< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 29 Ekim 2019; 13:11:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 29 Ekim 2019; 13:11:30 > |
Türkiye'deki karşı cinsten umudumu kestim ben.
Tinder'ı kendimi test etmek için kullandım,Türkiye dışındaki birçok ülkeden kız arkadaş edindim,whatsapp'ta Türkten çok yabancı ekli. Mecbur değilim Türkiye'deki kızlara. Prag'daki kızla eşleşiyorsun,bizim kızların %95inden güzel,ilk kız selam veriyor. Bizimkiler primattan farksız,karşı tarafı bekliyorlar hem de cevap vermiyorlar,medeniyet yoksunu insanoğlunun yüz karaları. |
Türk kızları tindırı instagramda takipçi kasmak için kullanıyorlar anlayın artık
![]() |
oldu akk, bir de şiir yazacaz kendimizi beğendirmeye çalışacaz bu nasıl bir eziklik ya, bi 250gram için düştüğümüz hallere bak
|
Tinder falan hikaye beyler dışarda veya bi mekanda size iki kere bakış atan kadın görürseniz ve beğenirseniz gidin yanına selam verin, en fazla konuşmak istemiyorum der biraz cesaretli olun korkmayın..
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 29 Ekim 2019; 11:47:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|