Şimdi Ara

Tim Cook: İndirimli pil değişim kampanyası iPhone satışlarını düşürdü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu da demk oluyor ki, biz daha önce müşterilerimizi daha çok soyuyorduk, şimdi fazla soyamıyoruz demiş. Demek ki insanlara gereksiz yere yeni telefon almaya zorlamışlar.Yani itiraf etmişler sonunda.

  • 2011 de iPhone 4 aldım ve 7 yıl kullandım hala sağlam ve çalışıyor. Ama güncellemeler ile telefonu öyle bir hale soktularki, sadece alo diyorum ve çok yavaş internete girebiliyorum. Şimdi ise evde yedek olarak duruyor. Mecburen 8 plus aldım, Onu da ölene kadar mokoko?????? diyecez.

  • Biraz da az kazan, müşterinin gönlünü fethet, ölür müsün ?

  • sürekli alım gücünün bizden çok iyi olduğunu kafamıza kaktıkları avrupanın zengin ülkelerinde bizdeki kadar satmıyo amerikan telefonu çünki bizde sağcısı solcusu ateisti kemalisti dindarı hemen her kesim antiemperyalisttir lafa gelince ama parayı denkleştirince amerikan rüyası tek tutkusudur. bu sefer amerikalı biraz çok soktu kurda üstüne gelince biraz uyanma geldi ama biraz maalesef

  • Telekomla kafa kafaya verin nice soygun yöntemleri bulacağınıza şüphem yok!

  • Bir xs max kullanıcısı olarak Apple ın bunu hakettiğini düşünüyorum. O paraya o rezil kutu içeriği... Bütün cihazlarım apple diye bu yıl telefonumu yeniledim ama cidden bu kafayla devam ederlerse 3-4 yıl sonra telefonumu değiştirdiğimde Apple almam. Satışların düşme sebebi saçma sapan fiyat politikası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar evvel Iphone3üm vardı. Daha iphone4 yeni çıktı Türkiyeye gelmeden ios4 güncellemesi çıkardılar, fotoğraf çekip arşiv yaptığım, internetten dolaştığım akıllı telefon oldu hesap makinesi. Menüler bile bekle ki açılsın. Sattım forumdan, ilanı duruyordur, bi daha da bulaşmadım. Adamlar artık bu yüzsüzlüğü direk işlemciyi yarı hızına düşürerek yapıyor, bahane de pili eskidi. Millet sert tepki gösterip davalar açılınca bi tarafları tutuşunca mecburiyetten çıkardılar bu pil değişim olayını.

  • İnsanları heyecanlandıracak, pek işe yarayacak inovasyon yok. Cihazları güncellemeyle eskit, aynı b.kun lacivertini sat devrinin yavaş yavaş sonuna geliniyor.

  • İlk çıkandan beri iPhone kullanıyorum 5S’e kadar fiyat hep aynıydı 649$ oluyordu baz modeli, daha sonra 6 plus çıktı 749$ dediler hadi büyük ekran pili fazla tamam dedik.

    Geçen sene iPhone X geldi 999$ oldu bu sene XS Max dediler 1099$ derken cihazlara 5 yıl içinde %70 zam yaptınız. Zaten aradan geçen vakitte ülkede döviz %130 arttı.

    Haliyle aradan geçen 5 yılda cihazları 5 kat daha pahalıya alabiliyoruz. Halbuki aradan geçen 5 yıl maaşlarımıza ve gelirlerimize gelen zam en fazla 2 kat civarında oldu yani bugün yeni çıkan iPhoneler 4000-5000 arasında satılsa çok rahat satılabilecekken 10000₺ olunca imkanı olanlar bile uzak duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple kadar müşterisini sövüşlediğini itiraf eden firma yoktur herhalde ama hala satıyor adamlar, e ama doğal tabi ülkemizdeki sırf o elma logosu görülsün diye telefonu masanın üstüne ters koyan barzo tabaka oldukça satarlar.apple yerinde başka firma olsa batardı ama satışlarda önce durgunluk şimdide düşüş olduğu söyleniyor bu gidişle cepten yemeye başlayacaklar tıpkı nokia gibi.
  • Vallahi kendilerine yazık ediyorlar. İnsanlar farkına da vardı artık, geçtiğimiz 4 senede Apple yalnızca adını sattı. Düne kadar 750 dolar etiketli telefonları 1250 dolar yapınca ABD halkı da tepki gösterdi. Çevremde de 7 serisinden sonra yeni iPhone alanlar tek tük.

    Şu an 4300 TL'ye S9 Plus alınıyor mesela, Samsung TR garantili. İki katından fazlasını verip iPhone almak için mantıklı bir sebep yok.
  • düşürün fiyatı bakın nekadar satacak....

  • bitir kampanyayı hadi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'de enflasyon %2,2. Apple ise iPhone modellerine son 4 yılda %150 zam yaptı. Üstelik bunu ABD de yaptı. Yenilik namına da konuşan boktan başka bir şey sunamıyor son yıllarda. Eğer 2019'da Samsung ve Huawei'ye karşı yenilik içeren cihazlar sunamazsa 2019'da Samsung ve Huawei satışlarını daha da arttırır ve arayı açar. Apple yerinde bile sayamıyor. Son 2-3 yıldır ciddi bir gerileme döneminde.

  • Apple alanlar 5 10 yila anca uyanir ulan yapmisiz bi cahillik diye :) suanda android cihaz fiyatlari baya yukselmeye basladi telefonu birakcaz yakinda :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple’in icine android kacti, kacinilmaz son bu gidisle yakindir..

  • Az önceki haberde 1.2 milyar dolar gelir sağlamiş şimdi bataryanin 30-40$ indirmesi baya zarar ettirmiş yanii öylemi kiyamamm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların iphone almasının sebebi kaliteydi.
    Şimdi hem yazılım hem tasarım dandikleşti hem de aşırı pahalı.
  • Adamlar resmen müşterilerine sizleri düdükledik dediler. Yeni alın alın diye sistemi yavaşlattık dediler. Bizim gibi ülkelerin para birimleri değer kaybedip bu hataları da üstüne gelince evet kaçınılmaz son geldi. Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok.
  • iPhone ve Mac kullanıcısı olarak yazıyorum. Haydi oradan teres! Sizin hiç mi suçunuz yok sanki... Jobs’tan sonra yenilikçi bir firmanın içine nasıl edilir, onu gösterdiniz millete. Kimse almayacak, eskisi gibi olmayacak satışlarınız, böylece seve seve (!) indireceksiniz o fiyatları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.