Şimdi Ara

TİNNİTUS (Devamlı kulak çınlaması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 ay olacak başımın içinde çın sesi var devamlı sesli ortamda belli olmuyor fakat sessiz bir ortama geçildiğinde çın sesi hiç kesilmiyor nöroloji gittim tomografiye kadar çektirdim birşey çıkmadı antidepresan vermiş bana ne alaka ise sonra kulak burun boğaz gittim ondada birşey çıkmadı 2 hap verdi oda kulak çınlaması ve baş dönmesi için. Forumda bilgili daha önce yaşamış geçirmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Son olarak meslek bilişim olduğu için klavye bakınca anlık baş dönmesi oluyor bakmaya devam edersem dönme devam ediyor.. Saygılar keyifli forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stEelFoot -- 26 Ekim 2018; 11:15:30 >

• Bende kulak çınlama sorunu 1997 yılında askerde silah atışlarında başladı ve hala devam ediyor.Ben de birkaç doktora gittim ilaç kullandım ama , bu hastalığın tedavisi malesef yok , bununla yaşamaya alışacaksın.
  • ayancıklı A kullanıcısına yanıt
    Valla abi psikoloji bitti bende evliyim aile babasıyım yaş 37 çevrem geniştir lakin dediğim gibi bu olay beni benden aldı resmen ne ailemi nede çevremi görüyorum şu zamanlarda ne yapacağımı bilemedim..Durduk yerde bir akşam üzeri otururken başladı ve devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stEelFoot -- 19 Ekim 2018; 18:16:53 >
  • Otoskleroz başlamış olabilir
    İyi bir KBB profuna gidin
    Temporal kemik tomografisi çektirin orda belli olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baraza kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım ilk önce verdiğin cevap için teşekkür ederim lakin,çok şükür işitme problemim yok aksine çok iyi duyuyorum Otoskleroz belirtilerinin diğer en belirgini işitme kaybı olarak biliyorum ben yanlış isem düzeltin lütfen. Şüphelendiğim bir durum var aslında Sol boyun ile omuz birleşimi olan yer şiddetli ağrıyor devalı pc başındayım hatta ve hatta ağrıyan bölge dokununca çatır çutur ses geliyor bu agrı yer ye kulak dibine kadar çıkıyor acaba bununla ilgili bir sıkıntı olabilirmi .
  • stEelFoot kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim... Başka bir KBB uzmanına görün, kireçleme
    varmı die dikkatli incelesin. Benimde son 10 yıldır devamlı ötüyor
    KBB uzmanı; aşırı kireçleme var, bu kulaklar bünyedeki her türlü
    sıkıntıda çınlama yapar dedi. Yalnız bende ses şiddeti gün gün,
    saat saat devamlı azalıp çoğalıyor zaten karnımdaki sıkıntıda
    aynı oranda değişiyor. Bazı yediğim ve içtiğim bile sesi artırıyor.
    Sende beslenme alışkanlığını değiştirmeyi dene, özellikle de yüksek
    miktarda nitrit ve nitrat içeren su ve gıdalardan uzak dur. Mesela
    suni gübreyle yetişmiş kavunlar, Fanta, salam sosis gibi işlenmiş
    et ürünleri ve bazı marka sularda bile çok fazla nitrat bulunuyor.
    Birde devamlı kullandığın bir ilaç varsa doktoruna danışarak
    bırakmayı ya da değiştirmeyi deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selin82 -- 19 Ekim 2018; 21:5:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    kulak çınlaması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selin82 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için size de geçmiş olsun benim sabit bir tonda çok kısık olarak çınlıyor arada gidiyor sanki tuhaf birkaç şey daha yaşıyorum sanki kafam karıncalanıyor gibi oluyor anlık kaç doktora gittim kötü birşey yok çok şükürde bu nedir halen bilinmiyor gerçekten zor bir durum acaba ilerler mi artar mı yatalak olurmuyum olmadık sorular geliyor aklıma korku,panik,depresyon ne ararsanız var yani.
  • Bugün dediğiniz testlerin tamamını yaptırdım arkadaşlar sonuçları aldım temiz çıktı. Ama bu çınlama gitmiyor eşimle boşanma durumuna geldik psikoloji gitti zaten panik atak vardı bende. Böyle kalakaldım kendimi çaresiz hissediyorum
  • Bende de 10 senedir var malasef tedavisi yok fakat bir süre sonra beyin adapte ediyor.Yani o çınlama hiç geçmeyecek ama sen unutacaksin.Cinlama ilk günleri hatırlıyorum gerçekten iğrenç bir durum şu anda bu konuyu gördüm çınlama başladı ama dikkat ettiğim için.Yani korkma bir süre sonra çınlama azalacak(beyin adapte sistemi sayesindedir)normal hayatına dönersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayin hocam cinlamayi bir zamanlar internette okuduguma gore bir cihazla yok ettiklerini duymuştum sanirim bir frekans yollayip cinlamayi notrleyen bir kulak cihaziydi, siz duydunuz mu acaba ?
    ben de mr cihazindan cikmistim yaklasik 3 hafta cinlama yasadim, gün icinde anlasilmiyor ama aksamlari beni benden aliyordu. Televizyon acik uyudum 3 hafta boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 25 Ekim 2018; 22:15:25 >
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Soğolun güzel dilekleriniz için birşey sormak istiyorum size çınlama artıyormu ?
  • Merhaba @Freeky bende aynı şekildeyim 20gün oldu akşamları sıkıntı oluyor sessiz ortamda herhangibir cihaz araştırmadım acaba psikolojikmi diyorum bendeki. Zamanında ankisiyete bozuklugu depresyon ve kaygı kaybı teşhisi konmuştu bana
  • @stEelFoot

Burun tıkanıklığı da kulak çınlaması yapıyor. Sol burun tıkanıksa sağ kulak çınlaması yapar vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 26 Ekim 2018; 23:13:0 >
  • psikoloji neler yapar hocam bir bilseniz.

benim anksiyeteden dolayı yaşadığım sıkıntılar ;

yutkunma bozuklugu, bir bardak suyu icemedigim oluyordu hep genzime kaciyordu

yurume bozuklugu, on metrede 5 defa sendeledigim oldu

gucsuzluk, dis bile fircalayamama

kol-bacaklarda istemsiz hareketler

gag refleksinde azalma, diz refleksinde artis

vucut genelinde seğirmeler

sık idrar(gunde 15 defa ortalama)

bacaklarima kendi kendine devamli kramplar girmesi

üniversite hastanesinde doktor genclik caginda baslayan kas hastaliklarindan biri olabilir diye emg verdi, cektirdim temiz cikti her seyim gecti :) Su an arada kolum, bacagim kendi kendine oynuyor ama olsun o kadar.

falan fistan daha cok vardi hocam. neyse hepsi gecti sukür

sizi de cok etkilemis anlasilan, belki de psikolojiktir. Bana bir seyin yok psikolojik diyenlere yav he he derdim

• Bende de iki hafta once basladi . Aksamlari ve ozellikle sessiz ortamdayken sol kulagim cinliyor. Isitmemde azaldi. Tv izlerken bi taraftan iyi duyuyorum diger taraftan az.

Bazen kulagimda hava girer gibi seyler oluyor . Aksamlari hep tiz ses var . Biseyle ugrasirsam ancak duymuyorum. Yoksa daima duyuyorum.

Doktora gittim icerde kir var dedi cikmadi. Gliserin Verdi . Ama ses icin tam bisey demedi. Kucukken tuberkuloz , verem gecirenler kullanilan bir igne yuzunden ileriki yaslarda bu sesi duyabiliyormus.

Bende de stres Panik atak vs var bir yildir. Evdeki keyfim bozuldu benimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: stEelFoot

Bugün dediğiniz testlerin tamamını yaptırdım arkadaşlar sonuçları aldım temiz çıktı. Ama bu çınlama gitmiyor eşimle boşanma durumuna geldik psikoloji gitti zaten panik atak vardı bende. Böyle kalakaldım kendimi çaresiz hissediyorum
    Panik atak sizde mivar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.