Şimdi Ara

Tinder gold aldım yine hiç eşleşme yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk kızları gerizekalı. Ulan tipsiz de değilim he, konumu Almanya yaptım 3-4 tane kızla eşleştim yarım saatte. Bi bok olmaz bu kızlardan. Birkaç bin tane yüzünü bile görmediği abaza yazdı diye bi tarafları kalktı kızların. Evde kalınca anlarlar.

Böyle tinderda kız bulmanın kolay olduğu bir mekan var mı yurtdışında konumu orayı yapıp deniyim bi.

Edit: lan almanya yaptım konumu 2 saattir 15 kişiyle eşleştim lan wtf. Bizi kazıklıyormuş bu Türk kızları, arkadaş ülkenin kızı bile kazıkçı.

Edit2: Bir kızla konuşuyorum bakalım çok kafa kız çıktı la. Bir Türk kızı hayatta böyle kültürlü olmaz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 28 Ağustos 2020; 4:31:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei beleş dağıttı tinder üyeliği 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normal fotoğraflarla dolu profilime doğru düzgün match gelmiyordu, bazı değişiklikler yaptım, match yağdı resmen, hemen buluşalım mı diyen birisi bile oldu. düzgün profil bu işin sırrı, gerisi faso fiso.

• Tinder gold aldım yine hiç eşleşme yok.. 

• DreamingLight kullanıcısına yanıt

Naptın ya ben dün indirdim 30 tane beğenme gözüküyor ama eşleşme almak nasip olmadı 1 tane selfie koymuştum arabalı falan mı foto koysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 28 Ağustos 2020; 0:33:17 >
  • aslında bu olay düşündüğün gibi değil bende zamanında bu kanıya varmıştım ama yanlış kendi hesabını kapatıp sahte bir kız hesabı açarsan dakikada 300-400 like arası geldiğini anlarsın yani sana gelene kadar kaç kişi var. Birde Türkiyede bile kaç tane kadın kullanırken bu uygulamayı erkek sayısını sen düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FluxyGG

aslında bu olay düşündüğün gibi değil bende zamanında bu kanıya varmıştım ama yanlış kendi hesabını kapatıp sahte bir kız hesabı açarsan dakikada 300-400 like arası geldiğini anlarsın yani sana gelene kadar kaç kişi var. Birde Türkiyede bile kaç tane kadın kullanırken bu uygulamayı erkek sayısını sen düşün

Bu da saçma önerme. Türkiye de 40 milyon erkek varsa 40 milyon da kadın var ama niye böyle oluyor ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğun ülkeye göre değişir rusya ve cumhuriyetlerinde badoo dan çok :)

Ayrıca Antalya da Tinder da bir çok yabancıya welcome demişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 28 Ağustos 2020; 1:8:28 >
  • Reis vizyonunu dar tutma. Almanya ne a..? Yapsana şöyle Finlandiya, Brezilya, Çek Cumhuriyeti...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çocuklar duymasındaki fıs fıs ismail geldi aklıma.

• abi valla uğraşmayın böyle şeylerle ya rezil etmeyin kendinizi ,2 sene önce bi arkadaşımı trollemek için facebookta fake hesap açıp evlilik gruplarına girmiştim 2 günde 900 kişi yazmıştı,internette kız bulsanız bile sağlam kız olmaz o

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

abi valla uğraşmayın böyle şeylerle ya rezil etmeyin kendinizi ,2 sene önce bi arkadaşımı trollemek için facebookta fake hesap açıp evlilik gruplarına girmiştim 2 günde 900 kişi yazmıştı,internette kız bulsanız bile sağlam kız olmaz o

Maddi açıdan azıcık da olsa bir vurgun düşündün mü sana yazanlara hiç ? Tinder gold aldım yine hiç eşleşme yok.. 

• Riktinyo kullanıcısına yanıt

ben ülkede bu kadar sapık adam olduğunu hiç düşünmemiştim.900 kişi yazınca başıma bi iş gelir diye silmiştim hesabı :)

55-60 yaşında bi herif video çekip atmıştı,evim, arabam, tarlam var seni çok rahat ettiririm sude hanım Tinder gold aldım yine hiç eşleşme yok.. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

ben ülkede bu kadar sapık adam olduğunu hiç düşünmemiştim.900 kişi yazınca başıma bi iş gelir diye silmiştim hesabı :)

55-60 yaşında bi herif video çekip atmıştı,evim, arabam, tarlam var seni çok rahat ettiririm sude hanım  

Penisinde bir onuru var ama bunlarda yok cok sapik ve abaza tayfa var bunlar yolumuzu kapatiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Naptın ya ben dün indirdim 30 tane beğenme gözüküyor ama eşleşme almak nasip olmadı 1 tane selfie koymuştum arabalı falan mı foto koysam

ifşa olmak istemediğimden profilimi paylaşamıyorum ancak biraz diğerlerinden farkınız olmalı. mesele dış görünüşünden ziyade hayat tarzınız yaptıklarınız. hobin var mı mesela? yurtdışına çıktın mı? hiçbir sağlam etkinliğe, karnavala vs. katıldın mı? ee bunların hiç birisi yok ise kızlar sıkıcı buluyor doğal olarak. eğer yaptıysan yükle fotoğrafları gelsin matchler.

• Araba ile, alkol alırken bir mekanda eğlendiğiniz fotoları paylaşın türk kızları damlıyor hemen.

Normal selfie veya benzeri fotoları yurtdışında yaşayan kızlar beğenir sadece. Türk kızları paranın kokusunu alsın yeterki.

Nerede paralı çip nerede alkolik kişi var onlara rağbet gösterirler. Onlara istediklerini verin. Konuya girin beğendiyse hemen masum bir çay daveti yapın. Tinder gold aldım yine hiç eşleşme yok.. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.