Şimdi Ara

TİNDER EŞLEŞME SONRASI CEVAP GELMEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne şimdi sabah 4 kişi ile eşlektik merhaba günaydın dedik bir tanesi cevap verdi diğerlerinden ses yok biri eşleşmeyi kaldırdı, ne lan bu, bu nasıl ego anlamadım ki hep abazalar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 29 Ekim 2019; 13:11:30 >

• Türkiye'deki karşı cinsten umudumu kestim ben.

Tinder'ı kendimi test etmek için kullandım,Türkiye dışındaki birçok ülkeden kız arkadaş edindim,whatsapp'ta Türkten çok yabancı ekli.

Mecbur değilim Türkiye'deki kızlara.

Prag'daki kızla eşleşiyorsun,bizim kızların %95inden güzel,ilk kız selam veriyor.

Bizimkiler primattan farksız,karşı tarafı bekliyorlar hem de cevap vermiyorlar,medeniyet yoksunu insanoğlunun yüz karaları.
  • İlgi çekici şeyler yaz sen de
    Kadınlar zaten 4 değil her like attığıyla eşleşiyor seni neden umursamalı ki? Onlara umursamaları için sebepler ver...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kosünüs mü o kullanıcısına yanıt
    oldu akk, bir de şiir yazacaz kendimizi beğendirmeye çalışacaz bu nasıl bir eziklik ya, bi 250gram için düştüğümüz hallere bak
  • benim anlamadıgım begenmediysen konuşmuyacaksan niye like atıyosun
  • Biyolojik açıdan erkekler sabah biriyle akşam başka biriyle üreyebilir ama dişiler bir kere yaptı mı 9 ay taşıması lazım, o yüzden ince eleyip sık dokuyarak seçmeleri lazım üreyecekleri kişiyi ve bu kültürlere de yansımış durumdadır, bu durumu daha da abartıp dişi kişilerini bu seviyeye getirmiştir.

• Kosünüs mü o kullanıcısına yanıt
    ulan ben kızla yatıp hamile bırakmak istemiyorum ya hiç sevgilim olmadı bir sevgilim olru mu acaba en azında hayatımda bir kızla sinemaya gittim derim diye ama yok bu ne böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

oldu akk, bir de şiir yazacaz kendimizi beğendirmeye çalışacaz bu nasıl bir eziklik ya, bi 250gram için düştüğümüz hallere bak
    +1

Aynen öyle. İlgi meraklısı diye bir kızla eşleşmeyi kaldırdım. Tekrar sağa kaydırmış beni. Baktım geri de çekmiyor ben de sağa kaydırdım. Hiçbir şey yazmadım o da yazmıyor. Bu nedir arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volte gelmiyor bir türlü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet istemiyorsun ama bu işler hep hormonal hep psikolojik...

• durumu anlatan en güzel şiir
  • Tinder falan hikaye beyler dışarda veya bi mekanda size iki kere bakış atan kadın görürseniz ve beğenirseniz gidin yanına selam verin, en fazla konuşmak istemiyorum der biraz cesaretli olun korkmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 29 Ekim 2019; 11:47:20 >
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    hocam bu utanma duygusunu ALLAH KAHR ETSİN !, cafe vs bir kaç tane kızla bakışıyorum onlarda bakıyo felan ama emin olamıyorum rezil olmayalım sonra ayıptır
  • abi anlamıyorum ya hem beğeniyorlar hem konusmuyolar sapık sapık şeyler yazsak cevap verirler ama

yansın karıların alayı, su veren itfayenin hortumunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

ne sandın kardeşim. ekmek aslanın kalın bağırsağına indi. öyle düz adama karı kız yok artık, ya karının peşinde koşacaksın kişiliğinden ödün verip karı için çabalayacaksın, yada ünlü zengin olacaksın onlar senin peşinden koşacak.
  • Türk kızları tindırı instagramda takipçi kasmak için kullanıyorlar anlayın artık

• Türkiye'deki karşı cinsten umudumu kestim ben.

Tinder'ı kendimi test etmek için kullandım,Türkiye dışındaki birçok ülkeden kız arkadaş edindim,whatsapp'ta Türkten çok yabancı ekli.

Mecbur değilim Türkiye'deki kızlara.

Prag'daki kızla eşleşiyorsun,bizim kızların %95inden güzel,ilk kız selam veriyor.

Bizimkiler primattan farksız,karşı tarafı bekliyorlar hem de cevap vermiyorlar,medeniyet yoksunu insanoğlunun yüz karaları.
  • sinirledim ya valla, tinder'da norveç konum seçiyorum taşşş gibi iskandinav kızı begeniyo beni ilk mesajı atıyo bizim türk kızları sanırsın hepsi victoria secret mankeni
  • Gerçekten tindera para mı verdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    libidonun 250gramın gözü kör olsun hocam veridik maleesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

Biyolojik açıdan erkekler sabah biriyle akşam başka biriyle üreyebilir ama dişiler bir kere yaptı mı 9 ay taşıması lazım, o yüzden ince eleyip sık dokuyarak seçmeleri lazım üreyecekleri kişiyi ve bu kültürlere de yansımış durumdadır, bu durumu daha da abartıp dişi kişilerini bu seviyeye getirmiştir.
    ulen mağara devrinde mi yaşıyoruz, 21.yyda yaşıyoruz günde 5 farklı kişiyle işini görüp ertesi sabah sıfır gebelik riskiyle kalkabilir kadınlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.