Forumun yıkıklarından biri olarak uzundur yalnızım. Tinder'a farklı farklı fotoğraflar yüklememe rağmen bir türlü biriyle eşleşemedim. O kadar sinirim bozuldu ki bir gün akraba yemeğindeyken amcamın bana, "Sevgilin yok mu senin" demesi üzerine herkes içinde hüngür hüngür ağladım. Herkes şok olmuştu. Allah ailecek çok safız da herkes sevgilimden ayrıldığımı ve bu yüzden aşk acısı çektiğimi sandı. Bazen forumda konu açıp sizlerden tavsiye aldım bazen de yalnızlığım acısını buradaki diğer yıkıklara yansıttım. Fakat acım bir türlü azalmadı. Sonra meraktan eşcinsel olsam yine yalnız kalır mıydım diye düşünmeye başladım ve bir cesaretle Tinder hesabımı eşcinsellerin beni görebileceği şekilde tekrar ayarladım. Önüme gelenleri beğendim ve beklemeye başladım. Çok geçmeden elli ve üzeri eşleşme aldım. Bir o kadar fazlası da beni beğenmişti ama göremiyordum ücretsiz versiyonunda. On kişi kadar da mesaj atmıştı. Yalan söylemeyeceğim. Mutlu oldum. Demek ki başka alemlerde giderim vardı. Demek ki eşcinsel olsam sevgilim olacaktı. Ama ne yazık ki değildim. Zaman öldürmek adına içlerinden en yakışıklı olanı seçtim ve yazışmaya başladık. Eşcinselmiş gibi davrandım ama karşıdaki anında hiç tecrübem olmadığını anladı. Onun çok tecrübesi varmış ama kısa ilişkilerden sıkılıp artık uzun ilişki aradığından bahsetti. Ben de onun hoşuna gidecek cevaplar verdim. O da beni övdükçe övdü. Fazlasıyla yakışıklı olduğumu söyledi. Neden bu kadar beklediğimi sordu. Zehirli bal gibi içtikçe içtim ben de bu güzel durumu. Sonra hayatımın hatasını yaparak WhatsApp'ta yazışmak için telefon numaramı verdim. İçimden en fazla engellerim diye düşündüm. Ama işler hiçte öyle olmadı. Bu kişiyle birkaç gün daha yazıştık ve benden fotoğraflar istemeye başladı. Başta reddettim ama vücudumu çok merak ettiğini söyledi. Ben de son altı aydır vücut çalıştığım için birine göstermek arzusu içindeydim ve bu kişiyi fotoğraf atacağım anda yanlışlıkla lokasyon attım. Sonra panikleyip hemen sildim. Cevap vermedi. Sonra hemen dikkati dağılsın diye yarı çıplak vücut fotoğraflarımı attım. Yine bitmeyen övgüler geldi. Sonra bu kıllı vücudunu atınca birden iğrendim. Kendi kendime bu oyunun fazla uzun sürdüğünü söyleyip adamı engelledim. Tinder hesabımı da sildim ve anime izlemeye başladım. Fakat otuz dakika sonra bu adam beni telefonla aradı. Açmadım tabii. Hemen telefonunu da engelledim. Bu sefer SMS attı. "Neden engelledin beni? Bir şey mi oldu? Ailen mi gördü" yazmış. Mesajı da silip Vodafone üzerinden hattı engelledim. İki saat sonra beni başka numaralar aramaya başladı. Hiç aklıma bunun arayacağı gelmediği için açtım ve kalın bir ses, "Beni mi engelledin? Neden cevap vermedin? Beğenmiştik ama birbirimizi" dedi ve hemen telefonu kapattım ve o numaraları da engelledim fakat iki gün boyunca farklı numaralardan aramaya devam etti. Az kalsın hattımı değiştirecektim. Ancak birden aramalar kesildi. Rahatlamıştım ki ertesi gün bakkala gitmemle bembeyaz kesildim çünkü herif sokağımda dolaşıyordu. Telefonla bakkala bir şeyler soruyordu ki bakkal da beni görünce parmağıyla beni işaret etti. Adam da bana baktı ve beni tanıyınca gülümsedi. Kalbim oracıkta davul gibi atmaya başladı. Şoka girmiş bir durumda hareket edemezken adam dibime geldi. "Naber ya? Gerçekte daha yakışıklıymışsın" diye beni yanağımdan öptü ıslak ıslak. Sanki sesim adım soyadımmış da konuşursam tüm kimliği bulacakmış gibi konuşamadım bir türlü. Sonra adamın evimin dibinde olduğunu anlayınca "Nasıl buldun beni?" diye sordum. O da WhatsApp'a yanlışlıkla attığım konumun ekran görüntüsünü gösterdi. Fotoğraflarımı da kaybetmiş. İçimden, "Aha bittim. Şimdi şantaj yapıp benimle beraber olacak" dedim. Adam da pis pis gülüyordu. Ailem öğrense hayatım bitti diye düşündüm ve yavaştan bir kez adamla beraber olmayı düşünmeye başladım. Böylelikle kimse bilemezdi. Ama ya sürekli devam ederse ne yapacağım diye düşünürken polis aklıma geldi. Ama polise gidersem yine ailem öğrenirdi ya da devlet beni mimlerdi. Kafayı yemek üzereyken adam, "Metroya yakınmışsın. Bizim evde metroya yakın. İşin yoksa bize gidelim mi?" diye sordu. Kekeleyerek "Ben vazgeçtim. Yapmak istemiyorum" dedim. Adam da "Korkma. İlk kez herkese sordur ama bana kendini bırak. Acayip zevk alacaksın" dedi. Ben de "Eşcinsel değilim. Meraktan girmiştim" deyince adam buz kesildi. Gülümsemesi silindi. "Baştan söylesene o zaman. Boşuna uğraştırıyorsun beni" deyip gitti. Koşa koşa eve gidip odama kilitledim kendimi. Bir daha o tür uygulamalar yüklememeye yemin ettim. Bin yıl bekar kalsam da yüklemeyeceğim arkadaş. Övülmek uğruna erkeliğimi kaybediyordum az kalsın. |
Bildirim