Şimdi Ara

TimeShift (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
0
Favori
48.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama oyun biraz zor olmuş
  • Oyunda yağmurdan başka bir şey gören yok heralde.
  • valla yağmur en iyisi olduğundan oyle söyleniyo iyi bir sistemle demoyu oynamanız lazım oyunu anlamak için..

zorluğa gelince az önce *Elit de 7. sefer bitirdim çok süper valla ben pek zorlanmadım açıkcası.. bide adamların nerden çıkcağını ezberledim tabi artık :)
  • Oyun güzel olmuş ama adamlar zor ölüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Oyun güzel olmuş ama adamlar zor ölüyor

Zamanı durdurmak ve yavaşlatmak gibi büyük avantajlarımız var o kadar zor olsun yani:)
  • Oyun müthiş olmuş çok beğendim bu zamanı geri alma ve yavaşlatma olayını.
  • Düşmanlar sıktığınız kurşanları alıp ceplerine mi dolduruyolardır nedir.. Koca şarşörü boşaltıyorsunuz adam sırıtmaya devam ediyor. Onlarda zamanı durdurmuyorlar değilmi, eminiz?

Oyun güzel olmuş, önceki halinden eser yok. Bayağı başarılı olmuş gerek grafikleri, gerek oynanışı. Efektleri çok abartmışlar ama çatışma anında ekranda hiçbirşey görünmüyor. Birde iyi çalışmış adamlar, mis gibi grafikler 100FPS'de oynuyor cayır cayır.

Genel olarak çok beğendim, ama söylenildiği gibi Crysis, KZ2, UT3 killer gibi bir potansiyel göremedim. Umarım senaryosu çok vasat değildirde oynadığımıza değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 14 Ekim 2007; 1:03:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu beğenmemiş olabilirsin ama grafiklerine laf söyleyemezsin çünkü grafik motoru şu an piyasada bulunan tüm teknolojileri destekliyor tek eksiği biraz fazla sistem stemesi bu sorunuda tam sürümünde düzelteceklerini umuyorum.

Pinky ciğim malesef grafikleri ben de hiç ama hiç tutmadım
  • oyunun grafiklerini tutmayanlar.. şuan piyasada dx9 da bundan daha iyi grafiklere sahip bir oyun ben göremedim şahsen ( özellikle particul efektleri ve kaplamalar aşmış .. yağmur efekti gökyüzü falan zaten devrim niteliğinde olmuş ..) bunuda tutmadıysanız ne tutunuz acaba onu bilelim

quote:

Düşmanlar sıktığınız kurşanları alıp ceplerine mi dolduruyolardır nedir.. Koca şarşörü boşaltıyorsunuz adam sırıtmaya devam ediyor. Onlarda zamanı durdurmuyorlar değilmi, eminiz?

ben elite de bitirdim bikaç kez o konu hiç dikkatimi çekmedi ama ilk başlarda zorlanmıştım ortma biraz karışık rakipler hareketli adamları tutturamıyo olabilirsiniz .. otamatik silahla 4-5 saniye isabetli sıktımı geberip gidiyolar .. ok la attımı tek atış zaten patlıyolar molekullerine ayrılıp.. pompalıylada 2-3 atış vuruş yerine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ekim 2007; 3:10:11 >

• Colin Mcrae dirt desem...Bioshock desem....Desem de desem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Colin Mcrae dirt desem...Bioshock desem....Desem de desem....

abijim yapma allasen al resimleride koyayaım . bioshock ta bikere dış mekan modellemesi yok adam akıllı valla grafikler çocuk oyunu gibi kalmış bence hele o kan efektleri reçel gibi :)

timeshift
     TimeShift (ÇIKTI)

TimeShift (ÇIKTI)

buda bioshock
     TimeShift (ÇIKTI)

stalker
     TimeShift (ÇIKTI)

c.v jericho
     TimeShift (ÇIKTI)

HL2 E.Two
     TimeShift (ÇIKTI)

lost planet
     TimeShift (ÇIKTI)

overlord
     TimeShift (ÇIKTI)

dirt i koymuyorum varsın o daha güsel olsun sonuçta bir yarış oyunu.. karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ekim 2007; 3:51:40 >

• Bioshock,Lost Planet,CB Jericho'nun grafikleri TimeShift'ten açık ara daha iyi...

TimeShift'in grafikleri için kısaca Stalker ve MoH:Airborne grafiklerinin karışımına iyi bir fizik motoru eklenmiş diyebiliriz.

Genel olarak grafikleri bence iyi sayılır ama öyle abartılacak hiçbir tarafı yok.

Özellikle yakında gelecek Gears Of War,Crysis,Cod 4,UT3 gibi oyunları düşünürsek çok iyi bir konu ve sürükleyiciliğe sahip olmazsa sönük kalacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 14 Ekim 2007; 4:17:41 >
  • oyun gerçekten çok farklı yaratıcı bir okadarda sistemi kasmıyor fps değerleri çok iyi şahsen çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Bioshock,Lost Planet,CB Jericho'nun grafikleri TimeShift'ten açık ara daha iyi...

TimeShift'in grafikleri için kısaca Stalker ve MoH:Airborne grafiklerinin karışımına iyi bir fizik motoru eklenmiş diyebiliriz.

Genel olarak grafikleri bence iyi sayılır ama öyle abartılacak hiçbir tarafı yok.

Özellikle yakında gelecek Gears Of War,Crysis,Cod 4,UT3 gibi oyunları düşünürsek çok iyi bir konu ve sürükleyiciliğe sahip olmazsa sönük kalacaktır...

valla hepsini yüksek detaylarda dx9 da oynadım benim de gördüğüm en iyi grafikler "timeshift" ve "jericho" da bence bioshock falan yanına yaklaşamaz. lost planet de iyi ama iç mekan kaplamları zayıftı onunda..

timeshift in fizik motoru çok iyi ama bunda üstün patikul kalitesininde etkisi var çoğu oyuna bu yönden fark atmış bence

not : cod 4 demo geldi çoğu kişi grafikleri beğenmedi bende oynadım gerçekten okadar iyi değil bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ekim 2007; 5:13:35 >

• Orjinalden alıntı: evohan

Orjinalden alıntı: reason666

Colin Mcrae dirt desem...Bioshock desem....Desem de desem....

abijim yapma allasen al resimleride koyayaım . bioshock ta bikere dış mekan modellemesi yok adam akıllı valla grafikler çocuk oyunu gibi kalmış bence hele o kan efektleri reçel gibi :)

Yok abi bioshock'un grafiklerine laf söyletmem... valla 25 yaşındayım çocuk oyunu demek fazla kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostlord -- 14 Ekim 2007; 5:42:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oyunun grafiklerini tutmayanlar.. şuan piyasada dx9 da bundan daha iyi grafiklere sahip bir oyun ben göremedim şahsen ( özellikle particul efektleri ve kaplamalar aşmış .. yağmur efekti gökyüzü falan zaten devrim niteliğinde olmuş ..) bunuda tutmadıysanız ne tutunuz acaba onu bilelim

quote:

Düşmanlar sıktığınız kurşanları alıp ceplerine mi dolduruyolardır nedir.. Koca şarşörü boşaltıyorsunuz adam sırıtmaya devam ediyor. Onlarda zamanı durdurmuyorlar değilmi, eminiz?

ben elite de bitirdim bikaç kez o konu hiç dikkatimi çekmedi ama ilk başlarda zorlanmıştım ortma biraz karışık rakipler hareketli adamları tutturamıyo olabilirsiniz .. otamatik silahla 4-5 saniye isabetli sıktımı geberip gidiyolar .. ok la attımı tek atış zaten patlıyolar molekullerine ayrılıp.. pompalıylada 2-3 atış vuruş yerine göre

Bende onu diyorum.. Zaten otomatik silahla 4-5 saniye sıkarsanız şarjörünüz biter. Sanıyorum 3 saniye sürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 14 Ekim 2007; 10:46:56 >

• Ragdol @

olbilir valla pek dikkat etmedim genelde ben her sıkıştan sonra hemen "R" çekerim ondan belkide ole bişe hissetmedim

Frostlord @

çocuk oyunu diyemem tabi... ben grafiklerinden bahsetmiştim çizimler atmosferi pek tamamlayamamış ve çizgi film gibi kalmış bence
  • Demoyu oynadım, zamanı durdurma/yavaşlatma özelliği güzel, su damlaları çok güzel oluyor durdurunca.
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)
     TimeShift (ÇIKTI)

• Grafikler şahane gözüküyor.
  • Heralde bu zamana kadar bu şekilde oyun çıkmamıştı.Zamanı durdurma veya yavaşlatma.Demosunu oynadım, hakikaten güzel bi oyun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.