< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3008 o kadar abartılmaya değmez, zamanında fiyatı uygun iken millet aldı biraz popüler oldu. 308 de direksiyon ve gösterge paneline saydıranlar, piyasada biraz arz-talep oluşunca koşup 3008 aldı.
AdBlue tank sorunu her yerde okunuyor. Marka sürekli kırpılmış araç getiriyor; aynen marketten aldığımız gofretin sürekli gr. olarak küçülmesi ama bizim aynı fiyata alıp "yahu! iyiymiş" dediğimiz gibi. İlk geldiği gibi EAT/8 olsa eyvallah derdim de, o vites topuzlu EAT/6 ve kırpmalar ile bu iş yürümez! Bence eski cazibesini yitirdi, C5Air bence daha iyi bir seçenek. Ben bu iki seçenek arasında Tiguan derim. En azından adamların ne dediği belli, araç belli, piyasadaki oturduğu yer belli. |
|
tiguen nin mi ne dediği belli
kronik arızalı bir şanzımanı diye başlayan bir arıza listesi var aynı şikayet listesini hem tiguen hem 3008 için yap bakalım kim ne kadar arıza veriyor. burayada yazki herkes görsün alman araçları belirli bir segment üstüne çıkmadığınız sürece size sadece amblem ve jant kapakları veriyorlar. sattığım 1 serisi Bmw de hız sabitleme yoktu,ön park sensörü yoktu premium c segment bir araçtan bahsediyoruz. tiguen için hak getire. fransız araçları en azından yapamadığı ürünleri transfer etmeyi biliyorlar tam otomatik aısın şanzıman gibi. diğerlerinin yaptıkları gibi porsche den beleş kalan DSG üzerinden arıza katliamına devam etmiyorlar. ambleme para veririz diyorsanız onu bilemem. |
|
3008 almak gibi bir hataya dusme derim. Neticede VW bir Alman markasi, kalitesi belli. Ancak daha kaliteli bir tercih icin sana BMW oneririm. X5 al, eski olsun ama temiz olsun omurluk binersin.
Neden 3008 almamalisin, icerisinde bir ton elektronik var ki Fransizlar bu konuda cok becerisiz. Elektroniklerin buyuk bir kismi Cin den geliyor ve kaliteleri tahmin edersin ki cok yuksek degil. Bir sorun cikarma ihtimalleri yukseliyor, daha da kotusu short cut yapma ihtimalleri bile var. Internette kisa bir arastirma ile gorebilirsin zaten, 10 yasinda bir Fransiz aracina bak bir de 10 yasinda bir Alman aracina bak neden oldugunu daha iyi anlarsin zaten. |
|
3008
İç-dış çok daha güzel, dizel+otomatik seçeneği var. |
|
3008 ezer
|
|
Hocam onlar eskide kaldı artık sorunsuz, sağlam motorlu ve sağlam şanzımanlı bir peugeot var. Ayrıca yol tutuş konusunda da peugeot gayet iyi araç yapıyor. Hatta golf ve leon arasında kalmıştım fiyat olarak leon daha iyi geliyordu sonra sorunsuzluk, sağlam şanzıman ve yol tutuşu için 308in daha iyi olduğunu öğrendim ardından 308 aldım. 3008 de bir çok konu ve teknoloji bakımından tiguandan daha iyi.
Bu arada kesinlikle tiguanın dış görünüşü daha iyi görünüyor, komple cam tavan yok ama sunroof var, yokuş yukarı start stop çalışmaya devam ediyor, peugeot da dik yokuşta start stop çalışmıyor. Onun dışında tiguanın artısı yok. |
|
Niye hiddetleniyorsun ki?
Kronik şanzıman arızası kuru kavramada, daha önce yağlı kavrama ile sunuluyordu bende ondan bahsettim. Yorum yapmadan önce sonraki mesajımı da okuyun. Konu ne, BMW1 ne alaka? Sende aldın hoşlanmadın diye sürekli aynı şeyi yazar oldun? Alırken öven ama satmaya yakın veya sattıktan sonra aracını kötüleyen kullanıcıları; sevmiyorum ben. Alırken var dediler de sonradan mı çıkmadı! Alıyorsunuz sonra bi ton bıdıbıdı, bakarsınız donanım listesine beğenmiyorsan almasınız. Zorla satmıyorlar ya!.. Ben önemsemiyorum, çünkü alırken baktım; "Bilerek aldım". Daha hiç kimse bilmiyorken ben 308 1.6 BlueHDI ALLURE+PREMUM EAT/6 aldım tadına baktım. Ve her zaman her yerde yeri geldiğinde söylerim; o motor şanzımandan aldığım tad beni çoğu araçtan daha çok memnun etti, uyumu gayet iyi. Haa! araba da her şey var ve bu donanım kombinasyonunu gören kişi sayısı bile çok azdır, ona rağmen arabaya ısınamadım sattım geçtim o ayrı konu... |
|
tiguendeki yarı otomatik çift kavrama kronik sorunlu bir şanzıman,mekatronik ve kavrama arıza ve servis işlerine hazır olun
3008 deki tam otomatik tork konvertörlü bir şanzıman aısın marka japon malı. sorun ve ve konfor adına size dert açmaz. ben olsam bu ikilide direkt 3008 i alırdım. |
|
Bu muhabbet VW'de Passat için geçerli.
İnsanlar 3008 diyorlar ve 3008 alıyorlar. 3008'in satışları Tiguan'ın 2 katından fazla. |
Tiguan mı, 3008 mi: 2023 SUV Karşılaştırması
Tiguan ve 3008, günümüzün en popüler kompakt SUV'ları arasında yer almaktadır. İşte bu iki aracın kapsamlı bir karşılaştırması:
Tasarım
İç Mekan
Motor ve Performans
Özellikler
Fiyat
Sonuç
Tiguan ve 3008, güçlü ve yetenekli kompakt SUV'lardır. Hangi aracın sizin için doğru olduğu, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Tiguan, daha geleneksel bir tasarım, daha büyük bir bagaj alanı ve daha düşük bir başlangıç fiyatı arayanlar için iyi bir seçimdir. 3008 ise daha modern bir tasarım, daha fazla teknolojik özellik ve gelişmiş güvenlik özellikleri arayanlar için daha uygun olacaktır.
|
|
Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;) B M W baba yorgun | Twitter Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 6 Şubat 2020; 22:6:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|