Şimdi Ara

timsah mı?tarantula mı? ginepig mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem o işlere karşı çıplanacaksın bence bir avusturya dikenli kertenkelesi teraryumu kur.
  • Antalya cekirgeyi inceledim benim ihtiyaclarimi karsilayacak bir yer bence akvaryumu iyice kapatirsam ustunu kacamaz ayrica bu is icin sineklik olmaz mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Madem o işlere karşı çıplanacaksın bence bir avusturya dikenli kertenkelesi teraryumu kur.

Bu turu belgesellerde izlemistim biraz zorlu oldugunu dusunuyorum benim ilk tecrubem olcak o yuzden o olmaz maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangal alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

Madem o işlere karşı çıplanacaksın bence bir avusturya dikenli kertenkelesi teraryumu kur.

Bu turu belgesellerde izlemistim biraz zorlu oldugunu dusunuyorum benim ilk tecrubem olcak o yuzden o olmaz maalesef

Hocam bence suda yaşayan cinsten birşey al.Özellikle tarantulada düşünsene yanlışlıkla kırıldığını akvaryumun.Yakalaması dert olur.Özellikle kaçtığından yeni haberin olduysa çok garip hisler oluşur ve o evde paranoyak olursun.

Akvaryum icinde su varken patlamadi simdi kirilmasi icin bir sebep yok bence kirabilecek biri de yok ayrica hadi oldu da kirildi diyelim benim almak istedigim turler pek zehirli olmayan uysal canlilar okudugum bir yerde smithi turuydu galiba elinizi yuvasindan uzak tuttugunuz takdirle terrayumda istediginizi yapabilirsiniz diyordu ustelik insanlar ellerine aliyorlar alistiktan sonra birsey yapmaz heralde

• 200*50*50 akvaryumum var cichlid üretip satıyorum hiç uğraşma onlarla hem hobini yap hem kazan benim gibi
  • 1. akvaryumun içinde guiena pig beslenmez !!.. küçükken tamam ama büyüdükce hem nefes alma hemde yer konusunda sıkıntı olur..
    1.5 yildir guinea pig besliyorum çok tatli hayvanlar tavsiye ederim..
  • 3 ünden birini seçicek olursak bukalemun iyi olur.
  • Bence en iyisi timsahtir. Onceden bende almak istiyordum fakat evdekiler pek sicak bakmadi. timsah icin buyuk bir akvaryumun olmasi sart. Tarantulayi filan bosver. Su hayatta beslemek istedigim 3 hayvan var 1. Sahin 2. Timsah 3. Yilan en kisa zamanda bunlardan birini alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Bence en iyisi timsahtir. Onceden bende almak istiyordum fakat evdekiler pek sicak bakmadi. timsah icin buyuk bir akvaryumun olmasi sart. Tarantulayi filan bosver. Su hayatta beslemek istedigim 3 hayvan var 1. Sahin 2. Timsah 3. Yilan en kisa zamanda bunlardan birini alacagim

dostum babam şahin getirmişti 5. Sınıfa gidiyordum 1 kere yemek yedimi 1 hafta yemiyordu öyle alışmıştı.ben de 2 ay bakıp salmıştım(bacağı kırıktı iyileşti) ama şimdiki aklım olsa bakardım

• quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

quote:

Bence en iyisi timsahtir. Onceden bende almak istiyordum fakat evdekiler pek sicak bakmadi. timsah icin buyuk bir akvaryumun olmasi sart. Tarantulayi filan bosver. Su hayatta beslemek istedigim 3 hayvan var 1. Sahin 2. Timsah 3. Yilan en kisa zamanda bunlardan birini alacagim

dostum babam şahin getirmişti 5. Sınıfa gidiyordum 1 kere yemek yedimi 1 hafta yemiyordu öyle alışmıştı.ben de 2 ay bakıp salmıştım(bacağı kırıktı iyileşti) ama şimdiki aklım olsa bakardım

Bakislari beni benden aliyorya tek korkum besleyememek ve kendime, ortama alistiramamak... Sana alismadan havaya bi salsan bi daha geri donmezGuvercin degilki yemek icin mecbur geri donmek zorunda olsun. Bu konuda bilgin varsa yardimci olurmusun :))

• quote:

Orijinalden alıntı: reDaResKSK

1. akvaryumun içinde guiena pig beslenmez !!.. küçükken tamam ama büyüdükce hem nefes alma hemde yer konusunda sıkıntı olur..

Hocam koku falan yapıyor mu bakımı zor mu tek mi bakıyorsunuz tek bakıyorsanız size alıştı mı kaç aylıkken aldınız dişi mi erkek mi temizlemek sorun oluyor mu bu sorulara cevap verirseniz çok memnun olurum.
  • Bulabilirsen tabiki de Gine domuzu al:

• Timsah için akvaryum çok küçük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: reDaResKSK

1. akvaryumun içinde guiena pig beslenmez !!.. küçükken tamam ama büyüdükce hem nefes alma hemde yer konusunda sıkıntı olur..

Hocam koku falan yapıyor mu bakımı zor mu tek mi bakıyorsunuz tek bakıyorsanız size alıştı mı kaç aylıkken aldınız dişi mi erkek mi temizlemek sorun oluyor mu bu sorulara cevap verirseniz çok memnun olurum.

hocam benimki koku yapmiyor bilmiyorum ama ben 3 4 günde bir altini temizliyorum. saten limonlu vb talaşlardan almani tavsiye ederim.

biz ailecek bakiyoruz ona bebeğimiz o bizim alişmaz mi babami beni kardeşimi hemencik taniyo bizi gördüğünde deliriyo kafese tirmaniyo sürekli viyakliyo filan çok hoşumuza gidiyo

tabi yabanci insanlardan çok korkuyo. hele küçük cocuklar filan onlar oldumu dikkat etmelisiniz her geleni ona yaklaştirmamalisiniz elini sokturmamalisiniz (.

kendi kendine kafesine girmeyi öğrettim. ona tuvalet eğitimi vermiştim yazin hep tuvaletini oraya yapiyo.

herşeyin yavrusu makbuldur size alişmasi bakimindan ben 4 haftalikken almiştim.

bide guinea pigler sürü hayvanlari yanina eş almicaksaniz hep onla ilgilenmelisiniz (.

timsah mı?tarantula mı? ginepig mi?

buda benim tatlim işte (. bu arada dişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 24 Ocak 2012; 23:55:34 >

• dinazor al manyakmısın olm tarantula kaçar ordan bişi mişi olur sokar bi tarafını sinir sistemini kitler walla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

quote:

Bakislari beni benden aliyorya tek korkum besleyememek ve kendime, ortama alistiramamak... Sana alismadan havaya bi salsan bi daha geri donmezGuvercin degilki yemek icin mecbur geri donmek zorunda olsun. Bu konuda bilgin varsa yardimci olurmusun :))

kendine alıştırabilirsin fakat beklentilerin fazla olmasın bide şehir ortamı için iyi olcağınıda sanmıyorum.kafalarına zaten kasket takıyolar huysuzlanmasınlar diye koluna alabilirsin fazla da bişe yemiyordu zaten doğaların da her gün yemek yiyemedıkleri için

• Bence hiçbiri , çünkü hiçbir hayvan hapsedilmeyi haketmiyor.
  • Ginepig alirsam daha cuma gunu dogmus yavrular var ve ginepigin onu sevebilmem tarantulayi sevemem ginepig icin tek sorun alanin dar olmasi tarantula icinse ideal bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Hocam tarantula isirmasi ole buyuk bir sey degilmis ari sokmasi kadar kadar acitiyormus oyle insanida oldurmuyormus ve tarantula sokmasi yuzunden olen insan sayisi yokmus nette okudum

Karadul diye birşey duymadın herhalde?.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Karadul

Ama senin alacağın tarantula mutlaka zehirsiz olur.Zehirliyi satmazlar zaten.

Taantula familyasindan mi karadul ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.