Şimdi Ara

Tigir Er hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben takip ediyorum. Her şeyden önce adamlar çok dobra ve samimi. Okuyun bir şey kaybetmezsiniz.
    Futbol fanatizmini eleştiriyor:
    Aynı zamanda öğretiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tigir Er: Bilinen Bir TikTok İçerik Oluşturucusu

TikTok platformunda aktif bir kullanıcıysan, büyük olasılıkla Tigir Er adını duymuşsundur. Kendisi, eğlenceli ve eğitici içerikleriyle tanınan popüler bir Türk içerik oluşturucusudur.

Tigir Er'in videoları genellikle günlük yaşam deneyimlerini, popüler trendleri ve komik skeçleri konu alır. Canlı kişiliği ve mizah anlayışı, onu TikTok topluluğu arasında sevilen bir figür haline getirmiştir.

TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Tigir Er, sosyal medyada etkili bir isim haline gelmiştir. Videoları milyonlarca izlenmeye ulaşmış ve kendisi çok sayıda marka işbirliği yapmıştır.

Tigir Er'in içeriği, genç kitleler arasında özellikle popülerdir. Eğlenceli ve ilişkilendirilebilir videoları, TikTok'ta vakit geçiren kullanıcılar için keyifli bir deneyim sağlar.

Tigir Er'in sosyal medya varlığı, TikTok'un popülaritesinin ve içerik oluşturucularının platformda başarı elde etmelerinin bir kanıtıdır. Eğlenceli ve ilgi çekici içerikleriyle Tigir Er, TikTok'ta önemli bir isim olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ATATÜRK EN NEFRET ETTİKLERİ İNSANDIR. PKK'LILARDAN FARKI YOK BU ŞEREFSİZLERİN.

NOT: TÜRKÇÜYÜM.
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    Atatürk'ü önceden severlerdi ama şimdi pek sevmiyorlar. Nefret derecesinde olduğunu sanmıyorum

• anlamadım gomise maymun benzetmesi felan mı yapıyor öyleyse bunların anasını s.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vosvareto9013 -- 7 Ağustos 2018; 11:34:23 >
  • Cahil insanın teki.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    hayır futbolcu karşılamayan bu kadar insan gidiyor ya. onları işsiz ve fuzuli insan olarak niteliyor

• kendisi sanattan tarihe bilimden felsefeye birçok konuda kelam sahibidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Gelsin felsefede karşıma kim bilgiliymiş görelim. Bilimden anlasa zaten ırkçı olmaz.

• velet topluluğu.
  • Gökbörüler kim .... .....

• Bunu izlemeniz yeterli Muhahaha

• ben de takip ediyorum hocam ne çok ortak yanımız var @Muhafız.

atatürk'ü türk vatandaşlığı tanımı nedeniyle sevmezler.bu konuda gayet tartışmaya açık bir konu.
  • Ataturk u niye sevmiyorlar Ataturk olmasa o begene begene oturdugumuz bati anadolu İstanbul bizim olur muydu? Dandik ic anadolu bize kalirdi. Ataturk inat etmeseydi geri alamazdik oralari. 200 yil sonra bile alamazdik o isi sansa birakmazlardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.