Yüzbaşı
29 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
SORUN ÇÖZÜLDÜ.
Beylet itü inşaat bu sene kaç binden alır? Gitgide düşüyor ve bu sene genel bir düşüş olacağı bekleniyor çoğu insan tarafından sizce ne olur?
Özellikle yeditepe. Lütfen bana ulaşabilir mi?
Bilgisayar mühendisliği yazacağım. İlk tercihim ytü olacak fakat daha sonraki tercihlerde çok kararsızım. Yeditepe,izmir ekonomi %100 burslu mu yoksa hacettepe mi yazmalıyım? Okuyan, mezun olan, bilgisi olan abilerim,ablalarım,arkadaşlarım lütfen bi el atın. Mezun olduktan sonra iş imkanları vb nasıldır?
tercih edilir mi devlete göre avantaj dezavantajı nedir?
Arkadaşlar soru başlıkta. Benim bildiğim sadece işlevsel kabiliyetten %10 ve ayakkabı efsunundan azaltabiliyoruz. Bunların dışında başka var mı? En az kać saniyeye düşürdünüz?
Serideyken belli bir sürede tamamlamazsan seriden düşme diye bir olay var mı?
Ne ara 1 kişiyi kestim ne ara öldüm onu bile bilmiyorum. Dakika 5'den beri sürekli Tekrar bağlanılıyor ekranında oynadık takım olarak. Arkadaşlar bu terbiyesiz herife ne yapabilirsin ki. Report ettim ama hiçbir sonuç alamayacağımı biliyorum.
Ap itemlerine yapılan değişiklikten sonra lissandra'nın metaya gireceğini düşünüyorum açıkçası. Sizin fikriniz nedir? Sevdiğim bir şampiyon metaya girmesini isterim ben.
Merhaba arkadaşlar. Oyunu indirdim fakat yükleme esnasında hata verdi. Ben de eksik dosya olabileceğini düşünerek tekrar indirdim. %81e kadar hızlıca geldi ve birden takıldı. Büyük ihtimalle sorun burada fakat nasıl indirmeye devam edeceğim. Konu hakkında bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Konum: Donanimhaber.com
Sistem ve Tercihleri
LOL
Vayne
Dünyadan Futbol
Arsenal FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Mesaj Sayısı: 610
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.448
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.473 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 509 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.