Şimdi Ara

Ticari araç satın almak (Fiorino, Bipper, Nemo vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir süredir araç arayışlarına a vermiştim, tekrar niyetlendim ama fiyatlar gerçekten çok yükselmiş durumda. 2005-2006 araçlara bile 400 binler isteniyor. Ben de bir araştırma yaptım, başlıkta yazdığım gibi Fiorino, Nemo tarzı araçlara baktım. Bu araçların da 2015-2016 modelleri 350-400 binlere satılıyor tabii km olarak biraz yüksekler (220-250 bin km'den başlıyor.). Ben de daha modelli olması açısından bu araçları düşündüm ama her yıl muayeneye giriyormuş galiba bunlar. Hız sınırları da biraz düşük oluyor otomobillere göre. Başka bir fark var mı acaba? Sigortada vs farklılık oluyor mu? Otomobil yerine bu tarz araçlardan almak mantıklı mıdır? Teşekkür ederim. :)

• O paralara fiorino 1.4 eco pop var tüplü hem km düşük hemde yaşı genç bi incele istersen mantıklı gözüküyor bu aralar

Her yıl muayeneye girerler
    Hız sınırları biraz düşük
    Şahış üzerine aldığın için herhangi bir fark yok hususi oluyor zaten
    Hem iş hem aile olarak kullanılabiliyor
    Sigorta zaten her araca yüksek çıkıyor artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır ayarında lpgli fiorino alınır o paraya her türlü, 200bin km nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay kadar 1.4 hdi Nemo kullandik ailecek.
    Çok memnun kaldım hatta sattığima üzüldüğüm nadir araclardandir.

• TEK SORUN YOLDA GİDERKEN ARKASININ HOPLAMASI.. ONUN DIŞINDA ALINIR BİNİLİR..

• Cadmium C kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben direkt dizel motor olanlara bakmıştım hocam çekişi, gidişi daha iyi olur diye. Dediğiniz motor seçenekleri olan ilanlara da bakayım teşekkür ederim.

• Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. 😊

@Teterboro hocam ben direkt dizel modele bakmıştım, sağ olsun @Cadmium hocam da sizin önerinizi vermiş. Madem daha yeni ve az km bulunuyor bu seçenekleri de değerlendireyim. Ben normalde yılın birçok zamanı şehir dışı yapıyorum ama bu araçlardan alırsak şehir içi kullanacağız, çok da bir konfor sorunu olmaz galiba. Alınca aile aracıyla takas edeceğim😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Fiat Doblo Masrafları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba, 2005 model araç almaktan daha mantıklı bence de. hatta genel kullanım şehiriçi ise benzin/lpgli de olabilir, yakıt olarak çok ekonomik olur. hız sınırı ve muayene göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.

yalnız sigorta konusuna hazırlıklı olmakta fayda var. uzun zamandır otomobil sınıfı araç sahibiyim, 3 sene önce bir de palio van aldım (kamyonet diye geçiyor ruhsatta). otomobilde olan sigorta indirimi araç sınıfı kamyonet olunca sıfırdan başladı ve aracın fiyatına göre çok yüksek bir sigorta ödedim. ancak bu sene indirim oranı 7. basamağa gelmiş ama hala otomobile göre fazla ödüyorum. genel anlamda ekonomik olarak hala mantıklı bence ancak ilk sigortanın fahiş olacağını varsayıp araç bedeline dahilmiş gibi düşünmek en azından psikolojik olarak rahatlatır :)

ekleme: benzinlisi 3000 devirde 80km/h yapıyordu diye hatırlıyorum, bu yüzden uzun yolda kullanmak sıkıcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 9 Haziran 2023; 8:46:8 >

• Sigorta konusunu kullananlara sorun hocam. Kuzenim almıştı MTV çok yüksek diyordu.
    Kardeşim aldı sigorta çok yüksek çıktı yaptırmadım dedi. Birkaç ay önce 9500 lira demişti, ben kendi yeni aldığım araca 5 bin ödedim sigorta için, eski araca da 3500 civarı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Haziran 2023; 9:19:48 >
  • Lpgli fiorinoyu kullanıcısına sormak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene bu aylarda sıfır 1.3 Premio Fiorino lar 300 bin civarından alıcı buluyordu şimdi 300 e en eski kazalı bile yok diyebilirz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alinmaz dizelden fazla yakiyor sabirliyim 70i gecmem detsen az yakar sanziman oranlari çöp 3000 devirde 65 70 zor goruyo arac

• sinoplu kullanıcısına yanıt

2015 250bin kmdeki 1.3mjet yerine 2022 10bin kmdeki 1.4 lpg alınmaz mı yani ?

• ersin310 E kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sigortayla ilgili ben de bir şeyler duymuştum siz de desteklediniz. Ama hususi araca göre daha uygun olduğu için zamanla eriyip gider umarım. :) Dizel daha mantıklı görünüyor ama onda da km'ler çok yüksek. Bu arada 350-380 bandına 1.4 benzinli pek bulamadım söylenildiği gibi.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Fark bayağı fazlaymış hocam. Hususiye göre biraz daha uyguna geldiği için araç, en azından oradan kazanılıyor bir süre. Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada. :)

• peripellatea P kullanıcısına yanıt

300'e çok zor hocam ben 350-380 bandına bakıyorum tabii o da krediyle olacak. 100-120 bin km denk gelse harika oalcak ama neredeyse 200 bin üzerinde hep araçlar, değişenleri de fazla.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Sehir icinde kullanilacaksa alinir onun haricinde uzun yola gelmeyen bi arac gidip 1 2 gun kiralayin ne demek istedigimi anlarsiniz

Ne kadar kötü olduğunu tahmin ediyorum ama en azından sıfır ve sorunsuz olur.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Bütçeme uygun bulamadım 1.4 olanı da hocam 350-380 bandına bakıyorum genelde yüksek kilometreli değişeni fazla olan dizeller denk geliyor önceden belirttiğim gibi. Teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.