Şimdi Ara

ticarethane olmayan özel üni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ticarethane olmayan özel üniversiteler hangileridir.bilkent,koç,sabancı hariç.

• Nişantaşı. Istesen de para odeyemezsin.
  • aradığın kriterlerde bir ''okul'' olduğunu düşünmüyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inkjecta

aradığın kriterlerde bir ''okul'' olduğunu düşünmüyorum hocam.
    özyeğin,tobb
  • Ozyegin gecme notu 2.5.. bilgi bahcesehir kultur iyi bencr hepsi 7 sene burs veriyor gecme notu 1.8-2 arasi
  • Haklısın hocam fakat demek istediğim eğitimi gerçekten iyi olan üniversiteler hangileridir
  • Nişantaşı için mi söylediniz
  • Özyeğin olabilir belki
  • bilkent,koç,sabancı,tobb,özyeğin,bilgi,kültür,bahçeşehir başka uppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacolt

bilkent,koç,sabancı,tobb,özyeğin,bilgi,kültür,bahçeşehir başka uppppp
    saydıklarının dışındaki her üni için dedim. @mustafacolt
  • tobb adamlarin vizyonu var gibi geldi bana
  • Senin saydıkların dışında sadece tobb geliyor aklıma
  • Ozyegin
  • Sabanci koc bilkente ilave olarak tobb ve ozyegin eklenebilir bu ikisinden bir tik alta da bilgi ve yeditepe eklenebilir bunlarin disindaki universiteler spesifik bolumler haric ticarethanedir. Spesifik bolumden kastim da mesela BVU Tip. Tobb ve ozyegin umut vaat eden universiteler ozellikle Tobb ilerde 3 buyuk olan vakif universitelerine eklenip 4 buyuk veya 5 buyuk olma ihtimali var ikisinin de. Universiteler hakkinda hic bilginiz yoksa bile gidin kampuslerini gezin, mezunlariyla tanisin, universitenin linkedin profilinden mezunlarin calistigi sirketlere bakin, akademik kadrolarini arastirin detayli bilgi edinmenize yardimci olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 30 Temmuz 2016; 19:34:26 >
  • upower U kullanıcısına yanıt
    hocam TOBB ETÜ hakkında bilginiz var mı?

bir tane bile ulaşamadım denediğim halde, iktisat okuyacağım ve tobb'un kadrosu dışarıdan kaliteli duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Sabanci koc bilkente ilave olarak tobb ve ozyegin eklenebilir bu ikisinden bir tik alta da bilgi ve yeditepe eklenebilir bunlarin disindaki universiteler spesifik bolumler haric ticarethanedir. Spesifik bolumden kastim da mesela BVU Tip. Tobb ve ozyegin umut vaat eden universiteler ozellikle Tobb ilerde 3 buyuk olan vakif universitelerine eklenip 4 buyuk veya 5 buyuk olma ihtimali var ikisinin de. Universiteler hakkinda hic bilginiz yoksa bile gidin kampuslerini gezin, mezunlariyla tanisin, universitenin linkedin profilinden mezunlarin calistigi sirketlere bakin, akademik kadrolarini arastirin detayli bilgi edinmenize yardimci olur.

ticarethane mantığını yanlış anlamışsınız herhalde. bir üniversitenin ticarethaneye dönüşmesindeki en büyük faktör her şeyden para koparmaya çalışmasıdır. üniversitelerde spesifik bölümler bu durumu engelleyemez. örnek vermek gerekirse, bütün ders kitaplarını orjinal aldırmaya çalışır, üstüne bu kitapları kendi yayınevinde basar ve öğrencilere aldırır, yemekhanesi kol gibi pahalı olmasına karşılık verdiği hizmet kötüdür, shuttleı paralı yapar ve bunu fahiş fiyat politikasına tabi tutar, tam burslu öğrencisine bile yaz okulundan ücret alır gibi örnekler verebilirim.

bu arada tobb virali dikkatimden kaçmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

quote:

Sabanci koc bilkente ilave olarak tobb ve ozyegin eklenebilir bu ikisinden bir tik alta da bilgi ve yeditepe eklenebilir bunlarin disindaki universiteler spesifik bolumler haric ticarethanedir. Spesifik bolumden kastim da mesela BVU Tip. Tobb ve ozyegin umut vaat eden universiteler ozellikle Tobb ilerde 3 buyuk olan vakif universitelerine eklenip 4 buyuk veya 5 buyuk olma ihtimali var ikisinin de. Universiteler hakkinda hic bilginiz yoksa bile gidin kampuslerini gezin, mezunlariyla tanisin, universitenin linkedin profilinden mezunlarin calistigi sirketlere bakin, akademik kadrolarini arastirin detayli bilgi edinmenize yardimci olur.

ticarethane mantığını yanlış anlamışsınız herhalde. bir üniversitenin ticarethaneye dönüşmesindeki en büyük faktör her şeyden para koparmaya çalışmasıdır. üniversitelerde spesifik bölümler bu durumu engelleyemez. örnek vermek gerekirse, bütün ders kitaplarını orjinal aldırmaya çalışır, üstüne bu kitapları kendi yayınevinde basar ve öğrencilere aldırır, yemekhanesi kol gibi pahalı olmasına karşılık verdiği hizmet kötüdür, shuttleı paralı yapar ve bunu fahiş fiyat politikasına tabi tutar, tam burslu öğrencisine bile yaz okulundan ücret alır gibi örnekler verebilirim.

TOBB ile alakam yok Sabanci ogrencisiyim ben sadece politikalarini begendigim bir okul TOBB. Egitim sistemi de ayrica ilgi cekici ve yeni sayilabilecek bir universite olmasina ragmen saglam adimlar atiyor mezunlari da cogunlukla iyi yerlerde Tobbu tercih listeme bile almadim bu arada reklamim yapmam bu kosullarda sacma olur yani ankaradan sadece odtu ve bilkent yazdim onu da gelme ihtimali olmayan siralara cunku sehri sevmiyorum ben sadece objektif bir sekilde yorumlamaya calistim siz de muhtemelen yukarda belirtmedigim ozel universitelerden birinde ogrencisiniz bu sekilde bir on yargi gostereceksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 30 Temmuz 2016; 19:59:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

quote:

TOBB ile alakam yok Sabanci ogrencisiyim ben sadece politikalarini begendigim bir okul TOBB. Egitim sistemi de ayrica ilgi cekici ve yeni sayilabilecek bir universite olmasina ragmen saglam adimlar atiyor mezunlari da cogunlukla iyi yerlerde Tobbu tercih listeme bile almadim bu arada reklamim yapmam bu kosullarda sacma olur yani ankaradan sadece odtu ve bilkent yazdim onu da gelme ihtimali olmayan siralara cunku sehri sevmiyorum ben sadece objektif bir sekilde yorumlamaya calistim siz de muhtemelen yukarda belirtmedigim ozel universitelerden birinde ogrencisiniz bu sekilde bir on yargi gostereceksek

yok ben de marmaradayım yakın arkadaşlarım var özel okullarda, onların şikayetlerini birleştirdim ben sadece. tobb eğitimini bende iyi buluyorum fakat o kadar para akışın var, sıfırdan üniversite kuruyorsun, insan düzgün bir kampüs tasarlar değil mi? mütevelli heyette mimari vizyon sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: -POWERHOUSE-

hocam TOBB ETÜ hakkında bilginiz var mı?

bir tane bile ulaşamadım denediğim halde, iktisat okuyacağım ve tobb'un kadrosu dışarıdan kaliteli duruyor

Ogrencisi olmadigim icin cok fazla konusmam saglikli olmaz ama akademik kadrosu cok iyi gozukuyor sirketlerin gozundeki algisi da top class unilerin bir tik altinda dogru durust bir kampusu olmamasi eksi yurtlari fena degil ama ODTU geliyorsa kesinlikle oncelik ODTU olsun. Bunun yaninda ITU Ekonomi de dusunebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 30 Temmuz 2016; 20:04:19 >
  • Yeditepe hakkında ne düşünüyorsunuz hocam, mesela yeditepe bilgisayar burslu mu hacettepe bilgisayar mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.