Şimdi Ara

TimeShift (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
0
Favori
48.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun grafigi güzel sayılır yagmur efektleri ve zamanı durdurabilme özelligi güzel olmuş.

Birkaç ss vereyim.

HD2600XT GDR4 E.kartı ile 1280x1024 2xAA açık bütün ayarlar en yüksek seviyede

TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 12 Ekim 2007; 21:59:06 >

• grafikler xbox versiyonunda çok daha iyi pc de biraz kısmışlar heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

grafikler xbox versiyonunda çok daha iyi pc de biraz kısmışlar heralde...

Alakası yok komple aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

grafikler xbox versiyonunda çok daha iyi pc de biraz kısmışlar heralde...

Alakası yok komple aynı.

bence xbox versiyonundan cok cok daha iyi grafikler. PC icin daha cok ugrasmislar gibime geldi. hadi direk port etmisler diyelim , birkere pc direk 16xAA ve 16xAF farkindan one gecer.
  • Demoyu indirdim oynadım.Oynanış güzel grafiklerde güzel.yanlız bir şey dikkatimi çekti.tahtalara ateş ettiğimizde çıkan ses Half Life'da tahtalara ateş ettiğimiz ses ile aynı.Aynı şirket yapıyo olabilir ama biraz değişiklik yapmalı bence
  • oyunun aksiyonu dolu dolu baya beğendim.Ama hö lan diyebileceğimiz bir atmosfer yok ya da bana öyle geldi bilemiyorum.grafikler için shader olayının bi taraflarına su kaçırmışlar ki abartmışlar;güzel grafikleri var ama kirli görünüyor.Du bakalım full versiyonu nasıl olacak,belki demoda hikaye mikaye ayıkamadım onan atmosfer basit geliyor olabilir.
  • evet arkadaslar

yagmur efektine hasta olacaginiz bir oyun su ana kadar dunyadaki en iyi yagmur efekli oyun oldugunu rahatlikla soyleyebilirim

windows ayarlari default

3141 mhz islemci e4300

648/1620/1044 (8800gts msi oc edition 320mb)

en kastirici sahneleri yakalamaya calistim ve yakaladimda

36 fps yi gordum ki bence oyunda alinabilecek en dusuk fps bu dur bundan daha kastiri sahne olacagini sanmiyorum

iste resimler

TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)

• bende "material detaile" medium da diğerleri high 1024*786 da 65-75 arası oynadım .. hiç kasma olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Ekim 2007; 3:19:56 >
  • zamanı geriye almanın ne işe aradığını bi çözebilsem neler yapıcam ama neyse.. Öldürdüğüm adamlar tekrar canlanıyor, başkada bi özelliğini anlamadım geri sarmanın..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Arkadaşlar oyun süper olmuş. Zamanı yavaşlatma, durdurma, geri alma gibi özellikler çok güzel işlenmiş. Grafikler de oldukça iyi diyebilirim hele de yağmur ve tuğla detayları perfect. Tam sürümünü merakla bekliyorum. 1 Ss de benden.

TimeShift (ÇIKTI)

Hangi ayarlarda aldın o FPS yi ?
    60 FPS sabitmi ?

1280-1024 tüm ayarlar full V-sync açık.

768 MB Leadtek Winfast GF 8800 GTX

yani boyle ekran karti var bide hala soruyorsun

• Bu oyunda kullanılan oyun motoru nedir?Çünkü fizik çok hoşuma gitti, eğer full sürümde şu robotların evleri yıktığı gibi ya da bizim birçok duvara zarar verebildiğimiz/hatta yıkabildiğimiz bir durum olursa mükemmel olur.Çünkü tamamen yıkılabilen bir alanda savaşmak kadar zevkli bir şey yok...

Şu yavaşlatma vs. oyunu saf fps den ayırmak için yapılmış sanırım, pek kullanmasamda oyunda bazı bölümleri geçebilmek için zorunlu oluyor(şu robotun etrafı bombaladığında zamanı geri almak, çabuk olmak için zamanı yavaşlatmak gibi).Tuttum bu oyunu
  • evt ağır makineliyle bazı ince duvarları yıkabiliyoruz aslında saçma gibi ama .. dikkat ederseniz yıkabildiğimiz genelde dökük ve yarısı kırılmış duvarlar .. bunların arkasına siper almak ta sakıncalı deli veriyolar valla :)
  • oyun güzel full versiyonu bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Bu oyunda kullanılan oyun motoru nedir?

Yapımcının kendi grafik motoru Saber 3D.
  • motor güzel ben beğendim
  • Son bölümde bizim ağır makinalı kullanırken dev robotun gelip tüm binaları yerle bir etmesini görünce birden heyecanlandımArtık siper alma diye birşeyde kalmayacak oyunlarda, herşey deliniyor herşey etkileşiyor.Çok mu gerçekçi olmaya başladı acaba oyunlar, artık adamları vurmaya değil vurulmamaya çalışıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Son bölümde bizim ağır makinalı kullanırken dev robotun gelip tüm binaları yerle bir etmesini görünce birden heyecanlandımArtık siper alma diye birşeyde kalmayacak oyunlarda, herşey deliniyor herşey etkileşiyor.Çok mu gerçekçi olmaya başladı acaba oyunlar, artık adamları vurmaya değil vurulmamaya çalışıyoruz

bu gibi şeyler iyi ama abrtılmaması lazım.. orenğin eyer sağlam bir duvarı falan yıksa saçma olurdu ama yıkılan duvarlar genelde dökük çürük olanlar bu güsel ayarlanmış bence..

haa mesela crysis de gördümüz kadarı ile otamatik silahla palmiye kesiyolar bu işte abartıya kaçan bir olay bunlara gerenk yok.. gerçekçi ve etkileşimli yapalım derken gözünü çıkarmamak ta fayda var

• oyun iyi olmuş iyi,karambole indirmiştim demoyu ilk başta atmosfere ısınamamıştım ama şimdi tadını aldım.mükemmel olmuş mükemmel,oohh süper
  • Güzel görünüyor, demoyu indirip denemek lazım...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.