Şimdi Ara

timsah mı?tarantula mı? ginepig mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evdeki akvaryumun içinde balık kalmamasından sonra içinde ki suyu boşaltıp içine büyümeyen türden timsah yada güzel kolay beslenebilirliği açısından tarantula yada en farklısı sakin bir hayvan olan ginepig almayı düşünüyorum ne derseniz yada akvaryumu doldurup köpek balığı yada piranha alacağım siz fikrinizi almak istedim

• Akvaryumun hacmi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillB0rN -- 24 Ocak 2012; 15:58:40 >
  • 70 cm uzunluk 45 cm genislik 40cm yukseklik
  • Bence 3ünüde koy, hangisi hayatta kalırsa akvaryum onun olsun. Bırak kararı doğa ana versin
  • Bu durumda cevabiniz timsah sanirim bende daha cok tarantula dusunuyorum ufak oldugu icin
  • kertenkeleler daha çok ilgimi çekiyor.pekçok türü var.sakallı ejder faforim ama baya tuzlu fiyatları vardır haberin olsun.
  • Bizim balkondada 2 tane tavsanimiz var bu timsahlar ne kadar alabilirim dogrusu herkes gibi balik beslemek yerine farkli bir hobi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Timsahin buyumeyini varmi peki
  • tarantula alma baya bi zehirli olduklarını biliyorum hocam akvaryumun kırıldığını ve içinden kaçtığını düşün
  • Hocam tarantula isirmasi ole buyuk bir sey degilmis ari sokmasi kadar kadar acitiyormus oyle insanida oldurmuyormus ve tarantula sokmasi yuzunden olen insan sayisi yokmus nette okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslangic olarak bu turu oneriyorlar Brachypelma smithi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Hocam tarantula isirmasi ole buyuk bir sey degilmis ari sokmasi kadar kadar acitiyormus oyle insanida oldurmuyormus ve tarantula sokmasi yuzunden olen insan sayisi yokmus nette okudum

Karadul diye birşey duymadın herhalde?.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Karadul

Ama senin alacağın tarantula mutlaka zehirsiz olur.Zehirliyi satmazlar zaten.
  •  timsah mı?tarantula mı? ginepig mi?
  • Niye kimse ginepig dememis anlamadim.sen ginepig al kocum cok sevimliler hem en tehlikesizi.salarsin evin disina kosturtursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.MacMillan

tarantula alma baya bi zehirli olduklarını biliyorum hocam akvaryumun kırıldığını ve içinden kaçtığını düşün

Tarantula zehri insanı öldürmez. Alerjiniz yoksa azıcık kaşıntı yapar
  • ginepig
  • KANGAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Hocam tarantula isirmasi ole buyuk bir sey degilmis ari sokmasi kadar kadar acitiyormus oyle insanida oldurmuyormus ve tarantula sokmasi yuzunden olen insan sayisi yokmus nette okudum

Karadul diye birşey duymadın herhalde?.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Karadul

Ama senin alacağın tarantula mutlaka zehirsiz olur.Zehirliyi satmazlar zaten.

Ben zararsiz derken baslangic turleri icin konustum yeni baslayanlar icin onerilen turlerde oyle oldurecek kadar zehir yokmus arkadasimizin dedigi gibi alerji yoksa kasinti yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Niye kimse ginepig dememis anlamadim.sen ginepig al kocum cok sevimliler hem en tehlikesizi.salarsin evin disina kosturtursun

Ginepig de cok zevkli bir hayvan ancak biraz buyuk oluyor tarantulaya gore ve akvaryumunda boyutlari belli sikinti yaratir gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.