Şimdi Ara

Tinder birisi sizi beğendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
32.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tinder birisi sizi beğendi görmek için sağa kaydırın diyor. Sağa kaydırdım beni beğeneni göremedim. Ne yapmam lazım ? Yardım.

• çek bi osbir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feysbuk

çek bi osbir.
    Ne yapmalıyım ?
  • nasıl bir yokluk bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko.

Ne yapmalıyım ?

Alıntıları Göster
    Böyle bir aşağı bir yukarı
    Tinder birisi sizi beğendi

• uygulama: "zuhahah inandın mı lan bide" diye uyarı verdi mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer"e başvur. Sonuç alamazsan insan hakları mahkemesine git. Seni beğenen o kızı bulmalısın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle tinderda sürekli çıkan reklamların görüntülenmesi için gelen bir bildirim oluyor.

Eşleşmelerimde hiç bildirim almadım ben, bildirim geliyor 10-15 kişi kaydırıyorum düşen yok. Başka zaman keyfi kaydırıyorum eşleşme oluyor. Ya da direkt eşleşme bildirimi geliyor.

Sizi beğendi bildirimi geldikten sonra kaydırmalarımda hiç eşleşme yakalamadım ben. Varsa da denk geldi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Genellikle tinderda sürekli çıkan reklamların görüntülenmesi için gelen bir bildirim oluyor.

Eşleşmelerimde hiç bildirim almadım ben, bildirim geliyor 10-15 kişi kaydırıyorum düşen yok. Başka zaman keyfi kaydırıyorum eşleşme oluyor. Ya da direkt eşleşme bildirimi geliyor.

Sizi beğendi bildirimi geldikten sonra kaydırmalarımda hiç eşleşme yakalamadım ben. Varsa da denk geldi sanırım.
    Yalan mı o bildirim ?
  • Kendimden ve çevremden bildiğim kadarıyla evet, neredeyse hep yalan yere geliyor.

Onuda şuradan çıkardım, bir gece uyku tutmayınca kaydırma sınırına kadar kaydırdım. 1 eşleşme oldu. Ertesi gün bildirim geldi. Bildirimden sonra çevrede kimse kalmayıncaya kadar kaydırdım yine eşleşmedi. Eşleşmeler 1 hafta içinde karşı cinsler sağa kaydırdıkça düştü.

Ben bu durumdan sonra 1-2 arkadaşa sordum onlarda benzer durumlardan bahsetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feysbuk

çek bi osbir.
    Ulan olum
  • haha
  • Umut fakirin ekmeğidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bildirim yalanın teki. Eğer gerçekten beğenme olsaydı yüzü buğulu bir şekilde çıkardı mesajlar kısmında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.