Şimdi Ara

Tinder'da Aradığını Bulan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki-üç senedir Tinder kullanıyorum, daha 1 kişiyle bile eşleşemedim. Ne yaparsam yapayım olmadı bir türlü. Umudumu kesmediğim için de kullanmaya devam ediyorum. Var mı aranızda Tinder'da eşleşme başarabilenler?

• Var hocam dh den rus kızla eşleşen var.

Tipin kötü mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinder Türkler için değil zaten profiline evlilik fotosunu koyanlar var bizim millet anlamamış olayı. Yurt dışında su gibi eşleşiyorsun.
  • 3 kere eşleştim. biri okuldan tanıdığım az buçuk gördüğüm bir kızdı. fena değildi de buluşmaya ikna edemedim. diğer ikisi uruk hai'den hallice kızlardı. bakmadan like atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neldor -- 12 Ağustos 2017; 21:9:20 >
  • ordaki kızlardan hayır çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Var hocam dh den rus kızla eşleşen var.

Tipin kötü mü?

Tatile gelmiş Rusları da görüyorum Tinder'da ama eşleştiğim olmadı maalesef.

Tipim iyi değil sanırım, o yüzden eşleşemiyor olabilirim. Özelden mesaj atıp Tinder linkini gönderiyorum şimdi, ister attığım mesajdan, ister bu konudan eleştirini alırsam iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßreaking ßad

Tinder Türkler için değil zaten profiline evlilik fotosunu koyanlar var bizim millet anlamamış olayı. Yurt dışında su gibi eşleşiyorsun.

Aynen yaa, hayret ediyorum ne insanlar var. Hani bazı genç kızlar var, yazmış açıklamasında, buraya ilişki için gelmedim, bla bla.

Bazıları var, Instagram hesaplarının reklam uygulamasıymış gibi kullanıyorlar. Instagram'dan takip edip mesaj atıyorum, dönen yok.. Sadece like istiyorlar fotoğraflarına sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter'da Birini Bulmak
    6 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldor

3 kere eşleştim. biri okuldan tanıdığım az buçuk gördüğüm bir kızdı. fena değildi de buluşmaya ikna edemedim. diğer ikisi uruk hai'den hallice kızlardı. bakmadan like atıyorum.

Daha 1 ay öncesine kadar buna benzer yorum görseydim şöyle derdim: "Bakmadan like atılır mı. Diyelim ki kazara o da seni beğendi ve eşleştiniz, gidip buluşcanız mı. Ya sevmediğin bir kadın olursa?"

Fakat şu an öyle demeyeceğim, çünkü ben de like bombardımanı gönderiyorum. Hatta çok güzel olanlarını veya sosyal statüsü baya yüksek olanları like'lamadan geçiyorum, nasıl olsa eşleşemeyeceğimi biliyorum onlarla, boşuna like kotamı çöpe atmama gerek yok.

• beyler fotomozu koysak tanıdık birisi falan görmez de mi :D
  • fotoğrafın, profilin kaliteli değilse eşleşme bulamazsın.
    4 ay, 20 eşleşme
    programı kullanma sıklığı 2-3 günde bir 5 dk bakınma.
  • Ben de eşleşemiyordum plus aldım amerikadaki zencilerle eşleşebiliyorum özellikle uzak doğudaki kızlarla eşleşiyorum. Sağa kaydırdığım 5 10 kıızdan biriyle sohbet edebiliyordum. Ancak dil sıkıntısın olduğu için pek iyi yürümüyor. Avrupa ve rusyadan çok azı eşleşti benle onlar da sohbeti kesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 12 Ağustos 2017; 21:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

fotoğrafın, profilin kaliteli değilse eşleşme bulamazsın.
    4 ay, 20 eşleşme
    programı kullanma sıklığı 2-3 günde bir 5 dk bakınma.

Tinder profilini özelden mesaj olarak atar mısın? Hatta ben de benimkini gönderiyorum şimdi.
  • Bence denemek için 1 aylığına plus al 30 liraydı galiba. Ortalama üstünde tipin varsa avrupalılarla çok iyi eşleşirsin. Ancak ortalama tipin barsa vietnam tayland endonezya gibi asya ülkelerdeki kızlarla eşleşirsin. Tatlılar ancak ingilizceleri iyi olmadığı için anlaşılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

Ben de eşleşemiyordum plus aldım amerikadaki zencilerle eşleşebiliyorum özellikle uzak doğudaki kızlarla eşleşiyorum. Sağa kaydırdığım 5 10 kıızdan biriyle sohbet edebiliyordum. Ancak dil sıkıntısın olduğu için pek iyi yürümüyor. Avrupa ve rusyadan çok azı eşleşti benle onlar da sohbeti kesti

Türkiye ayarlamadın mı ayarını hiç?
  • quote:

Bence denemek için 1 aylığına plus al 30 liraydı galiba. Ortalama üstünde tipin varsa avrupalılarla çok iyi eşleşirsin. Ancak ortalama tipin barsa vietnam tayland endonezya gibi asya ülkelerdeki kızlarla eşleşirsin. Tatlılar ancak ingilizceleri iyi olmadığı için anlaşılmıyor

Ben Manisa'da çalışıyorum, anca İzmir, Aydın, Denizli, Balıkesir kadar uzaklara gidebilirim haftasonları. Reelde buluşamayacağım kızlarla uğraşmam istemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Ben de eşleşemiyordum plus aldım amerikadaki zencilerle eşleşebiliyorum özellikle uzak doğudaki kızlarla eşleşiyorum. Sağa kaydırdığım 5 10 kıızdan biriyle sohbet edebiliyordum. Ancak dil sıkıntısın olduğu için pek iyi yürümüyor. Avrupa ve rusyadan çok azı eşleşti benle onlar da sohbeti kesti

Birkaç kez denedim tabii bizim kızlar havalınolduğu içim bizim gibi fakirlere bakmaz milyon tane sağa kaydırsam bile bir tanesi gelmez ancak asyalılar çok tatlı cana yakınlar abd de zencilerle de aram iyi. Rusya ve ukraynadaki kızların büyük çoğunluğu fake bence. türkiye dışında her yerde eşleşmeye çalışıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 12 Ağustos 2017; 21:44:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Bence denemek için 1 aylığına plus al 30 liraydı galiba. Ortalama üstünde tipin varsa avrupalılarla çok iyi eşleşirsin. Ancak ortalama tipin barsa vietnam tayland endonezya gibi asya ülkelerdeki kızlarla eşleşirsin. Tatlılar ancak ingilizceleri iyi olmadığı için anlaşılmıyor

30 liraya gurbetci veya yabanci bulabilirim yani ? Versem mi ki bi kerelik. Dil var. Ingilizce , 2. Seviye fransa . Birazda almanca

Dil varsa 1 adım öndesin bende dil yoktu Vietnamlı bir kızla ilişkimi kesmek zorunda kaldım şu an merhaba demekten ileri gidemiyorum. Çeviri uygulaması bir nebze işe yarıyor.

• Turkiyede tinder, guldurme beni bilader Avrupada sadece guzel kizlari secip bi gunde 10 match alirken, turkiyede 2 haftada herkese like attigim halde 0 match geldi. Burda is yapmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mises

quote:

Birkaç kez denedim tabii bizim kızlar havalınolduğu içim bizim gibi fakirlere bakmaz milyon tane sağa kaydırsam bile bir tanesi gelmez ancak asyalılar çok tatlı cana yakınlar abd de zencilerle de aram iyi. Rusya ve ukraynadaki kızların büyük çoğunluğu fake bence. türkiye dışında her yerde eşleşmeye çalışıyorum

Haklısın bak, belki de tipim o kadar kötü değildir, gelecek ay plus alayım da öyle deneyeyim bir de.. İki-üç senedir tek bir eşleşme çıkmadı çünkü Türkiye'de o kadar uğraştığım halde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.