karşındaki o kadar para verdim diyip bişeyler bekleyebilir takıntı yapar aileni arkadaşlarını bulur taciz eder fotoğraflarını yapay zekayla başka yerlere shoplar bir gün kim vurduya bile gidebilirsin eskiden pakaji camgirlleri anlatıp hayat dersi verirken onlar senden iyi yaşıyor derdim de hiç öyle değilmiş az takipçili bir of kızından dinledim onun bile böyleyse bigodaki kızları düşünemiyorum en leş ortam orda |
Tiktoktan ciddi şekilde para kazandım (2. sayfa)
-
-
Amaçlarımdan biriside ponçiği bu pislikten kurtarmak ve uzak tutmaktı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tehlikesi fazla 2-3 kuruş gençken kazanma adına tüm geleceğini yakma riski var
-
Öğğü zoro zongon dogol fokor
h o n d a c i v i c - Topicyoutubegoofy ahh ringtonehttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=P1YRX6CdzMQ
ağzındakini çıkar da öyle konuş
-
Kezbancayı senden öğrendim.
Bağyanmısınız
-
Bu kadın, Hazreti İsa Aleyhisselam'ın Peygamber olduğuna inanıyor mu yoksa diğer hıristiyanlar gibi saçma sapan şeyler mi söylüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Ağustos 2024; 21:11:47 > -
Bu kadın dediğin benim eşim. Neye inandığı kimseyi alakadar etmez. Ortodoks Hristiyan diyorum. Ortodoks olduğu için tabii ki hem İsa'nın Tanrısallığına hem de öğretmenliğine(peygamberliğine) inanıyor.
-
Bunu da ilk defa senden duyuyorum. Bir hıristiyan her ikisine birden bu şekilde inanmaz. Ya inkar ediyordur ya da inanıyordur: iki zıt şey bir arada olamaz ve kabul edilmez. onu savunmak yerine iyice saçmalamışsın. Hem peygamber kabul edecek hem de testise inanacak.. Bunu sakın başka yerde anlatma senle epey bi kafa bulurlar.
Testise inanan hıristiyanlar müşriktir, kitapsız kafirdir. Peygamberliği reddediyorlar ve müşrik oluyorlar.
-
Ruslar ortalamada bizden ahlakli millet. Daha iyi egitimliler, hatta belki sahip olduklari imkanlara, fakirliklerine ragmen en iyi onlar yetistirmis halkini. Ve hirslilar, yaptiklari isin en iyisini yapmaya calisiyorlar hep, alkol harici caliskanlar, ozellikle kadinlari.
Bizse kadin erkek tembel milletiz. Ve ahlaksizlik yapmak, ozellikle son 20 senede, veya Ozal'dan beri bizde mubah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep beraber bi künefe yesek tüm sorunlar cozulur
-
Testis değil Teslis.
Enkarnasyon inancı kabul edildiğinde İsa'nın insani doğası yönüyle peygamber, Tanrısal doğası yönüyle Tanrı olduğunu söylemek zaten olağan sonuçtur. Ortodoks Hristiyanlar bunu kabul eder. Enkarnasyon inancı çelişkili değilse İsa'nın hem Tanrı hem insan olduğunu söylemek zaten olağan sonuçtur. Enkarnasyon ve Teslis doktrinleri çelişkili diyorsan o ayrı bir konu. Katolikler, Protestanlar ve Ortodokslar Enkarnasyon ve Teslis doktrinlerini kabul ederler. Bu kişilerin çelişkili bir doktrine sahip olduğunu söylemek farklı bir felsefi ve teolojik tartışmadır. Bunu bir Hristiyan teolog ve felsefecilerle yap. Ben Hristiyan değilim.
Hristiyanlara karşı böyle saldırganca bir tavır, sadece büyük bir hata değil, aynı zamanda insanların arasına ayrım ve nefret tohumları ekmektir. Gerçekten iyi bir Müslüman, Hristiyan inancına sahip olan herkese hoşgörü ve sevgiyle yaklaşan kişidir. Bizim görevimiz, insanları yargılamak değil, onları anlamak ve saygı göstermektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 7 Ağustos 2024; 15:44:49 >
-
Karına sor: Hazreti İsa hakkında ne düşünüyormuş bunu kesin olarak öğren:Bugün Hazret-i İsa Aleyhisselam'ı peygamber olarak kabul eden hıristiyanlar yok gibidir. Bunlar onu haşa oğul olarak kabul ettikleri için kitapsız kafir yani müşrik olmuş durumdalar.
Bir müslüman erkeğin kitaplı kafir bir kadınla evlenmesi mekruhtur, kitapsız kafir bir kadınla evlenmesi ise imanının gitmesine neden olacağı fıkıh kitaplarında yazılıdır. Bu kadar hassas bir konuda hiçbir araştırma yapmadan kendi kafana göre evlendiğin anlaşılıyor. Artık doğrusunu öğrendiğine göre tercih sana ait...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Ağustos 2024; 19:44:24 >
-
Teslis doktrinin kabulü İsa'nın peygamber olmasını dışlamaz. Üniteryenler, Ebionitler ve Ariusçular gibi marjinal gruplar haricindeki tüm Hristiyanlar İsa'nın hem Tanrı hem de peygamber olduğunu kabul ederler.
Teslis inancının kabulü bir Hristiyan'ı Ehl-i Kitap olmaktan çıkarmaz. Öyle olsa Kur'an-ı Kerim'de Hristiyanlardan Ehl-i Kitap olarak kastedilen tek zümre Ebionitler ve Ariusçular olurdu ki bu doğru değildir. Ehl-i Kitap olmak için tek şart Kur'an-ı Kerim'den önce inmiş olan kitapları kabul etmektir.
Hanefilere göre Ehl-i Kitap bir kadınla evlenmenin mekruh olması için belirli şartlar gerekir. Bunlar şunlardır:
1. Çocukların İslami eğitim alması zorlaşması veya dine karşı ilgisiz yetişmesi.
2. Din farklılığının aile içinde uyumsuzluk ve huzursuzluğa neden olması.
3. Eşler arasında dini pratiklerin uygulanması ve İslami hayat tarzının sürdürülmesinin zorlaşması.
Benim evliliğimde bu üç problemin hiçbiri yok. O nedenle yaptığım eylem mekruh değil.
Alıntı
metni:Bugün size iyi ve temiz şeyler helal kılındı. Kendilerine kitap verilenlerin yiyecekleri size helal olduğu gibi, sizin yiyeceğiniz de onlara helâldir. Ve müminlerden iffetli hür kadınlar ve sizden önce kendilerine kitap verilenlerden namuslu hür kadınlar, zina etmeksizin, gizli dost tutmaksızın, namuslu bir şekilde mehirlerini ödediğiniz takdirde, size helâldir. Her kim imanı inkâr ederse, ameli boşa gitmiş olur ve o, ahirette zarara uğrayanlardandır. Maide 5 Alıntı
metni:Yahudi ve müşrikleri mü'minlere en çok düşmanlık yapan kimseler olarak bulacaksın. ‘Biz Hristiyanız.’ diyenleri de, mü'minlere sevgide en yakın kişiler olarak bulacaksın. Çünkü, onların içinde bilgin keşişler ve ruhbanlar var ve bir de onlar büyüklenmezler. Maide 82
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 7 Ağustos 2024; 23:56:1 >
-
Kendi kafana göre değil, Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarında yazan hükümlerin geçerliliği vardır. Herkes Kur'an-ı Kerim'i anlayıp hüküm çıkarsaydı, anadili arapça olan arapların alim, anadlil arapça olan kafrilerin de müslüman olmaları gerekirdi.
Hakiki din alimlerinin muteber kitaplarını okumadığın anlaşılıyor, kendi kafana göre hüküm verip paçayı kurtarma peşindesin. Hem haşa onu oğul kabul et hem de peygamber. Olmaz öyle birşey. İki zıttı yanyaya koyamazsın. İkisi aynı olmaz. Oğul kabul eden müşriktir, kitapsız kafirdir. Peygamber olarak kabul eden kitaplı kafirdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Ağustos 2024; 6:11:21 >
-
Ciddi soruyorum tiktokdan 30-40bin kazanmam için ayda kaç canlı yayın yapmak gerekir. Erkek olarak 1 lira bile kazanamam gibime geliyor. Birde merak ediyorum canlı yayın yaparken meminto dekoltesi veriyor musun ? Büyük memintolara bizim erkekler doğası gereği karşı koyamiyorlar.
Bence canlı yayınlardan bir zarar geleceğini sanmam. Akıllı davranirsan kolay kolay adresini tespit eden olamaz zaten. Bizim buradaki üyeler herşeyden tırsıp korkuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ponçik gel youtube a girelim bütün editleri vs ben halledeceğim sen haftada bir video çekip ham halini bana gönder %65 e %35 ortaklık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X