Şimdi Ara

Tiner ' ciden ağır küfür yedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün akşam eve dönerken yolda tinercinin biri para istedi. Bende yok valla falan dedim. Eli bıçaklı bişi. Bu nasıl yok falan dedi . Bende hızlıca yürümeye başladım. Arkamdan aileme saydırıp durdu saydıda saydı.Aileme ağır hakaretler etti. Şimdi gitsem dövmeye kalksam , elinde bıçak var illaki bi zarar verecek allahın tinercisi. Şimdide buna kafayı taktım. Siz olsanız, kavga etmekten korktuğunuz veya kavgaya girseniz ciddi zarar alacağını bildiğiniz biri ailenize böyle hakaretler etse ne yapardınız ?

Hatta arkadaşın biri şuan üşenmemiş nick açıp anama babama sövmüş. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Ciddi ciddi adamı mahkemeye vermeyi düşnüüyorum napabilirim. Buda ekran görüntüsü

EDİT SS KALKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartBeats -- 15 Nisan 2014; 16:51:05 >
  • Bence geri dön bokunu bırak ve em onu.

Yada Allaha haval et.Uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bırakan Adam -- 15 Nisan 2014; 16:35:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya ne kaale alıyorsun tinercinin tekini. Ne derse desin. Kufretse nolur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben olsam bıçaklanma pahasına dalardım"cılar gelir birazdan. Çoğu gerçekte yaşasa böyle bir şey

Bence en mantıklısını yapmışsınız, belli olmaz sokarlar bıçağı sonra uğraş dur. Ne zaman kurtulacağız acaba sokaklarda tinerci görmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Sheldon Cooper -- 15 Nisan 2014; 16:34:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakaret etti diye hayatını ortaya koymayacaksın heralde , her küfür edeni dövsen ülkede adam kalmaz.Şu küfür etti şöyle böyle olaylarını geçin artık , düzgün bir insansa ettikten sonra gelir özürünü diler zaten değilsede küfür etmesi benim bi zararıma değil kendi kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 15 Nisan 2014; 16:35:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çabuk sinirlenen biri değilim ama çok sinirlendirirse sol ayağım çok iyidir , bileğini sert bi' tekme arat giderdim. Eğer kalkarsa kaçardım. :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurdumuza tinerci dolmuş vurun kardaşlar vurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ya ne kaale alıyorsun tinercinin tekini. Ne derse desin. Kufretse nolur..

Hocam şimdi eve gidince düşünceler basıyor. annem babam bana o kadar emek verdi ben lafmı yedirecem bunlara diye. sıkıntıye giriyorum
  • Adamın kafası güzel bıçak olsa ne yazar Tek yumrukta iner onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tinercinin tinerci olmasına neden olanlara o küfürler. üstüne alınmana gerek yok.

• Polisler bu tinercileri neden sokakta barındıyor anlamıyorum. Devriye gezenler ne işe yarıyor ki
  • Ya arkadaş insanlar oyunlarda,arkadaş arasında vs. ana avrat düz gider tinerciyi takar.
    Boşverin gitsin.Napıcan bıçak yemek istiyosun?
    Birazdan gelir DH Komando Team.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Polisler bu tinercileri neden sokakta barındıyor anlamıyorum. Devriye gezenler ne işe yarıyor ki

ne diye alacan? sokağa çıkma yasağı mı var? geceleri sokakta dolanmak için belge mi lazım?

• Tinerci arkadaşım neyini kaale alıyorsun. Emin ol kimse dönüp ne diyorsun lan sen demiyor. İstiklal de çalışıyorum, her akşam denk geliyor neredeyse, ne yapayım tutup döveyim mi her akşam. Gerçi buradakiler bi liracı, küfür falan etmiyorlar. Kız varken yanaşmıyorlar falan, ilginçler.

• İnci'den copy-paste yapmış adam. Üyeliği de yokmuş yazık.
  • Bence mahkemeye başvur. Bu arada başlığı Timer'cıdan ağır küfür yedim diye okudum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

quote:

Polisler bu tinercileri neden sokakta barındıyor anlamıyorum. Devriye gezenler ne işe yarıyor ki

ne diye alacan? sokağa çıkma yasağı mı var? geceleri sokakta dolanmak için belge mi lazım?

Milleti rahatsız ediyorlar, sence yeterli değil mi? Yolda rahatça yürüyemiyorsun, yolunu kesiyorlar. Geceleri evin yakınında parkta toplanıp bağırıyorlar çağırıyorlar, milleti uyutmuyorlar. Yetmez mi?
  • Ben kafası güzel olan tinerciye yumruk atmıştım atmayınız, bulaşmayınız efendim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

quote:

Milleti rahatsız ediyorlar, sence yeterli değil mi? Yolda rahatça yürüyemiyorsun, yolunu kesiyorlar. Geceleri evin yakınında parkta toplanıp bağırıyorlar çağırıyorlar, milleti uyutmuyorlar. Yetmez mi?

ben suçu tinerciyi tinerci yapanda arıyorum. devletlerin amacı kâr sağlamak olmasaydı bugün çok daha farklı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Tinerci arkadaşım neyini kaale alıyorsun. Emin ol kimse dönüp ne diyorsun lan sen demiyor. İstiklal de çalışıyorum, her akşam denk geliyor neredeyse, ne yapayım tutup döveyim mi her akşam. Gerçi buradakiler bi liracı, küfür falan etmiyorlar. Kız varken yanaşmıyorlar falan, ilginçler.

Hacı cevabına koptum ya ne diyeyim :D Çok iyiydi :D

Bu arada küfür yiyen arkadaş , öncelikle sağlam bir vücudun yoksa hayvan kadar boyun yoksa ve dövüş tekniği bilmiyorsan özgüven patlaması yaşamıyorsan benim gibi , uzak dur derim. Ben geçen ettim işte kavga birden 20 kişi oluyor şerefsizler. Bıçaklandım yatıyorum evde 3 haftadır geçmedi henüz bacağım. Yani uzak durmakta fayda var. Tabi tek olduğuna inanıyorsan karşı tarafın ve geceyse hastanelik et gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.