içerisinde takım arkadaşlarınla hep iletişim halinde olmalısın. Ayrıca genelde bir müşteri olur o senden bir şey ister. Süreçte bir şey eklemeni ister falan filan bunların tabi çalışma stilleri var yani sonuç olarak bilgisayar mühendisliği asosyal bir bölüm değil aksine sağlam insan ilişkileri isteyen bir bölümdür bunu bil. Bir diğeri geniş bir alan istersen arka planda kodu yazarsın istersen projelerin ön yüzünü oluşturursun ister geliştirici olursun ister analist olursun böyle uzar gider yani. Bana göre okuması da zor bir bölüm belli benim okulum öyle bilmiyorum çok fAzla proje veriliyor proje takımı oluşturma o insanlarla iletişim kurma, insanların işi yapmaması?:D tüm bunlara tahammül etmen gerekiyor. Birden fazla yazılım dili var okuldan tam olarak verim alındığını düşünmüyorum kesinlikle udemy coursehero khanacademy gibi sitelerden destek alıyorsun ki bu müh öğrencilerinin vazgeçilmezi. Ayrıca Kısa süre içerisinde senden istenen projeler olacak sektöre girince bu süre içinde stresle çalışabilecek misin? Yani sen stres yönetimi yapabilen biri misin? Kod yazarken tahmin edemeyeceğin kadar hatayla karşılaşacaksın o hatalar karşısında pes etmeden hatanı bulabilecek bir yapın var mı? Öyle oturduğun yerden bütün gün PC karşısında yan gelip yatmıyorsun yani çok ciddi bir çalışma gösteriyorsun. Hatalar yanlışlar bu işin vazgeçilmezi bunu bil. Matematik isteyen bir bölüm ama matematik zekası olmadan zor bence yani bence. Gerçekten ilgin alakan yoksa kod yazmayla hatalarla uğraşmakla, soyut düşünmeyle çok zor bir iş. Son olarak hep soyut şeylerle uğraşacağını bil. Elinde somut bir şey asla olmayacak hep hayal gücünle tasarım yapıp onu normale dökeceksin. Zihninin içinde sorunları çözeceksin yani. Elle tutulur bir şey yok soyut düşünme yeteneğine sahip
Misin kendine bunu da sormalısın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar , diğer konumu kapattıranlar umarım bu yorumumu da şikayet etmezler 😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hakkında hayırlısı hocam sen neden bilgisayar istiyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok güzel yazmışsın bu soyut düşünme matematiksel zeka falan tam istediğim şeyler ama bilgisayar başında sürekli vakit geçirmek falan daha haraketli bir meslek istiyorum gibi geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu arkadaş başka bir konuda daha yazmış, yine bilgisayar okuduğunu söylüyor. profilinde hiç mesaj yok ve üyelik oluşturulma tarihi kasım 2020. gtü bilgisayarı kötüleyip durmuş farklı konularda. geçmiş senelerde girmek istediği üniversite ve bölümü kötüleyen eleman vardı hatta tercihler açıklanıp kötülediği bölümü kazandıktan sonra forumdan millete teşekkür etmişti bu seneki vaka da bu galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X