Bildirim
Ticarete Atılmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: asiburhan
S.a arkadaşlar
belki dalga geçceksiniz ama ben çok ciddiyim çocukluğumdan beri ticarete merakım var.
ee artık yaşta geldi lise 3 geçtim TİCARETE ATILCAM AMA NASIL
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA
Malı meksikalılardan alıp kendi adamlarına satabilirsin_____________________________
Şakağına bir tornavidayla halledilemeyecek hiç kimse yoktur.. - T-bag
Yaktın beni Konfeksiyon güzeli -
İş Bankası reklamlarımdan gördüğüm kadarıyla limonata işinde iyi para varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Berber terörünü lanetliyoruz -
Ben ilkokuldayken pazarda buz gibi soğuk su içennnnn diye bağırıp para kazanmaya çalışıyordum günde 1 2 tl kazanıyodum şuan çok zengin su dağıtıcı firmasının holding patronuyum. _____________________________ 92/3
Bitermi? -
meksikadan ne alabilrimki. :D
bide
limonata gibi küçük işler bana yaramazz_____________________________ www.securityz.org -
lisenin tuvaletinde tek sigara sat _____________________________ -
sakız sat _____________________________ -
ya arkadaşlar bn yurt dışı diyorum siz dal sigara sakız ama sağolun ya_____________________________ www.securityz.org
-
Yaşın baya ilerlemiş geç kalma derim ben kardeş yapıcaksan bu yaşta yapıcaksın ayakkabı boyacılığı ile başlayabilirsin _____________________________
Leonard Cohen Hayranları... yemin olsun ki köle olmayacağız.Aliya İzzetbegoviç -
paran varsa bu tecrübesizlik ile seni parçalarlar ticaret alanında :) ayrıca sen önce bi yurtiçi ticareti kap ondan sonra yurtdışına çıkarsın , ticarete atılmak için sana mahmutpaşa'yı öneriyorum. :) _____________________________
PSN : Belifanti -
aslında haklısınız az önce Türkiye İhracatçılar Meclisi aradım.
aynı şeyi söylediler
şimdilik orduda fındık tarları na bakıyorum ilk baş ordan başlıcam
aynı
OSMANLI DEVLETİ gibi
yavaş yavaş tüm dünyayı fet etcem_____________________________ www.securityz.org -
Oyle ha diyince olmaz.İlk once git calis sagda solda 3-5 sene sonra atilcam diye gel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: f9wizardd
Oyle ha diyince olmaz.İlk once git calis sagda solda 3-5 sene sonra atilcam diye gel.
doğru diyorsun ama ha diye atılmıcam ki ama atılmayı da düşünüyorum şimdlik ticaret odasında ravdevu ayarlıcam ama 1 -2 sene full bilgi toplıcam
AMA YİNEDEN SAĞOL_____________________________ www.securityz.org
-
başka cevabı olan yok mu _____________________________ www.securityz.org -
quote:
başka cevabı olan yok mu
ben internetten toptan fiyatına mal alıp sahibinden.comda satıyordum... iyi para var ..ama bıraktım sende öyle yap..çakmak al 1 tl mi nedir..aus var 2 tl ye... 1 tl çeşit çeşit malzemeler...... burdan başla ..artık zararda edersen sana kalmış_____________________________ cx-20
s7edge
traxxas summit 1/8 -
quote:
Orijinalden alıntı: haribo21
quote:
başka cevabı olan yok mu
ben internetten toptan fiyatına mal alıp sahibinden.comda satıyordum... iyi para var ..ama bıraktım sende öyle yap..çakmak al 1 tl mi nedir..aus var 2 tl ye... 1 tl çeşit çeşit malzemeler...... burdan başla ..artık zararda edersen sana kalmış
süper fikir aslında tutar ama peki nereden toptan mal alıcam._____________________________ www.securityz.org -
Fet etme feth et daha karli cikarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X